Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mordownia cs admini

Najbardziej trafne tematy dla "mordownia cs admini"

3

ADMINI

DZISIAJ DOSTALEM BANA BOG WIE ZA CO WYDAJE MI SIE ZE admini NATYM SERWIE SA (NIE WYZYWAC) CIEŃKO GRAJACYMI GOSCIAMI!!! POWODU ZADNEGO NIE PODAJA! KIKUJA BEZ POWODU! WYDAJE MI SIE ZE POWINNI POCWICZYC A POTEM EWENTUALNE BANY DAWAC NA PRAWO I LEWO! ...

Odpowiedzi do ADMINI :

Trafność: 50%

4

Admini na Gamepad

Witam. Ostatnio normalnie gralem z moim klanie na steamie, na naszym serwerze. Niestety moj kolega nie posiada Cs'a steam wiec musialem podmienic te bilbioteki zeby mogl wchodzic na serwer. Teraz kiedy serwer jest juz nonsteam, kazdy stracil admina! ...

Odpowiedzi do Admini na Gamepad :

5

Taką prywatną wiadomość dostałem admini!!!

Od: kubeq Do: PajeQ Wysłany: Wczoraj 14:53 Temat: wrwrwrfw Cytuj wiadomość kurwa huju napiszz jeszcze jeden post w moim temacie to cie zajebie kurwa wole nie wiedziec jak grasz suczo ...

Odpowiedzi do Taką prywatną wiadomość dostałem admini!!! :

6

omg admini ogarnijcie membera

nie no admini zrubcie cos z tym bo sobie niezycze:D zeby mnie wyzywali^^ Klik --------A tu maci4e ...

Odpowiedzi do omg admini ogarnijcie membera :

7

Drodzy admini!

Mam do was prośbe sorki żę tutaj ale to chyba najlepsze miejsce jak nie to prsze przenieść.....no więc na początek się przywitam;) czesć jestem isio....a teraz do rzeczy.... uważajcie troche na oskarżenia na temat cziterów;/ ja szczerze przyznam że ...

Odpowiedzi do Drodzy admini! :

9
10

[TP]Wirtualna Mordownia 193.218.155.184:27131 | cs-mord.pl

Zapraszam wszystkich na niedawno otwarty serwer do gry Counter-Strike 1.6 mam nadzieje ze spodoba się wam serwer. Nazwa: Wirtualna mordownia [TP] | cs-mord.pl IP: 193.218.155.184:27131 Typ Gry: TP!! Sloty: 14 niebawem 16/18 Pingi : 30~40 Dostępność: ...

Odpowiedzi do [TP]Wirtualna Mordownia 193.218.155.184:27131 | cs-mord.pl :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mordownia cs admini"

1

Ża L jeszcze nie jestem odbanowany ..... Admini to maja chyba tu zwidy .....

Ża L jeszcze nie jestem odbanowany ..... admini to maja chyba tu zwidy ..... ...

2

I znow na serwie jest chiter dobrze ze sa na nim admini a ten chiter o nicku

I znow na serwie jest chiter dobrze ze sa na nim admini a ten chiter o nicku "NoNNiKe" ...

3

hahahah ale noobowski serv. Admini to dzieci w wieku 14-15 Z.A.L

hahahah ale noobowski serv. admini to dzieci w wieku 14-15 Z.A.L ...

4

dawac zrobimy cos takiego albo wiaderko squad vs admini h#1 i h#2:P pozdro:P

dawac zrobimy cos takiego albo wiaderko squad vs admini h#1 i h#2:P pozdro:P ...

5

To zagramy admini h1 vs admini h2.Niech admini h1 sie dogadaj i dadza mi squad

To zagramy admini h1 vs admini h2.Niech admini h1 sie dogadaj i dadza mi squad na ...

6

To niech admini h1 sie w koncu zoragnizuja i dadza mi cynk bo musze chyba serwa

To niech admini h1 sie w koncu zoragnizuja i dadza mi cynk bo musze chyba serwa przygotowac na ...

7

Serwer jest admini h2 sa gotowi hltv postawie i bedzie meczyk proste tylko

Serwer jest admini h2 sa gotowi hltv postawie i bedzie meczyk proste tylko admini h1 niemoga sie zebrac do ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mordownia cs admini"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam