Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: muzyka na koniec rundy - round sound

Najbardziej trafne tematy dla "muzyka na koniec rundy - round sound"

1

Muzyka na koniec rundy - Round Sound

W tym arcie rozwiążę częsty problem, mianowicie round sound :mrgreen: zakładam że swoje dźwięki już masz... 1. Tutaj masz kod źródłowy pluginu... skopiuj go do notatnika i pozmieniaj nazwy dźwięków na własne (napisane gdzie trzeba zmienić). Kod: ...

Trafność: 100%

2

Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3

Jak w temacie... muzyka na koniec rundy w plikach mp3 - co za tym idzie mniej zajmują pliki, dzięki czemu gracze szybciej wejdą na Twój serwer. Jest to przerobiony plugin emdmapsounds, działa na 100%. Do pliku endroundsounds.cfg wpisujemy dokładne ...

Trafność: 80%

3

Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3

Witam mam pytanie co do muzyka na koniec rundy End round sounds - pliki mp3... wszystko fajnie gra ale mam wrzucone 2 piosenki, a na koniec rundy zawsze mi jedna i ta sama gra:// ...

Odpowiedzi do Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3 :

5

Muzyka na koniec rundy...

Witam! Otóż mam problem dodalem muzyke na koniec rundy wszystko jak powinno byc w plugins.ini dodana linijka...plugina mam... i wogole wszystko... tylko jest taki problem ze ta muzyczka na koniec rundy raz jest raz nie ma (czesciej te drugie), i co ...

Odpowiedzi do Muzyka na koniec rundy... :

7

muzyka na koniec rundy

witam, mam problemo-pytanie. 1. jak ktos chce wbic na serva to sciagaja sie pliki z round sound np. te1 i ct1, zeby ktos mogł je slyszec, niestety mam problem bo niektorym po sciagnieciu plikow wyskakuje time out, ten temat juz byl ale niektorzy ...

Odpowiedzi do muzyka na koniec rundy :

Trafność: 60%

8

Muzyka na koniec rundy & dużo innych dźwięków DOWNLOAD

~96 MB (po rozpakowaniu ponad 130) dźwięków, w tym wiele na koniec rundy. Myślę że skończą się prośby o takie dźwięki ;) Nie prosić o reupload ...

Odpowiedzi do Muzyka na koniec rundy & dużo innych dźwięków DOWNLOAD :

9

Muzyka na koniec Rundy -Problem

Witam! muzyka itd. wszytko chodzi ale cały czas leci to samo... dopiero przy zmianie mapy jest inna ale znowu ta sama... co trzeba zrobić żeby muzyka była odtwarzana po rundzie inna!? Muze mam w mp3 korzystałem z ...

Odpowiedzi do Muzyka na koniec Rundy -Problem :

10

Muzyka na koniec rundy

Witam. Mam na serwerze kilka piosenek . Dokładniej 8 . Wszystkie mi sie ściągnęły i każdemu także. Każdemu się odtwarzają wszystkie , a mi tylko 4 (po 2 z tt i 2 z ctwinnar) . Wina CS chyba xp . Proszę o ...

Odpowiedzi do Muzyka na koniec rundy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "muzyka na koniec rundy - round sound"

1

Tu masz wszystko przejrzyscie i po polsku: Muzyka na koniec rundy - Round Sound

Tu masz wszystko przejrzyscie i po polsku: muzyka na koniec rundy - round sound - Opis ...

2

Muzyka na koniec rundy - Round Sound - Opis instalacji masz....

muzyka na koniec rundy - round sound - Opis instalacji masz.... ...

3

Muzyka na koniec rundy - Round Sound - Opis instalacji Puszczanie muzyki z menu

muzyka na koniec rundy - round sound - Opis instalacji Puszczanie muzyki z menu admina (aby słyszał każdy ...

4

no ten zeby muzyka byla na koniec rundy bo zielony jestem na ten temat nic

no ten zeby muzyka byla na koniec rundy bo zielony jestem na ten temat nic niewiem nikt mi pomoc niechce i wogole :( licze na ciebie ze mi wytlumaczysz od podstaw jak to wgrac po ...

5

na poczatku niewiem czy mozna ale: muzyczka pod koniec rundy albo muzyka w cs

na poczatku niewiem czy mozna ale: muzyczka pod koniec rundy albo muzyka w cs albomuzyczka podczas ladowania sie ...

6

aha spoko fajna ta nowa muzyka na koniec rundy :lol:

aha spoko fajna ta nowa muzyka na koniec rundy :lol: ...

7

Cytat: - Wymuszanie Interpu 0.01 - Muzyka pod koniec Rundy Dobrze że z od razu

Cytat: - Wymuszanie Interpu 0.01 - muzyka pod koniec rundy Dobrze że z od razu piszecie o bezsensownych pluginach, bo nawet nie muszę wchodzić żeby się przekonać, że nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "muzyka na koniec rundy - round sound"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam