Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mam zmienne ip serwera jak zrobić zeby bylo takie same cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "mam zmienne ip serwera jak zrobić zeby bylo takie same cs 1.6 non steam"

1

Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam

Witam, potrzebuje dokładnego opisu jak zrobić serwer albo osoby która szuka klanu i umi zrobić serwer non ...

Odpowiedzi do Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam :

3

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 25%

4

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

5

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

6

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara Ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

7

Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam???

Pobrałem ostatnio tekstury i gdy je zainstalowałem nic się nie zmienia, nadal na niektórych mapach są ich braki. Czy muszę folder po folderze wrzucać do modeli i materiałów??? ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam??? :

8

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany?

jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg ...

Odpowiedzi do Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany? :

9

Jak zrobić statystyki serwera?

Witam, pisze z zapytaniem jak zrobić statystyki na dany serwer. Wiem, że taką opcje posiada program psychostats którego można sciągnąć na angielskiej stronie psychostats.com Ale co trzeba dalej zrobic jak go skonfigurować tak, żeby działał zgodnie z ...

Odpowiedzi do Jak zrobić statystyki serwera? :

10

Steam jak zrobić NonSteam

Siema!Zainsatlowałma sobie CS Source steam.iŚciągnełam v1-16 iv17Patch.Tylko jak tearz zrobić z tego nonsteam(nei chce cos zepsuc)(a i jeszcze miłam orginalną płytkę tylko key nie miłam dlatego chce zrobić non steam)??Chcialabyym zęby mi wszystko ...

Odpowiedzi do Steam jak zrobić NonSteam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mam zmienne ip serwera jak zrobić zeby bylo takie same cs 1.6 non steam"

1

SEBA to zrob cos w podobie zeby nie bylo takie same jak na puchatku i wrzuc na

SEBA to zrob cos w podobie zeby nie bylo takie same jak na puchatku i wrzuc na forum bardzo mi zalezy [ Dodano: Pią 22 Lut, 2008 ] jak dałem pomyśł to chociaz mi na pw zrob troche inna wersje tez zeby slyszeli ci co sa obok tego co oddycha ale jak ...

Trafność: 41.67%

2

to jak ja mam to zrobić? U mojej siory na Non-steam działa wszystko porawnie a

to jak ja mam to zrobić? U mojej siory na non-steam działa wszystko porawnie a na steam nie chce :/... [ Dodano: Nie 13 Kwi, 2008 ] Odświeżam! [ Dodano: Wto 22 Kwi, 2008 ] OK temat do zamknięcia bo widze że nikt mi nie pomoże... ...

Trafność: 41.67%

3

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : Counter Strike 1.6 non steam a jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

Trafność: 33.33%

4

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...

5

a jak ocenicie mojego skila ? mam non steam a to screen z dzisiejszej

a jak ocenicie mojego skila ? mam non steam a to screen z dzisiejszej gry ...

6

poszukuje klanu z serverem -Skill Medium jak na non-steam (mam steam)

poszukuje klanu z serverem -Skill Medium jak na non-steam (mam steam) -ogarniecie=awp+dgl famas+usp M4+usp AK47+glock -nick pech^.-| -jesli potrzebujecie mnie odpisz na gg ...

7

Non steam ale jak sprawdzić id bo ja mam kuziak13 ale jeszcze jakies liczby ? [

non steam ale jak sprawdzić id bo ja mam kuziak13 ale jeszcze jakies liczby ? [ Dodano: Sro 10 Paź, 2007 ] Kod: "kuziak13_0:0:00032510" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" to mam narazie ale te liczby to skąd ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mam zmienne ip serwera jak zrobić zeby bylo takie same cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam