Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: muzyka cs nastrone

Najbardziej trafne tematy dla "muzyka cs nastrone"

1

Muzyka

Witam Ciekawi mnie jak mosh puszczasz muze na swoim serverze czy mugł bys dac porade ...

Trafność: 50%

2

Muzyka

Gdy wczytuje nam się serwer Hashjama zawsze leci jakas muzyka.Mam pytanie co do kawałka jednej piosenki, tzn. jak się nazywa i kto ją gra.Nazwana jest HASHJAMA - song 5 Pomóżcie ...

Odpowiedzi do Muzyka :

3

Muzyka killler

Mam problem z muzyczka typu Monser Kill Double Kill itp bo chciałbym ta muzyczkę wsadzić na serwa tylko ze nie wiem gdzie plugin mam już w katalogu plugins mam wszystko wpisane w plugins.ini tylko nie wiem gdzie wsadzić ta muzyczkę Używam AMX Mod ...

5

Muzyka

Nie mam muzyczki w cs-ie tej koncowej jak ktos wygrywa albo nie slysze kiedy ma sie multi kill itd: nie wiem co jest zawsze mialem wszystko dobrze przeinstalowałem cs-a i juz nie mam mam patch cs 1.6 patch v19 zawsze mialem v23 ale nie chodzil mi ...

Odpowiedzi do Muzyka :

7

Muzyka na koniec rundy - Round Sound

W tym arcie rozwiążę częsty problem, mianowicie round sound :mrgreen: zakładam że swoje dźwięki już masz... 1. Tutaj masz kod źródłowy pluginu... skopiuj go do notatnika i pozmieniaj nazwy dźwięków na własne (napisane gdzie trzeba zmienić). Kod: ...

10

Muzyka z cs_italy

Witam. Szukam tytułu kawałka który leci z radia Terro na mapie cs_italy (lub zripowanej mp3). Ktoś coś wie, zna? Lub może jaki to plik dźwiękowy w ...

Odpowiedzi do Muzyka z cs_italy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "muzyka cs nastrone"

1

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

2

Polski Punk Zagraniczny Punk Muzyka Klasyczna :-) i reszta

Polski Punk Zagraniczny Punk muzyka Klasyczna :-) i reszta ...

3

zapomnialem powiedziec ze na serwerze jest muzyka bardzo dobrej jakosśći.Wbijac

zapomnialem powiedziec ze na serwerze jest muzyka bardzo dobrej jakosśći.Wbijac ...

4

muzyka na serwerze jest

muzyka na serwerze jest ...

5

mosiu, tzn leci muzyka i nic?

mosiu, tzn leci muzyka i nic? ...

6

Cytat: Napisał LooZ3r. Serwer jest ciekawy bo po kazdej rundzie jest muzyka

Cytat: Napisał LooZ3r. Serwer jest ciekawy bo po kazdej rundzie jest muzyka ,przy kazdym rozpoczecia pamy itd.. I co za tym idzie trzeba czekać tone czasu aż się pliki ściągną ...

7

a i jeszcze cos.mi sie wydaje ze to nie ta muzyka :D tylko chyba slysze

a i jeszcze cos.mi sie wydaje ze to nie ta muzyka :D tylko chyba slysze moje ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "muzyka cs nastrone"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam