1
jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.serwer stoi od niedawna i dlatego są jakieś niedociągnięcia, ale postaramy sie w najbliższym czasie to ...
Trafność: 66.67%
2
I to nie jest mój serwer tylko mojego kumpla i kazał mi go reklamować. I ja tam jestem na ruski rok więc nie ja ci gadam o banie jesteś spoko ...
3
Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś dopingowany chyba bo gracze to najczęściej steamowcy, i co najlepsze mój serwer mają z zakładki internet ;) ...
4
Mam.... Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze to nie mój pierwszy serwer i na poprzednim nie bylo żadnych problemów... @EDIT WSZYSTKO śMIGA JAK NALEżY :) DZIEKI ZA POMOC LUDZISKA ...
5
nie... kampno nie... jest beznadziejne... mój kumpel do niedawna miał serwer na shells.pl, z powodu lagów przerzucił się na kampno.pl, ale niestety zrobił błąd (pingi skaczą, czasem coś dzieje się z serwem ftp)... Razem z klanem muszą się jeszcze ...
6
nie, serwer nie jest moj;] a pozatym z grawitacja chyba wszystko ok bo reszta graczy dolatuje. No moze niektórzy też mają taki problem. Może coś w ...
7
LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...
Trafność: 50%