Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mikrofon nie dziala w cs

Najbardziej trafne tematy dla "mikrofon nie dziala w cs"

2

IP mi nie dziala

Wlaczam find serwa biore favorits add......ip wpisuje rozne IP roznych serwow i biore refresz i nic zaden nowy serw mi sie nie pojawia o co chodzi prosze o odpowiedz najlepiej jak najszybciej bo nie mobe zyc bez cs'a P.S. zaczelo mi sie tak robic ...

Odpowiedzi do IP mi nie dziala :

Trafność: 66.67%

3

nie dziala

wgralem gotowego AMX moda do cs condition zero.... robilem wszystko zgodnie z instrukcja i nie dziala mi mod ;/ robilem serwer przez HLDS i przez Custom Game i na tym i na tym nie dziala ;/ co moze byc przyczyna ...

Odpowiedzi do nie dziala :

4

problem z CS:S (NIC NIE DZIALA !! )

otoz mam problem !! robie wszystko zgdonie z poradnikami jak zrobic mody i pluginy (sourcemod i mani-admin-plugin ) i co ?? nic nie dziala a wedlug poradnikow wszystko powninlo dzialac !! (robie to na NS !!) w cs 1.6 niby nie ktore rzeczy dzialaly a ...

5

Cos Nie dziala ?!

Witam mam problem z polączeniem 2 komputerow przez siec lan bez uzycia swicha podlaczam 2 komputery kablem zkrosowanym i wyskakuje polaczenie lokalne i komunikat "kabel sieciowy jest odłaczony" kabel z pewnościa jest w 100% sprawny tak jak ...

Odpowiedzi do Cos Nie dziala ?! :

6

komenda amx_off nie do konca dziala

Witam mam taki problem polegajacy na tym ze jak chce wylaczyc amxx np na sprara i wpisuje komende amx_off to widocznie nie wszystkie pluginy sie wylaczaja. Pisze ze zatrzymano iles tam pluginow ale po jednej rundzie na graczach pojawia sie kolorowa ...

Odpowiedzi do komenda amx_off nie do konca dziala :

7

Bullet nie dziala?

Mam Więc taki problem ściągnołem z nemore packa bullet damage i wgrałem na serwer za chwile zresetowałem serwer i nie chciało działac, scianołem z jakiejs innej strony zrobiłem to samo i też nie działa. Prosze O PoMoC Z Góry ...

Odpowiedzi do Bullet nie dziala? :

8

Mikrofon nie działa

Czesc , pisałem tutaj kiedys z problemem mikrofonu ktory nie działal , nikt raczej nie pomogl pożucilem całą sprawe pomyślałem ze to tylko kwestia mikrofonu pare dni temu kupiłem nastepny mikrofon a własciwie sluchawki z mikrofonem i efekt taki sam ...

Odpowiedzi do Mikrofon nie działa :

9

Nie dziala say_team

Jak pisze do kogos z teamu prezz U (say team) to oni nie widza jezeli oni cos napisza to ja widze OCb ...

Odpowiedzi do Nie dziala say_team :

10

Ranking nie dziala

Witajcie! Mam klopot, mam serwer na gamepad.pl robilem niedawno reinstal, i nie dziala ranking od tygodnia, wiec chcem zapytac co trzeba zrobic zeby dzialal ...

Odpowiedzi do Ranking nie dziala :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mikrofon nie dziala w cs"

1

Ja mam jeszcze inny problem z VISTA, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic

Ja mam jeszcze inny problem z VISTA, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic sie sterownikami i innymi duperelami ale i tak nikt mnie nie slyszy, moj kumpel ma to samo, a innemu dziala. Czym to jest spowodowane? Wolal bym uzywac Visty ale ...

Trafność: 100%

2

Ale to nic nie da mikrofon ogolnie dziala!!!!!!!!! Ale w cs nie nie wiem co

Ale to nic nie da mikrofon ogolnie dziala!!!!!!!!! Ale w cs nie nie wiem co jest ...

3

Podlaczalem inny mikrofon - ten szmaterski, ktory dziala poprawnie.. Nie ma

Podlaczalem inny mikrofon - ten szmaterski, ktory dziala poprawnie.. nie ma sensu podlaczac steeli do innego kompa jak inny mikrofon dziala normalnie. Moim zdaniem mikrofon od tych nowych sluchawek jest uszkodzony, jak wy myslicie ...

4

Byłem u kumpla... Mikrofon normalnie dziala ale u mnie nie... Gdy podlaczam

Byłem u kumpla... mikrofon normalnie dziala ale u mnie nie... Gdy podlaczam mikrofon od szmacianek to on dziala normlanie tylko nie ten od steelsounds 4h... nie wiem co ...

5

Eee... Zedytowalem posta, nie potrzebnie piszesz... Mikrofon dziala, ale

Eee... Zedytowalem posta, nie potrzebnie piszesz... mikrofon dziala, ale potrzebuje cos do ...

6

hehe ja tez jestem dzieckiem neo ;(( :D:D mi to nie dziala ;(

hehe ja tez jestem dzieckiem neo ;(( :D:D mi to nie dziala ;( ...

7

zapewne dlatego ze serv nie dziala?? :o

zapewne dlatego ze serv nie dziala?? :o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mikrofon nie dziala w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam