Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: monitor zmiana rozdzielczości wyłącza się

Najbardziej trafne tematy dla "monitor zmiana rozdzielczości wyłącza się"

1

ustawiłeś złą rozdzielczość i gra sie wyłącza WEJDŹ TU

jak ustawisz za dużą lub małą rozdzielczość to we właściwościach skrótu cs w polu element docelowy powinno ci pisać x/hl.exe" -nomaster -game cstrike -windowed x to lokalizacja cs (rys 1) potem włączasz grę i normalnie zmieniasz ustawienia ...

Odpowiedzi do ustawiłeś złą rozdzielczość i gra sie wyłącza WEJDŹ TU :

3

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

Trafność: 40%

4

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

6

Zmiana rozdzielczości bez włączania CS'a

Mam taki problem, ustawiłem jakąś nietypową rozdzielczość (960 na ileś tam). Gdy włącze CS'a wyskakuje mi tylko komunikat od monitora 'out of frequency'. Jak poruszam myszką to słychać dźwięk najechania na przyciski w menu. Jednak na ślepo ciężko ...

Odpowiedzi do Zmiana rozdzielczości bez włączania CS'a :

7

Cs sie wyłącza:(

Jestem nowym użytkownikiem tego forum a więc witam wszystkich. Mam taki problem z moim csem ze jak nacisne delete lub insert to cs sie wyłącza!!! Niewiem jak tonaprawic blagam pomózcie mi! Prosze o szczegółowe instrukcje. Z górydziekuje za ...

8

Problem z cs: wyłącza się serwer

Kiedy się połączę i ma dojść do kupienia broni, serwer mi się rozłącza. prosze o ...

Odpowiedzi do Problem z cs: wyłącza się serwer :

9

Włącza się na kilka sekund i wyłącza ....

Pewnego pięknego dnia chciałem zagrać w C-sa ale zauważyłem że nie chce się włączyć . Robiłem wszystkie podstawowe rzeczy tzn . -instalowałem na nowo cs-a -instalowałem patcha v23 -instalowałem na nowo sterowniki karty graficznej (Radeon Mobility ...

Odpowiedzi do Włącza się na kilka sekund i wyłącza .... :

10

CS sam się wyłącza !

A ja mam taki problem , mianowicie włączam CS wchodze na jakiś serwer , gram se i nagle zawiecha i CS off ! Robiłem już Reinnstal i dalje to samo ? Błąd mam od niedawna ...

Odpowiedzi do CS sam się wyłącza ! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "monitor zmiana rozdzielczości wyłącza się"

1

i te amxmodmenu sie nie włącza, a moze do tego trza doinstalować jakies

i te amxmodmenu sie nie włącza, a moze do tego trza doinstalować jakies pluginy? zeby to sie odpaliło? prosze o ...

2

spoko to po prostu ja jestyem głupi i zzapomnialem ze to menu sie włącza po

spoko to po prostu ja jestyem głupi i zzapomnialem ze to menu sie włącza po wyjsciu, z konsoli, ale mniejsza, jak zrobić głosowanie na jakis ...

3

seba, ale tam nie da rady jakaś szajska stronka się włącza :D EDIT: ale mi

seba, ale tam nie da rady jakaś szajska stronka się włącza :D EDIT: ale mi pisze, że musze jeszcze do terro w folderze player wzucic ...

4

nom u mnie tez tak czasem jest (włącza się co 20 raz)

nom u mnie tez tak czasem jest (włącza się co 20 raz) ...

5

U mnie raczej nigdy się nie włącza,ale ciekawe od czego to zalezy.

U mnie raczej nigdy się nie włącza,ale ciekawe od czego to zalezy. ...

6

Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś

Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś dopingowany chyba bo gracze to najczęściej steamowcy, i co najlepsze mój serwer mają z zakładki internet ;) ...

7

jeżeli kupiłeś tylko nowy monitor to ja się nie idzie jak takie detale

jeżeli kupiłeś tylko nowy monitor to ja się nie idzie jak takie detale sieknąłeś na starym sprzęcie (daj 800x600) granaty smoke na normal i wpisz komende cl_showfps 1 i zobacz ile średnio masz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "monitor zmiana rozdzielczości wyłącza się"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam