Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: multigaming poszukuje dywizji cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "multigaming poszukuje dywizji cs 1.6"

1

Multigaming poszukuje dywizji young !

Witam ! poszukujemy wszystkich dywizji w tym young cs 1.6, jeżeli chcecie do nas dołączyć kontakt gg: 6186870 Oferujemy: Strona (fuzja, logo nowe będzie, i domena .com) http://team-materia.ocom.pl/ Serwery do gry Sponsor serwerów Ventrilo ...

Odpowiedzi do Multigaming poszukuje dywizji young ! :

2

Net Shooters MultiGaming Clan Poszukuje Ludzi

Witam, chciałbym wszystkich poinformować że klan NETshooters ogłasza rekrutacje do Counter Strike 1.6 Non Steam! Jesteśmy nowym klanem jesli chodzi o gre Cs1.6. Prężnie się rozwijającym, niebawem dostaniemy od sponsora serwer klanowy na gre Counter ...

Odpowiedzi do Net Shooters MultiGaming Clan Poszukuje Ludzi :

Trafność: 50%

3

Multigaming szuka dywizji CS 1.6 B

Witam! Nazywam się Michał „NiFe” Rybczyński i jestem liderem Polskiego klanu multigamingowego, występującego pod nazwą Team Confusion. Nasza dywizja Counter-Strike 1.6 potrzebuje czynnej drużyny, która będzie przynajmniej raz w tygodniu ...

Odpowiedzi do Multigaming szuka dywizji CS 1.6 B :

4

MultiGaming Galaxy Szuka Ludzi DO Dywizji CS 1.6

Witam ! multigaming Galaxy Szuka Ludzi Do dywizji CS 1.6 Posiadamy także dywizję Counter-Strike:Source , Multi Theft Auto ( 2 miejsce na świecie ) i Enemy Terrority do którego szukamy też ludzi . Oferujemy dużo , lecz po świętach , ponieważ niema ...

5

Klan Desperados Team poszukuje klanu do Dywizji Non Steam

Witaj Tak jak w Temacie.poszukujemy klanu 6-7 osobowego Non Steam do dywizji Co Oferujemy: :arrow: Strone WWW www.desperadosteam.pl :arrow: Serwer Ventrilo 12slotow na extraserv.pl :arrow: Serwer za pare dni[był wczoraj ale zmieniamy firme ...

Odpowiedzi do Klan Desperados Team poszukuje klanu do Dywizji Non Steam :

6

Unit Of Terro multigaming Szuka Dywizji

Witam! Jesteśmy nowo powstającym multigamingiem , którzy posiadają kilka sukcesów w swojej kieszeni . poszukujemy nowych utalentowanych dywizji , które będą posiadały ambicje , chęci oraz okażą się lojalni wobec nas. Nie szukany osób ...

7

Electro-Gamers poszukuje kogos do 1 dywizji

Pierwsza dywizja Electro-Gamers szuka jednego gracza Zaczcie czy sie nadajecie i czy spelniacie podane krytaria Oferujemy: - Serwer 24/7 - Strona www - Serwer TS/VT - Wiek: 15+ (z klanowiczow) - Wiecej info jak napiszesz Oczekujemy: - Wiek: 16+ - ...

8

Profesjonalny Multigaming szuka dywizji CS:Source

Witam. Jestem przedstawicielem multigamingu Team.Best-Serw poszukujemy obecnie dywizji CS:Source. Oferujemy. Profesjonalną stronę na domenie sponsorowanej z własnym unikalnym lay'em. Pełen profesjonalizm w pracy. Po kilku/kilkunastu rozegranych ...

9

Multigaming neXt posuzkuje dywizji Counter Strike Source

Klan neXt chciałby ogłosić rekrutacje do dywizji Counter Strike Source, poszukujemy 5 osób miedzy innymi ClanLidera. Wymagania: -wiek:16+ -skill !!! - minimalny. med -możliwości czasowe - 4-5h dziennie -możliwość wpłaty pieniędzy na utrzymanie ...

10

MULTIGAMING SZUKA GRACZY !!!! DO DYWIZJI CS 1.6 (3 dywizje)

Witam. Szukam dywizji: Counter Strike 1.6 B Counter Strike 1.6 Young Counter Strike Condition Zero Counter Strike Source Enemy Teritory Call of Duty 2 Call of Duty 4 Soldier of Fortune 2 Fifa 2008 Masz server i niemasz gdzie sie podziać? Napisz do ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "multigaming poszukuje dywizji cs 1.6"

1

Moze mnie by ktos przygarnal ? poszukuje klanu

Moze mnie by ktos przygarnal ? poszukuje klanu ...

Trafność: 25%

2

Poszukuje Dobrego Anty Czita... ? Co Tam Jest Nie Do Kumania... :D

poszukuje Dobrego Anty Czita... ? Co Tam Jest Nie Do Kumania... :D :P? ...

3

poszukuje tutorialu jak sie pisze pluginy

poszukuje tutorialu jak sie pisze pluginy ...

4

Poszukuje tylko jeszcze 1 dobego gracza mam juz gdzies z 6

poszukuje tylko jeszcze 1 dobego gracza mam juz gdzies z 6 ...

5

poszukuje klanu z serverem -Skill Medium jak na non-steam (mam steam)

poszukuje klanu z serverem -Skill Medium jak na non-steam (mam steam) -ogarniecie=awp+dgl famas+usp M4+usp AK47+glock -nick pech^.-| -jesli potrzebujecie mnie odpisz na gg ...

6

Cytat: Napisał luksorpl ale i tak nie masz szans To po co piszesz ze poszukuje

Cytat: Napisał luksorpl ale i tak nie masz szans To po co piszesz ze poszukuje adminow ...

7

Cytat: Napisał Szatan Aha poszukuję jeszcze pluginu,który pokazuje aktualnych

Cytat: Napisał Szatan Aha poszukuję jeszcze pluginu,który pokazuje aktualnych graczy (ich nicki) którzy podłączają się lub odchodzą z serwera .. Standardowo w AMXX, w ustawieniach statystyk to jest (jak nie ma to włącz w plugins.ini ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "multigaming poszukuje dywizji cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam