Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mój serwer cs 1.6 nie jest widzialny

Najbardziej trafne tematy dla "mój serwer cs 1.6 nie jest widzialny"

1

Linux - serwer nie jest widoczny publicznie

Witam! Mam mały problem, chciałbym aby mój serwer postawiony na LINUXIE (dokładniej DEBIAN) był widoczny w zakładce INTERNET. serwer odpalam z komendy: screen -A -m -d -S hlds ./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +port 27015 +sv_lan 1 ...

Odpowiedzi do Linux - serwer nie jest widoczny publicznie :

2

Mój serwer i sobie nie pogram...

Witam, mam swój serwerek CS 1.6 Non-Steam w Holandii (postawiony na shellu). Pozapraszałem znajomych - oni standardowo - pingi jedni 30, inni 50 inni max 80. Ja na wszystkich serwerach mam pingi 50-70 ale akurat na swoim własnym 150-180 :| ...

Odpowiedzi do Mój serwer i sobie nie pogram... :

3

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

4

Nie działa serwer (dll).

Witam.jestem nowym użytkownikiem forum.Piszę tu ponieważ natknąłem się na problem.jest on podany w temacie.Mianowicie nie mogę pograć na żadnych serwerach,ponieważ albo wyskakuje błąd dll,albo gdy wgram pliki dll to wyskakuje mi błąd i wychodzi mi ...

Odpowiedzi do Nie działa serwer (dll). :

Trafność: 33.33%

7

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

8

Moj config nie chodzi na serwerach z SXE

Mam zmodernizowany cfg z wiaderka wiem ze na sxe nie dzialaja aliasy, ale wchodze na serwer z sxe i nie moge np sprawdzic pkt skoczyc itp. wydaje mi sie ze to przez te aliasy typu bunny hop itp. jak ktos ma dobry cfg na sxe to niech wysle na maila: ...

Odpowiedzi do Moj config nie chodzi na serwerach z SXE :

9

Serwer dla chcących pograć nie dla cziterów

Witam chciał bym wam przedstawić mój serwer. Stworzony jest on z myślą o miłych i chcących sobie pograć ludzi czyli WAS ;) ! Czitowanie nie będzie u mnie tolerowane!!! Na serwer nie dodawałem nic aż tak nadzwyczajnego poniżej podaje wam opis ...

Odpowiedzi do Serwer dla chcących pograć nie dla cziterów :

10

pisanie do all nie wchodząc na serwer

Siema Widziałem nie raz jak ktoś pisał do wszystkich na serwerze i go nawet nie było było napisane admin coś tam i wiadomość i on wszystko widział jak sie pisało niewiem czy to jakiś plugin czy co ale mam serwer na shooters.pl wie ktoś jak to ...

Odpowiedzi do pisanie do all nie wchodząc na serwer :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mój serwer cs 1.6 nie jest widzialny"

1

jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.Serwer stoi od niedawna i

jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.serwer stoi od niedawna i dlatego są jakieś niedociągnięcia, ale postaramy sie w najbliższym czasie to ...

Trafność: 66.67%

2

I to nie jest mój serwer tylko mojego kumpla i kazał mi go reklamować. I ja tam

I to nie jest mój serwer tylko mojego kumpla i kazał mi go reklamować. I ja tam jestem na ruski rok więc nie ja ci gadam o banie jesteś spoko ...

3

Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś

Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś dopingowany chyba bo gracze to najczęściej steamowcy, i co najlepsze mój serwer mają z zakładki internet ;) ...

4

Mam.... Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze to nie mój pierwszy serwer i na

Mam.... Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze to nie mój pierwszy serwer i na poprzednim nie bylo żadnych problemów... @EDIT WSZYSTKO śMIGA JAK NALEżY :) DZIEKI ZA POMOC LUDZISKA ...

5

nie... kampno nie... jest beznadziejne... mój kumpel do niedawna miał serwer na

nie... kampno nie... jest beznadziejne... mój kumpel do niedawna miał serwer na shells.pl, z powodu lagów przerzucił się na kampno.pl, ale niestety zrobił błąd (pingi skaczą, czasem coś dzieje się z serwem ftp)... Razem z klanem muszą się jeszcze ...

6

nie, serwer nie jest moj;] a pozatym z grawitacja chyba wszystko ok bo reszta

nie, serwer nie jest moj;] a pozatym z grawitacja chyba wszystko ok bo reszta graczy dolatuje. No moze niektórzy też mają taki problem. Może coś w ...

7

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

Trafność: 50%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mój serwer cs 1.6 nie jest widzialny"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam