Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: multigaming szuka dywizji cs

Najbardziej trafne tematy dla "multigaming szuka dywizji cs"

1

Multigaming szuka dywizji CS 1.6 B

Witam! Nazywam się Michał „NiFe” Rybczyński i jestem liderem Polskiego klanu multigamingowego, występującego pod nazwą Team Confusion. Nasza dywizja Counter-Strike 1.6 potrzebuje czynnej drużyny, która będzie przynajmniej raz w tygodniu ...

Odpowiedzi do Multigaming szuka dywizji CS 1.6 B :

2

MultiGaming Galaxy Szuka Ludzi DO Dywizji CS 1.6

Witam ! multigaming Galaxy szuka Ludzi Do dywizji CS 1.6 Posiadamy także dywizję Counter-Strike:Source , Multi Theft Auto ( 2 miejsce na świecie ) i Enemy Terrority do którego szukamy też ludzi . Oferujemy dużo , lecz po świętach , ponieważ niema ...

Trafność: 100%

3

Unit Of Terro multigaming Szuka Dywizji

Witam! Jesteśmy nowo powstającym multigamingiem , którzy posiadają kilka sukcesów w swojej kieszeni . Poszukujemy nowych utalentowanych dywizji , które będą posiadały ambicje , chęci oraz okażą się lojalni wobec nas. Nie szukany osób ...

4

Profesjonalny Multigaming szuka dywizji CS:Source

Witam. Jestem przedstawicielem multigamingu Team.Best-Serw Poszukujemy obecnie dywizji CS:Source. Oferujemy. Profesjonalną stronę na domenie sponsorowanej z własnym unikalnym lay'em. Pełen profesjonalizm w pracy. Po kilku/kilkunastu rozegranych ...

5

MULTIGAMING SZUKA GRACZY !!!! DO DYWIZJI CS 1.6 (3 dywizje)

Witam. szukam dywizji: Counter Strike 1.6 B Counter Strike 1.6 Young Counter Strike Condition Zero Counter Strike Source Enemy Teritory Call of Duty 2 Call of Duty 4 Soldier of Fortune 2 Fifa 2008 Masz server i niemasz gdzie sie podziać? Napisz do ...

8

Klan F-X TEAM szuka 3 osoby do dywizji Counter Strike

szukamy 3 osób do klanu ( do dywizji Counter Strike ) , najlepiej aby osoby miały powyżej 16 lat nie chcemy dzieci w klanie . Klan ma zamiar za rok startowac w Polskich Turniejach Lanowych , szukamy osób z skilem med+/- z mikorfonem i najlepiej aby ...

Trafność: 66.67%

9

Klan MultiGaming ~PrO # NuKeD~ Szuka Graczy

Klan multigaming ~PrO # NuKeD~ szuka Graczy Wymagamy: :arrow:-Składki na serwer 10zl {sms} :arrow:-Skill Med + / - -Ogarnięcia :arrow:-Przynajmniej 3h pobytu przy kompie :arrow:-2 lata Grania w cs ;] :arrow:-min 14 lat Oferujemy: :arrow:-Częste ...

Odpowiedzi do Klan MultiGaming ~PrO # NuKeD~ Szuka Graczy :

10

Wirtualna Strzelnica Szuka Dywizji

Witam. Klan rekrutuje do dywizji Counter Strike 1.6 Oferujemy: Strona Klanowa: www.xgamers.dbv.pl nie długo domena Mózg: on Serwer Gry : Będzie zakupiony lub składka wiek: 15+ Oczekiwania: Mikrofon: Proszę się nie bać mowić Skill : medium/medium + ...

Odpowiedzi do Wirtualna Strzelnica Szuka Dywizji :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "multigaming szuka dywizji cs"

1

Jeśli szuka się dywizji, powinno pisać się do już istniejących klanów.

Jeśli szuka się dywizji, powinno pisać się do już istniejących klanów. Przynajmniej ja tak bym zrobił :) Nie wiem, dlaczego reprezentując MG szukający dywizji, starasz się skleić ją od "0". No nic, pozostaje mi tylko pozdrowić i życzyć ...

2

Cytat: Napisał d hunter Klan Multigaming Szuka - 3 Taktyków - 4 Snajper - 16

Cytat: Napisał d hunter Klan multigaming szuka - 3 Taktyków - 4 Snajper - 16 Shooter 3+4= ?? Ile to d hunterek ^^?? I do tego Cytat: Napisał d hunter Klan multigaming szuka Miejsce w stałej 5 ...

3

Ja szuka klanu z ktorym moge wziasc udzial w lidze =)

Ja szuka klanu z ktorym moge wziasc udzial w lidze =) ...

Trafność: 33.33%

4

no ale skąd go mam ściągnąć tylko nie piszcie że google bo szukałem i nie

no ale skąd go mam ściągnąć tylko nie piszcie że google bo szukałem i nie znalazłem jeśli możecie to napiszcie konkretną ...

5

Cytat: Napisał patrykS KJlan narew team szuka klanowiczów. Mamy stronę

Cytat: Napisał patrykS KJlan narew team szuka klanowiczów. Mamy stronę www.narewteam.yoyo.pl Wymagam przede wszystkim dostępności na spary i treningi. Nie boerzemy graczy ktorzy nie zamierzaja przychodzic na sparing bo termin zlewa sie np. z fajnym ...

6

Shadow, yyy, to jakoś nieciekawie szukałeś ^^ tam masz dołączone dźwięki, ale

Shadow, yyy, to jakoś nieciekawie szukałeś ^^ tam masz dołączone dźwięki, ale raczej zrobisz sobie swoje :P aha, plugin nazywa się roundsound.amxx. btw. specjalnie teraz uploadowałem :D ...

7

DZienX a szukałem naprawde dłuuuugo :D

DZienX a szukałem naprawde dłuuuugo :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "multigaming szuka dywizji cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam