Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mortus-team.pl

Najbardziej trafne tematy dla "mortus-team.pl"

1

Mortus^Team Rekrutuje

Wymagania: -steam -ts2 -mikro -wiek 14+ -kultura!!! -dostepnosc częsta -skill do oceny, ale tak od med- -Poszukujemy tez jednego gracza z bardzo dobze ogarnietym awp Oferujemy: -2 serwery 24/7 -stronke -dobra atmosfere!! -czeste spary Zgłoszenia ...

Trafność: 100%

2

Mortus^Team[FFA]@efektgames.pl

Zapraszam serdecznie na serwer portalu www.mortus-team.duu.pl Nazwa: mortus^Team[FFA]@efektgames.pl IP: 77.79.220.31:27015 Ilość slotów: 12 Hasło: brak, server publiczny! Typ: Steam, FFA Czas aktywności servera: 24h/7 Hosting : efektgames.pl (nowa ...

Odpowiedzi do Mortus^Team[FFA]@efektgames.pl :

3

Mortus^Team

Witam :mrgreen: Zapraszam na strone klanu mortus^Team- www.mortusteam.yoyo.pl Serwery klanu: 77.79.220.31:27015-Publiczny serwer 193.33.177.80:27015-Serwer prywatny Prosimy o rejestrowanie sie na stronce. Zbieramy jak najwiecej osob :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mortus^Team :

4

2 serwery klanu Mortus^Team

ťNazwa: mortus^Team[FFA]@efektgames.pl ť IP:77.79.220.31:27015 ť Hasło: Brak serwer publiczny ť Typ: Steam ť Sloty: 12 ť Czas mapek : 25 min ť Więcej info o samym klanie na : http://mortus-team.e-clan.pl/ Oraz 2 serwer ť Nazwa: ...

Odpowiedzi do 2 serwery klanu Mortus^Team :

5

mortus-team.pl

Witam:) Chciał bym poinformować, iż klan mortus Team poszukuje Redaktorów na swoją stronę mortus Team Jedynym wymogiem jest znajomość sceny Counter-Strike i pisanie poprawna polszczyzną. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na GG: ...

6

Strona klanu Mortus^Team (Szukamy osób do Redakcji)

Zapraszamy wszystkich do odwiedzania i rejestracji na naszej stronie klanu mortus^Team www.mortus-team.duu.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY ...

Odpowiedzi do Strona klanu Mortus^Team (Szukamy osób do Redakcji) :

7

Grafika dla www.mortus-team.duu.pl

Potrzebuje troszkę grafiki jeszcze dla strony www.mortus-team.duu.pl Mianowicie bannerki do newsów. Ostatnio kolega pisał w tej sprawie i były robione, lecz one były robione w dużym rozmiarze bodajże 880 x 150 i troszkę dziwnie wyglądają jak są w ...

Odpowiedzi do Grafika dla www.mortus-team.duu.pl :

8

Mortus^Team

Chcialem wam przedstawic nasza nowa strone zrobiona z pomoca uzytkownikow Forum Wiaderko gdyz pomagali nam w postach nad dopracowaniem grafiki. Jeszcze raz wam dziekuje. Zapraszam na stronke klanu www.mortus-team.duu.pl niedlugo domena .pl Jestesmy ...

Odpowiedzi do Mortus^Team :

9

www.mortus-team.duu.pl

www.mortus-team.duu.pl Zapraszam do odwiedzin i rejestracji. Chetnie zagramy cw , serwer mamy. Jak cos pisac na gg ...

Odpowiedzi do www.mortus-team.duu.pl :

10

Mortus Team

Chcialem zaprosic Na strone klanu ^mT. Jest to klan ktory bardzo szybko sie rozwija. uczestniczymy W ligach Esl i GB Jestesmy chetni do zagrania cw, wyzwania przyjmujemy na forum. Posiadamy serwer 12 slotow Publiczny. Rowniez prosze o rejestracje co ...

Odpowiedzi do Mortus Team :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mortus-team.pl"

1

To jak ma mortus-team.pl ??????

To jak ma mortus-team.pl ?????? ...

2

Wszystkie wasze rozegrane mecze np. z klanami typu: Aesir, mortus-team,

Wszystkie wasze rozegrane mecze np. z klanami typu: Aesir, mortus-team, proudpeople nie są wpisane na stronach przeciwników. Jak to możliwe ? Pomijając, że temat nie w tym ...

3

mortus-team, wygraliscie.? cos nie chce mi sie wierzyc:) zmietli by was do 0:)

mortus-team, wygraliscie.? cos nie chce mi sie wierzyc:) zmietli by was do 0:) ...

4

o ile sie nie mylę jest to stary szablon Mortus-Team Multigaming since 2007 new

o ile sie nie mylę jest to stary szablon mortus-Team Multigaming since 2007 new style! i jedna dobra rzecz w logu masz napisane Counter Strike 1,6 a w tle mapka z sourca wiec chyba coś nie tak, dalej nie podoba mi sie to ze nie ma odstępu miedzy ...

5

Albo cos takiego jak oni maja : Mortus-Team Multigaming since 2007 new style!

Albo cos takiego jak oni maja : mortus-Team Multigaming since 2007 new style! fajnie by było gdybyś zrobił nie z ludkami z cs tylko z czyms innym ;> i jak by ci sie chciało to mogbys zrobić mi jescze cos podobnego do nich : T-bOx MultiGaming ...

6

mortus-team.pl oporowy klan haha

mortus-team.pl oporowy klan haha ...

7

Zaś dostałem ban za niby TK. Zgodzę się, że zabijałem koleśia z team, ale tylko

Zaś dostałem ban za niby TK. Zgodzę się, że zabijałem koleśia z team, ale tylko dlatego, że niejaki SWAT..... zabijał za każdym razem kumpla z Klanu, jak się zaczynała nowa runda. Bana dostałem ok 13. 50. ...

Trafność: 50%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mortus-team.pl"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam