Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: montowanie filmu dodanie muzyki i napisów

Najbardziej trafne tematy dla "montowanie filmu dodanie muzyki i napisów"

1

Jakiej muzyki sluchacie ?

Pisac co kto lubi posluchac :D ja np: lubie posluchac sobie dobrego polskiego hip-hopu (nie verba,mezo,ascetoholix i inne frajery) lubie kawalki od PROSTO. Francuzami i Nygusami z USA tez nie pogardze :D no i jakis dobry housik, electro housikm ...

Odpowiedzi do Jakiej muzyki sluchacie ? :

Trafność: 20%

2

Dodanie admina

Po wielu probach nie udalo mi sie dodac sobie admina. Probowalem dac sobie admina na ip i na nick, nic to nie dalo. ; "Player" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "87.105.209.144" "" ...

Odpowiedzi do Dodanie admina :

3

dodanie botow poprzez h

mam problem bo jak wciskam h i dodaje boty to nie dochodza do druzyn a moj kolega tak robi i dziala a nic nie sciagal nie wiem o co ...

Odpowiedzi do dodanie botow poprzez h :

4

Problem z odtworzeniem filmu

Mam problem chce odtworzyc film programem GEEK play. klikam fix demo a pozniej play i wyskakuje mi blad i program sie wylacza :cry: :!: Nie wiem czy cos robie nie tak czy cos z moim kompem jest nie tak :neutral: Prosze pomorzcie :lol: Z góry ...

Odpowiedzi do Problem z odtworzeniem filmu :

7

VideoMach jak zmienic predkosc filmu prosze o pomoc!

jak w temacie jak zmienic predkosc filmu dam plusa za pomoc ...

Odpowiedzi do VideoMach jak zmienic predkosc filmu prosze o pomoc! :

8

Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan

Witam.. ;) Nudzi mi sie w cho**j ;) i postanowiłem wam opisac co zrobic żeby na serwie grała muza dla każdego... ;) a więc tak ... ;) 1. Na samym początku sciągamamy amxxa ;) Gotowy amxx TP 2. Robimy adma itp ... no chyba że już to mamy... ;P 3. ...

Odpowiedzi do Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan :

10

Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie

Poradnik ten napisany został z mysla o osobach, ktory nie wiedza, a chcialyby sie dowiedziec, jak puszczac muzyke podczas gry w CS'a przez Steam'a. Wszystko opisuje w kilku krokach, a po przeczytaniu tekstu mysle, ze bedziecie mogli zaprezentowac ...

Odpowiedzi do Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "montowanie filmu dodanie muzyki i napisów"

1

No racja ten granat to był niezly, a wracajac do filmu to jaki typ muzyki

No racja ten granat to był niezly, a wracajac do filmu to jaki typ muzyki proponujecie? Nie znam sie na tym za bardzo wiec prosze o rady. Myslałem ze taka szybka piosenka bedzie sie doskonale komponowac z filmem a jednak twierdzicie ze nie. No cóż ...

Trafność: 40%

2

banie ładne, ale 0% muzyki, i połowa filmu ciemni

banie ładne, ale 0% muzyki, i połowa filmu ciemni ...

Trafność: 40%

3

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

4

Tak dobry pomysł. Cytat: rozszerzenie profilu (edytowalny podpis, dodanie info

Tak dobry pomysł. Cytat: rozszerzenie profilu (edytowalny podpis, dodanie info o wersji cs w jaką sie wymiata, info o serwerze na którym, się najczęsicej gra, info o klanie (jak się ma), status: szukam klanu/mam klan/mój klan ma nabór ... itp. ...

5

VitO - Wzioł sie z filmu Ojciec Chrzestny :) I Zalożyłem Klan

VitO - Wzioł sie z filmu Ojciec Chrzestny :) I Zalożyłem Klan "GodFather" :) Więc Lider chyba jak Don VITO corleone ...

6

Borat@pl- nick zaczerpnelem z filmu: "Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby

Borat@pl- nick zaczerpnelem z filmu: "Borat: Podpatrzone w Ameryce, aby Kazachstan rósł w siłę, a ludzie żyli dostatniej ...

7

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki musisz tylk o wpisac /playmedia aby słuchac a /stopmedia aby przestac :D:D To nie jest jedyny serwer na którym można słuchać ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "montowanie filmu dodanie muzyki i napisów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam