1
Zobacz: Standardowe menufront: amx mod X Client menu 1.Spadochron 2.Czapki 3.Kup red Bull'a Tutaj Podpunkty 1-3 są na biało i działają (np wciskam 1 i mam spadochron). Po zmianie nagłówka: HelveTe menu 1.Spadochron 2.Czapki 3.Kup Red Bull'a Tutaj ...
Trafność: 75%
2
A czy po wgraniu amx mod X 1.80 bede miał tylko konsole admina? czy wogle calego amx? Bo przed amx mod X 1.76a nic wczesniej niisnttalowalem.. i nadal niedizła mi admin.. A koniecznie trzebra zrobic restart serwera czy wystarczy zminic mape i wpisac ...
Trafność: 75%
3
Cytat: Napisał Poldek31 Szukam Dobrego Anty Czita... Np amx mod Lub Jakiegos Dobreko Anty Czita... troche nie wiek o co ...
Trafność: 50%
4
amx mod (wyłacza zboty), Clanmod/Admnmod, (oczywiście matamod ale on jest chyba z amx modem), ...
5
Istnieje takowy :] Nazywa sie amx mod X. Jeśli chcesz go ściągnąć daje linka : amx mod X; przed zasysem :D musisz sie zarejestrować na stronce ...
6
jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda ale jak stawiam server dedykowany to nie moge wejsc na niego, laduje sie i po chwili znika okienko ladowania i jestem dalej w menu:/ please ...
7
najlepiej zainstaluj sobie nie amx tylko amx mod X ;) sorry już ci nie pomogę (jadę na wakacje wracam za tydzień) może ktoś inny zechce Tobie pomóc. daj screeny z konsoli serwera (z hlds) i z konsoli klienta (z ...