Wyniki szukania dla: master server problem |
Najbardziej trafne tematy dla "master server problem"
1
cześć miał ktoś może taki problem że gdy klikam FIND servers to pokazyje mi coś takiego:,,Could not contact master game server to retrieve server list" Najdziwniejsze jest to że dzisiaj w ciągu dnia grałem normalnie a gdy pod wieczór znów ...
Odpowiedzi do problem z cs 1.6 Could not contact master game server to... :
2
Ściągnołem z internetu counter-strike 1.6 non steam z Dedicated server. KIedy włączam to dedicated server to wpisuje tam wszystkie potszebne żeczy jak piszą w poradnikach i ... NIC :!: Może coś źle robie : niewiem... Co trzeba zrobić żeby działało ...
Odpowiedzi do Dedicated Server - problem :
Trafność: 66.67%
3
Hej jestem nowy w te klocki :) Ściągnąłem CS'a non-steam i patch v19 wszystko zainstalowałem. Jak wchodze na serwer jest spoko dopóki nie wybiore drużyny i nie dołącze się do gry. Prawie od razu mnie wyrzuca a w konsoli jest takie coś: HOST_ERROR: ...
Odpowiedzi do problem BAD SERVER MESSAGE :
4
Wiadomo, że od któregoś patcha nie działa srcds.exe, jednak znalazłem rozwiązanie jak to odpalić. 1. Wchodzimy do katalogu z CSS i robimy sobie skrót na pulpicie do srcds.exe 2. Na tym skrócie klikamy prawym myszki --> właściwości. 3. W okienku ...
Odpowiedzi do [PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server :
5
Temat przeniesiony na problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam z powodu mojej ...
Odpowiedzi do sXe Injected Server problem :
6
Witam ! Postawiłem serwer na HLDS+AMXX+sXe Injected w CS 1.6 v23 patch. problem polega na tym że nie mogę wejść na własny serwer. Uruchamiam serwa włączam sxe client i wchodzę na swój serwer, po jakiś 30 sekundach wyrzuca mnie z niego. Bardzo proszę ...
Odpowiedzi do sXe Injected Server wielki problem :
7
klikam conect laduja mi sie pierwsze 3 kreski i dalej nic;/czekalem 5 minut i pisalo Time out patch v. 23B cs przeinstalowywany byl. co mam robic/;/ mam ...
Odpowiedzi do problem z wejsciem na server :
8
Witam . Mam 2 problemy na moim serwerze... Pierwszy: Kiedy założe serwer, przed HLDS, nie wiem z kond; boty zajmują mi wolne miejsca i cały serwer jest pełen, niestety ,gdy kicknam lub banuje je odrazu pojawia się nastempny :mad: No i tak nie mogę ...
Odpowiedzi do Server + problem :
9
MAM problem chcialem wyprobowac puchatka i jak dodam do ulubionych jest oki ale jak chce wejsc to laduje sie do polowy wylacza cs wypada błąd Mod_LoadBrushModel:sprites/fireworks/bflare.spr has wrong version number (1329865020 should be 30) I tera ...
Odpowiedzi do Server puchatek problem,87.206.202.222:27016 :
10
Witam. Klan Dr3am master Ma Swój Serwer: Miła atmosfera, Mili admini, ITP server ma 12 Slotow i jest 24/7 przez 30 DNI IP 195.114.0.20:27093 HASLO : dm ...
Odpowiedzi do Server Klanu Dr3am Master :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "master server problem"
1
o chopaczek ma problem wykup server ... Trafność: 66.67%
2
mam taki sam problem ,mam neo 512 zakładam server wszystko ładnie ale jak kumpel chce wejsc to nie może PS. a mam CS 1.6 NS patch v23 i kumpel też . Jakby ktoś mógł by mi pomuc pisac na gg ... Trafność: 66.67%
3
master server communication disabled to znaczy ze twyj serwer nie połączył sie z serwerm gry i nie bedzie na liscie serwerów!!!! Ale grac mozna jesli bedziesz podawac adres ip!! Mozna temu zapobiec musisz kliknąć ppm na ikonke Dedicated server i w ... Trafność: 66.67%
4
a jak zrobic aby communictation master server był włączany disable oznacza wyłączony, a successful - udany więc nie są przeciwstawne ... Trafność: 66.67%
5
Ano narazie dostałem się na server :D Napiszę jutro czy problem zażegnany. Taki banał, hehe... ^^ O ile o to wogóle chodzi. OK, wszystko gra. Klikam na 'pomógł' ... Trafność: 66.67%
6
Cytat: Sam się doda Chyba sie nie doda sam... - master server communication disabled. Jak zmienic powitanie na serwerze ukazujace sie przy wejsciu gracza na srodku ekranu? I jeszcze jedno pytanko^^: Serwer stoi na hostingu pipni.cz,zeby uruchomic ... Trafność: 66.67%
7
Cytat: Napisał Granda Chyba sie nie doda sam... - master server communication disabled. To jest lotto Cytat: Napisał Granda Jak zmienic powitanie na serwerze ukazujace sie przy wejsciu gracza na srodku ekranu? Zedytuj plik motd.txt (ma być w ... Trafność: 66.67%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "master server problem"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|