Wyniki szukania dla: mapy nie dodają się do maps.ini |
Najbardziej trafne tematy dla "mapy nie dodają się do maps.ini"
1
Witam. Mam pewien Problem, otóż co zmienie mape na nowym serwerze 32 slotowym dla PGC. To występuje Crash serwera i serwer się restartuje z początkową mapą. Zapewniam, że mapa jest w katalogu maps w mapcycle.txt, allmaps.txt oraz w maps.ini. nie ...
Odpowiedzi do Mapy się nie zmieniają. :
2
Witam Mam problem z mapami ! mapy nie zmieniaja sie tylko server resetuje sie i wraca na ta sama mape :cry: i jeszcze 1`dno gdzie mam dopisac mapy do vota :???: i jeszcze 2`gie czy da sie wzucic muze do amx do Rzeczy zw. zrozmowa ze wejde w ta opcje ...
Odpowiedzi do Problem ! Mapy nie zmieniaja sie :
3
No więc tak mam serwa który smigał jak ta lala :) do dzisiejszego dnia... Załanczam sobie, by pograć z kumplem a tu bum... Zdziwiło mnie troche, że w HLDS nie wyświetlała się nazwa mapy a wszystko inne działa no ale załonczyłem cs-a i nie umiałem ...
Odpowiedzi do Nie wyświetla się nazwa mapy w HLDS :
4
Mam taki problem, gdy dodam nowe mapy na serwer to osobą które tych map nie mają wcale się nic nie pobiera, dlaczego :?: Może pobieram jakieś złe mapy, lub zapominam jeszcze coś zrobić, no ale zawsze w taki sposób to robił i działało a teraz nasza ...
Odpowiedzi do Nie pobierają się mapy?! :
5
Dlaczego nie pobierają się mapy ludziom którzy wchodzą na mój serwer? Już pisałem taki temat no i myślałem, że udało się rozwiązać ten problem, ale nadal jest to samo. Wie ktoś może dlaczego? Bardzo proszę o pomoc. Proszone mnie abym zmienił takie ...
Odpowiedzi do Nie ściągają się mapy :
Trafność: 60%
6
Mam Taki problem bijam na serwa iwszytko git dobrze sie gra tylko jak jest zcas na vota to wysjakują mapy do wyborku i po 2 min gosciu zaczyna odliczac do zmainy mnapy a ta mapa sie ie zmienia gdy pisz timeleft to pisz 00.0 co mam zrobić ...
Odpowiedzi do Serwer nie chcą sie zieniąc mapy :( :
7
siciągałem Zboty z wiaderka.com i wszystko smigało dobrze, nie było problemów, mapy uczyły się w chwile. Teraz z botami moge pograć tylko na mapach, na których porobiły sobie waypointy przedtem. Jednak na nowo sciągnietych mapach, np ak47_map (mapa ...
Odpowiedzi do Boty nie mogą się nauczyć mapy :
8
Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...
Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :
Trafność: 40%
9
Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...
Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :
10
Mam problem. Kiedy klikam find servers. i później wybieram jakikolwiek serwer to pisze. Your version does not match the server. Please restart the game. nie wiem co mam z tym zrobić. nie mam zainstalowanego żadnego patcha. jeżeli jest konieczne to ...
Odpowiedzi do Nie moge zalogować się do serwerów. :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mapy nie dodają się do maps.ini"
1
nie mam folderu maps, a mapy mi dzialają, spytasz się jak, ja ci odpowiem, nie wiem, nawet w "szukaj [windows] szukałem i nie ma zadnych map xD, zrobilem folder maps wzucilem waitpointy i dzialaja xD wszystko chula, jak ktos potrzebuje pomocy ... Trafność: 80%
2
Quki93, naucz się czekać! Quki93, te mapy które chcesz mieć wpisz do maps.ini w katalogu amxmodx/configs (tych co nie chcesz to usuń ... Trafność: 80%
3
Już nie musze , okazało się żę nie dodałem ich do maps.ini :) Sorki za niepotrzebnie stracony czas. Dziękuje i Pozdrawiam , Wiesiek ... Trafność: 80%
4
Ale ściągnij wszystkie mapy :] www.google.pl Dodaj do folderu maps i już Ci się nie będą musiały ... Trafność: 80%
5
co? człowieku wklej mapy do folderu maps i dodaj ich nazwy do maps.ini i będą ... Trafność: 80%
6
1. se poszukaj -.- 2. nazwe mapy dodaj do addons/amxmodx/configs/maps.ini ... Trafność: 80%
7
nie da sie, musisz zmienic w maps.ini lub sam dac vote(6 w amxmodmenu) ... Trafność: 80%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "mapy nie dodają się do maps.ini"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|