Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mym jak z nimi zagrać gdzie grają

Najbardziej trafne tematy dla "mym jak z nimi zagrać gdzie grają"

1

Gdzie co i jak ?

Niedawno nauczyłem sie robic demko. Chcem zrobic filmik w Windows Movie Marker i do tego potrzebne są mi dzwieki tego typu headshot ale w takiej oprawce jak na porządnych serwach Druga sprawa to czy w jakimś katalogu są zdjęcia broni ? typu np. ...

Odpowiedzi do Gdzie co i jak ? :

3

Inni grają jak na 30fps?

Witam! jak ja gram chodzi mi CS normalnie chodzi płynnie nic się nie zacina picuś glancuś,a jak dedne i patrze jak inni grają to na każdym serwerze wygląda jakby grali na 30fps;|...Czemu tak się dzieje?jak naprawić?Mam na dzieję,że reinstalka nie ...

Odpowiedzi do Inni grają jak na 30fps? :

Trafność: 33.33%

4

Jak dodawać reklamy google i gdzie?

Witam. jakie proponujecie reklamy google i gdzie je umieszczać (jakbyście podali iw jakim pliku byłbym wdzięczny) w phpbb by ...

Odpowiedzi do Jak dodawać reklamy google i gdzie? :

5
6

Jak moge ogladac mecze mYm?

...

8

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 16.67%

10

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mym jak z nimi zagrać gdzie grają"

1

graj z sxe tylko tam, gdzie jest to wymagane (np. HJ), a jak chcesz wejść na

graj z sxe tylko tam, gdzie jest to wymagane (np. HJ), a jak chcesz wejść na serwer steam to: - wyłącz grę - wyłącz steam - włącz grę - odpalaj serwer :P pzdr, ...

Trafność: 50%

2

Do grania z nimi i do cwiczenia Skilla i zeby byc pr0 tak jak mYm

Do grania z nimi i do cwiczenia Skilla i zeby byc pr0 tak jak mym ...

3

HLTV to miejsce gdzie się ogląda jak inni grają. Tam tak jest, i nic z tym u

HLTV to miejsce gdzie się ogląda jak inni grają. Tam tak jest, i nic z tym u siebie w grze nie zrobisz. ...

4

Polecam klan, warto z nimi zagrać. Grają fair play, bez czitów. Powodzenia w

Polecam klan, warto z nimi zagrać. grają fair play, bez czitów. Powodzenia w robieniu stronki. ...

5

Jak chcesz tylko poćwiczyć to graj na ZBot'ach z nimi nie ma problemów

jak chcesz tylko poćwiczyć to graj na ZBot'ach z nimi nie ma problemów ...

6

Nieee xD Niestety to nie to xD Wejdź na jakąś mapkę AWP gdzie grają bardziej

Nieee xD Niestety to nie to xD Wejdź na jakąś mapkę AWP gdzie grają bardziej zaawansowani gracze i zauważ, że oni tak podskakują. Ten "podskok" jest szybki, a nie wolny jak w przypadku bindu na "rolkę". Słyszałem że używa się do ...

7

zecz jasna masz wh wychodzisz i zdaleka widzisz co i jak gdzie spoizysz 1 kula

zecz jasna masz wh wychodzisz i zdaleka widzisz co i jak gdzie spoizysz 1 kula i bania w przypadku moim widzialem wszystko wylazles i banie mi sprzedales wdodatku w ceimnym miejscu bylem i nie wiem jak to zauwazyles jak ktos ci zdeimnie bana ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mym jak z nimi zagrać gdzie grają"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam