Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: maps.ini

Najbardziej trafne tematy dla "maps.ini"

1

Problem z maps.ini !!

Dodałem mapki do maps.ini i na amxmodmenu nie ma wszystkich. a oto mój maps.ini Kod: ; Maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with Maps Menu plugin ; Add in your mod's maps here ; Delete this file ...

Odpowiedzi do Problem z maps.ini !! :

Trafność: 200%

3

Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini

Witam, chciałbym dodać dzwięki na server.. Ale napotkałem na drodze pewną przeszkodę, a mianowicie : Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; ...

Odpowiedzi do Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini :

Trafność: 100%

4

Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's

Witam otóż wyskakuje mi takie coś :mrgreen: :mrgreen: Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's Co mam robić :cry: Ten napis przekazuje mi do zrozumienia ze w tą mapke nie mogę grać :cry: :cry: Lecz duzo jest serwków z tą mapką a ja czekam ...

Odpowiedzi do Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's :

6

scvar.ini

siema mam pewnien problem z wpisem do koncoli amxmodmenu wpisuje i wszystko idzie gladko az do momentu dopuki nie naciska 9a potem cvars settings klikam to aby zmienic sobie czas jaki ma przypadać na 1 mape wlanczam wszystko ok ale potem wylacze ...

Odpowiedzi do scvar.ini :

7

Plik speech.ini

Moje pytani związane z tym plikiem. Czy wie ktoś jak można zrobić żeby się odtwarzało dźwięki w formacie mp3? Jeżeli nie to może by ktoś potrafił wyjaśnić, dlaczego muzyka ściągnięta z neta, nie trzeszczy, a moja tak, skoro jest zkompresowana tym ...

Odpowiedzi do Plik speech.ini :

8

roundsound.ini

witam mam na serwerze plugin roundsound.ini ale nie wiem jak dopisywac piosenki samo nazwa.mp3 czy trzeba zbey dla ktorejs druzyny bylo prosze o pomoc dam ...

Odpowiedzi do roundsound.ini :

9

DMC pack maps

Mapki zrobione w kreatorze :] lecz bardzo ciekawe!! Zapraszam do czytania opisze każdą oraz zapraszam do downloadu :) Pierwsza mapa którą opisze to dmc_aim_lv2 by NikuKiller Podobna do "aim_map" lecz jest inna są na niej skrzynki, schody, ...

Odpowiedzi do DMC pack maps :

10

AMXX ignoruje adminów ustawionych w users.ini

Cześć, mam problem z wpisaniem do amx'a administratorów serwera. Tak wygląda plik users.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - immunity ...

Odpowiedzi do AMXX ignoruje adminów ustawionych w users.ini :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "maps.ini"

1

a dopisales mape do maps.ini?W meniu zgadzani gracza pod numerem 8 masz tryb do

a dopisales mape do maps.ini?W meniu zgadzani gracza pod numerem 8 masz tryb do wyboru i tam jest uderz gracza o 0 dmg i potem go ...

2

dopisz je je w cstrike/addons/amx/config/maps.ini

dopisz je je w cstrike/addons/amx/config/maps.ini ...

3

GMjackson, do maps.ini dodaj nazwy mapek jak chcesz mieć je w amxmodmenu, do

GMjackson, do maps.ini dodaj nazwy mapek jak chcesz mieć je w amxmodmenu, do mapcycle jak mają się na nie automatycznie zmieniać po (zapewnie) upływie ...

4

Wejdz w d/gry/cstrike./addons/amxmod/cofings i wyedytuj plugin maps.ini dopisz

Wejdz w d/gry/cstrike./addons/amxmod/cofings i wyedytuj plugin maps.ini dopisz tam swoje mapki a potem w grze wpisz w konsoli jako admin amxmodmenu i zmien mapke i beda te mapki ktore wpisales.Pomogłem ? kliknij ...

5

nie wiem czy to mozliwe... ale ja nie mam tych folderow:cry: ani maps.ini ani

nie wiem czy to mozliwe... ale ja nie mam tych folderow:cry: ani maps.ini ani addons nic :???: ...

6

Cytat: Napisał Voxo ani maps.ini ani addons nic :???: :mad: To co pierdolisz

Cytat: Napisał Voxo ani maps.ini ani addons nic :???: :mad: To co pierdolisz że masz ...

7

P4wlik, nazwy mapek Musisz dodac w maps.ini a nie maplist.ini ;-) PS. Poszukaj

P4wlik, nazwy mapek Musisz dodac w maps.ini a nie maplist.ini ;-) PS. Poszukaj toszke bylo jush akich chyba z 5 tematow ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "maps.ini"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam