Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: muzyka na serwie

Najbardziej trafne tematy dla "muzyka na serwie"

1

Muzyka

Witam Ciekawi mnie jak mosh puszczasz muze na swoim serverze czy mugł bys dac porade ...

Trafność: 50%

2

Muzyka

Gdy wczytuje nam się serwer Hashjama zawsze leci jakas muzyka.Mam pytanie co do kawałka jednej piosenki, tzn. jak się nazywa i kto ją gra.Nazwana jest HASHJAMA - song 5 Pomóżcie ...

Odpowiedzi do Muzyka :

3

Wysokie pingi na moim serwie ?

Na serwerze postawionym przeze mnie (cs 1.6 patch v23, amxmodx, neo 256kb\s) pingi wynoszą od 1000 do 2000 (nie tylko dla mnie, dla wszystkich) , ale kiedy gram na jakiś innych serwerach pingi nie wynoszą więcej niż 100. Powiedzcieczy da się temu ...

Odpowiedzi do Wysokie pingi na moim serwie ? :

4

Hasło na serwie

Nie wiecie moze jak sie zakłada hasło przez amx. Mój kumpel postawił serwer i dał mi adma, jednak czasem go nie ma i na spary hasło trzeba robic. Jaka jest komenda amx zeby zalozyc ...

Odpowiedzi do Hasło na serwie :

5

Muzyka killler

Mam problem z muzyczka typu Monser Kill Double Kill itp bo chciałbym ta muzyczkę wsadzić na serwa tylko ze nie wiem gdzie plugin mam już w katalogu plugins mam wszystko wpisane w plugins.ini tylko nie wiem gdzie wsadzić ta muzyczkę Używam AMX Mod ...

7

Lagi na serwie :D

mam problem co zrobic zeby niebylo lagow na serwie mam neostrade 1mb upload to chyba wiecie kolega ma tez 1mb ama serwa na 16 slotow z lagami 40 :) wie ktos jak to zrobic bo kolega niechce mi powiedziec z gory dziekuje bardzo ...

Odpowiedzi do Lagi na serwie :D :

8

Bajerki na Serwie:D

...

9

Muzyka

Nie mam muzyczki w cs-ie tej koncowej jak ktos wygrywa albo nie slysze kiedy ma sie multi kill itd: nie wiem co jest zawsze mialem wszystko dobrze przeinstalowałem cs-a i juz nie mam mam patch cs 1.6 patch v19 zawsze mialem v23 ale nie chodzil mi ...

Odpowiedzi do Muzyka :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "muzyka na serwie"

1

to znaczy ze poprostu nie ma miejsca na serwie, musisz czekac moze az beda

to znaczy ze poprostu nie ma miejsca na serwie, musisz czekac moze az beda wolne 3 sloty ja tma nie ma mz tym problemu ...

2

aha i nie mow ze nie oskarzasz o czity a czesto widze na serwie jak straszysz

aha i nie mow ze nie oskarzasz o czity a czesto widze na serwie jak straszysz banami i mowisz ze ten i tamten to pewnie ...

3

no to ladnie przed chwila bylem na serwie jak ty jeszcze byles zostal tylko

no to ladnie przed chwila bylem na serwie jak ty jeszcze byles zostal tylko bulinek na serwie jak wychodzilem wiec jego ...

4

Oj cziterzy slabo widze wasza przyszlosc na tym serwie:D:P:P:P Oby tak dalej

Oj cziterzy slabo widze wasza przyszlosc na tym serwie:D:P:P:P Oby tak dalej fryta !!!!!!!!! Pozdro Fisman Andzey slabo widze moje i twoje kandydowanie na adma:D xD heh ...

5

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

6

tak wlasnie i mnie to wkur... ze nie moge sobie pograc na serwie gdzie same

tak wlasnie i mnie to wkur... ze nie moge sobie pograc na serwie gdzie same ziomble graja tylko musze grac z jakimis baranami z doopy wyczesanymi :lol: ...

7

Widzilem tego frajera wczoraj na serwie :???: Wlasnie mial aima a zadnego

Widzilem tego frajera wczoraj na serwie :???: Wlasnie mial aima a zadnego admina nie bylo :mrgreen: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "muzyka na serwie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam