Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mikrofon nie dziala na steam

Najbardziej trafne tematy dla "mikrofon nie dziala na steam"

2

Server CS mi nie dziala a kolegą tak ! Steam

witam mam server w CS klanowy znaczy do mixow itp. ja go nie obsluguje tylko kolega ale rano dzis wstalem i sie okazalo ze go nie mam :O nie wyswetla mi servera ale moim kumple graja. bana nie mam bo mam zmienne ip i odbanowali mi steam ID wiec w ...

Odpowiedzi do Server CS mi nie dziala a kolegą tak ! Steam :

4

IP mi nie dziala

Wlaczam find serwa biore favorits add......ip wpisuje rozne IP roznych serwow i biore refresz i nic zaden nowy serw mi sie nie pojawia o co chodzi prosze o odpowiedz najlepiej jak najszybciej bo nie mobe zyc bez cs'a P.S. zaczelo mi sie tak robic ...

Odpowiedzi do IP mi nie dziala :

Trafność: 50%

5

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

6

Nie włączający się steam

Przedwczoraj kupiłem sobie CS Anthology. I po instalacji steama, a następnie stworzyłem konto i ściągnąłem CS i resztę. Gdy następnego dnia chciałem se pograć to nie włączał się steam. Zrobiłem deinstalkę i ponownie zainstalowałem, to następnego ...

Odpowiedzi do Nie włączający się steam :

7

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

8

source non steam nie ta wersja??

...

Odpowiedzi do source non steam nie ta wersja?? :

10

nie steam :)

hehe mam dziwny problemik z serwerem od jakiegos czasu niemoga na niego wbic osoby na steamie moze jakies plugin blokuje czy ...

Odpowiedzi do nie steam :) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mikrofon nie dziala na steam"

1

nie dziala mi cs 1.6 non steam wyskakuje mi cis takiego

nie dziala mi cs 1.6 non steam wyskakuje mi cis takiego W_LoadWadFile:couldn't.gfx.wad prosze o kontakt gg:3128639. prosze odezwij sie ktos plz nie moge grac w cs ...

Trafność: 75%

2

Cytat: Napisał Gość nie dziala mi cs 1.6 non steam wyskakuje mi cis takiego

Cytat: Napisał Gość nie dziala mi cs 1.6 non steam wyskakuje mi cis takiego W_LoadWadFile:couldn't.gfx.wad prosze o kontakt gg:3128639. prosze odezwij sie ktos plz nie moge grac w cs :cry: Przecież to jest wina Twojego CS'a :| zainstaluj go jeszcze ...

3

Dlaczego modul dodawania serweroe non steam nie dziala? chce dodac nasz klanowy

Dlaczego modul dodawania serweroe non steam nie dziala? chce dodac nasz klanowy serwer i nie da ...

4

Ja mam jeszcze inny problem z VISTA, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic

Ja mam jeszcze inny problem z VISTA, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic sie sterownikami i innymi duperelami ale i tak nikt mnie nie slyszy, moj kumpel ma to samo, a innemu dziala. Czym to jest spowodowane? Wolal bym uzywac Visty ale ...

5

nie dziala dalej to samo.A prosze o jkaies serwer non steam do garrys mod 10

nie dziala dalej to samo.A prosze o jkaies serwer non steam do garrys mod 10 ...

6

nick:Pul@ wiek:13 Steam:NIE Mikrofon:TAK DOSTĘPNOŚĆ:DUZA

nick:Pul@ wiek:13 steam:nie mikrofon:TAK DOSTĘPNOŚĆ:DUZA ...

7

Siemka oferuje: Steam Mikrofon Skill nie wiem sam xD TS da sie instalnac ;p

Siemka oferuje: steam mikrofon Skill nie wiem sam xD TS da sie instalnac ;p Duza dostepnosc Kulturke ;d Skladki na serwer (sms) Teraz co ja oczekuje Duza dostepnosc Czesto spary nie za niski poziom Wiek 14+ mikrofon Zgranie nie lecenie na fragi .. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mikrofon nie dziala na steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam