Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: moja strona na tnb.pl jak zrobic logo

Najbardziej trafne tematy dla "moja strona na tnb.pl jak zrobic logo"

1

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 50%

2

Jak zrobic swoj wlasny banner/button/logo ?

Czy ktos wie jak takie cacko wykonac ? bo znam kilku ludzi ktorzy mogliby mi to zrobic, ale chce sam sprubowac :D POMOCY!!! GG ...

Odpowiedzi do Jak zrobic swoj wlasny banner/button/logo ? :

4

Linyy jak zrobic

jak mam zrobic zeby miec liny swiecące tak jakby spider men tylko one swieca dodaje w załaczniku fote jak to ...

Trafność: 33.33%

5

Jak zrobic ADMINA!!!!!!!

Kod: "192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad" Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera. Kod: ...

Odpowiedzi do Jak zrobic ADMINA!!!!!!! :

Trafność: 33.33%

7

jak zrobic stronke klanowo

Siema ja niewiem tylko jak jak zmienic poziom dostępu dla plików conf.inc.php i install.php (lub update.php) jak ktos by mi mogł by to wytłumaczyc ODP.xD ...

Odpowiedzi do jak zrobic stronke klanowo :

8

Jak to zrobic ?

Ej, jak zrobić reainstala ? Chcem żeby wszystko mi sie usuneło tylko zostało to co jest jak sie kupuje serwa :) Chodzi mi o GamesNet.pl ...

Odpowiedzi do Jak to zrobic ? :

9

Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy!

Witam , mam problem z pluginem public_rules , a mianowicie nie wiem jak zrobic zeby regulamin podczas wejscia na serwer wyswietlal sie. Plugin dodalem jak trzeba ale co dalej?? z gory dzieki ...

Odpowiedzi do Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy! :

10

jak to zrobic

jak zostane z kims 1na1 to jak walne trzy razy nozem w sciane to zadaje mu pytanie czy chce walczyc na noze.ale to jest po angielsku.I tu pytanie Co mam zrobic zeby było po polsku.chodzi mi oczywiscie o plugin automatic_knife_duel ... pomocy! ;( ...

Odpowiedzi do jak to zrobic :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "moja strona na tnb.pl jak zrobic logo"

1

Mozesz mi zrobic logo Pgs i napis SpartaN? email adam316@o2.pl jak by co:P

Mozesz mi zrobic logo Pgs i napis SpartaN? email adam316@o2.pl jak by co:P ...

2

ej a pomozesz mi cos z tym zrobic bo robie to logo tak jak zawsze wklejam w

ej a pomozesz mi cos z tym zrobic bo robie to logo tak jak zawsze wklejam w cstrike i we wlasciwosciak zaznaczam tylko do odczytu i wchodzac w csa nie dziala ...

3

Ja mam HL Logo Creator beta 2.3 I kompletnie nie wiem jak zrobic to logo :???:

Ja mam HL logo Creator beta 2.3 I kompletnie nie wiem jak zrobic to logo :???: Dodałem obrazek ktory chce wkleic daje : ----> Resize ----> Locate HL (Wyszukuje te hl.exe) ----> Make WAD I nic nie mam :/ Z Góry THX ...

4

Fajna strona 9.5/10 A JAK MOJA STRONA??

Fajna strona 9.5/10 A jak moja strona?? ...

5

Ehm.....Standardowy CMS , strona ogólnie za ciemna jak dla mnie. Logo jest

Ehm.....Standardowy CMS , strona ogólnie za ciemna jak dla mnie. logo jest bardzo ciekawe " Counter Strike Source " a autor pisze ,że to jest CS 1.6 ...

6

no i jak pershing mówil tak trzeba bylo odrazu zrobic.. heh moja pomylka..

no i jak pershing mówil tak trzeba bylo odrazu zrobic.. heh moja pomylka.. troche zle przeczytalem a to przez to ze muza wali po uszach i spiacy to juz jestem bo maraton ciagne na kompie.. jednak pasuje isc w kime bo nie ...

7

a co zrobic jak mi sie logo w cs nie wyswietla nigdzie???i wpisalem ustawienie

a co zrobic jak mi sie logo w cs nie wyswietla nigdzie???i wpisalem ustawienie w configu i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "moja strona na tnb.pl jak zrobic logo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam