1
nie dziala mi cs 1.6 non steam wyskakuje mi cis takiego W_LoadWadFile:couldn't.gfx.wad prosze o kontakt gg:3128639. prosze odezwij sie ktos plz nie moge grac w cs ...
Trafność: 75%
2
Cytat: Napisał Gość nie dziala mi cs 1.6 non steam wyskakuje mi cis takiego W_LoadWadFile:couldn't.gfx.wad prosze o kontakt gg:3128639. prosze odezwij sie ktos plz nie moge grac w cs :cry: Przecież to jest wina Twojego CS'a :| zainstaluj go jeszcze ...
3
Dlaczego modul dodawania serweroe non steam nie dziala? chce dodac nasz klanowy serwer i nie da ...
4
Ja mam jeszcze inny problem z VISTA, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic sie sterownikami i innymi duperelami ale i tak nikt mnie nie slyszy, moj kumpel ma to samo, a innemu dziala. Czym to jest spowodowane? Wolal bym uzywac Visty ale ...
5
nie dziala dalej to samo.A prosze o jkaies serwer non steam do garrys mod 10 ...
6
nick:Pul@ wiek:13 steam:nie mikrofon:TAK DOSTĘPNOŚĆ:DUZA ...
7
Siemka oferuje: steam mikrofon Skill nie wiem sam xD TS da sie instalnac ;p Duza dostepnosc Kulturke ;d Skladki na serwer (sms) Teraz co ja oczekuje Duza dostepnosc Czesto spary nie za niski poziom Wiek 14+ mikrofon Zgranie nie lecenie na fragi .. ...