Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mysz sie przycina w cs 1.6steam a jest nowa

Najbardziej trafne tematy dla "mysz sie przycina w cs 1.6steam a jest nowa"

1

Gra sie przycina !!!

gra sie zaczyna przycinac lekko i mam takie cos : a pozniej gra scina juz tak bardzo ze myszka nie idzie obracac z czym zwiazana jest ta komenda w rogu ?? z gory thx za pomoc ...

Odpowiedzi do Gra sie przycina !!! :

Trafność: 33.33%

2

Zacina sie mysz

Witam, mam taki problem, że zacina mi sie mysz, Raz częściej raz rzadziej, ale jest to wnerwiające. Np. idę sobie chce sie obrócić i nagle nic, dopiero po chwili zadziała. Czasami strzelam, i nagle samo mi sie wystrzela kilkanaście naboi :/ mysz mam ...

Odpowiedzi do Zacina sie mysz :

3

Tnąca się mysz

Mój znajomy powiedział mi że są jakieś problemy z serwerem, bo jemu się tnie mysz. Na żadnym innym serwie mu sie nie tnie, a jak amx jest off to też wszystko jest w porządku. Kolega ma Steama, serwer jest Non-Steam. jest adminem na tym serwerze i ...

Odpowiedzi do Tnąca się mysz :

4

x750fire sie przycina

elo mam problem poniewaz moja mycha sie przycina jak krece w prawo lub w lewo ;/ ale tylko w counter strike ... na pulpicie wogole sie nie tnie wszsytko jest idealnie ... ale jak wejde na cs to jest masakra wogole sie nie da grac tak tnie ;/ tak ...

Odpowiedzi do x750fire sie przycina :

5

problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo

tak jak w teamcie mam problem z wejsciem na serwa gdzie jest haslo.... gdy chce sie polaczyc wyskaskuje takie cos w consoli: Invalid server password. Info string length exceeded Could not establish connection to Steam servers (steamclient2). ...

Odpowiedzi do problem z polaczeniem sie z serwerem gdzie jest haslo :

6

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI - masz kartę graficzną ATI oraz zacina Ci się mysz? Postępuj wg instrukcji poniżej: Kliknij w Menu Start i wybierz Uruchom Wpisz services.msc oraz nacisnij enter Znajdź ATi Hotkey Poller, kliknij na to ...

7

Grafika sie przycina

Witam! W czasie gdy gram na serwerze czyimś, lub własnym z botami, grafika sie zacina. Brakuje płynności. Dziwi mnie to, gdyż komputer który posiadam (amd athlon x2 4200+, 2GB ddr II, radeon Hd2600pro 512MB) powinien z tągra sobie radzi wysmienicie. ...

Odpowiedzi do Grafika sie przycina :

8

Blokująca się mysz po nacisnięciu klawisza w grach

Witam, Otóż od soboty grając w Counter Strike Source po naciśnięciu klawisza np. strafe left blokuje się myszka(obojętnie jakiego klawisza w sumie). Dopiero puszczenie klawisza uwalnia myszke. Na początku gdy to wystąpiło, po zrestartowaniu ...

Odpowiedzi do Blokująca się mysz po nacisnięciu klawisza w grach :

9

Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona

Witam. Wczoraj kupilem nowa myszke a4tech xl-750f przedtem mialem logi mx518 i a4techa x718 i pamietam ze tez mialem kiedys problem ze myszka sie zacinala- wtedy chyba zrobilem formata i pomoglo. Tym razem po podlaczeniu myszki i zainstalowaniu ...

Odpowiedzi do Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mysz sie przycina w cs 1.6steam a jest nowa"

1

nie nie chodzi mi oto ze normalnie jest gra i rozpoczyna sie nowa runda i

nie nie chodzi mi oto ze normalnie jest gra i rozpoczyna sie nowa runda i patrzyc a tu ze 2 osob y na servie zostaja.ocb ...

Trafność: 50%

2

Ja gram myszą E5 :D z Alberta za 20 zł :P Bardzo dobrze mi się nią gra bo jest

Ja gram myszą E5 :D z Alberta za 20 zł :P Bardzo dobrze mi się nią gra bo jest leciutka. Jak sie położy sera to ona szybciej chodzi . Serio :smile: ...

3

Jak dla mnie jest dobra. Mam podobną mysz ale DiamondBack 3G i spoko się gra.

Jak dla mnie jest dobra. Mam podobną mysz ale DiamondBack 3G i spoko się gra. ...

4

zgadzam sie , nowa fala dzieciakow neo przybyla bo FFA jest , caly klan POD

zgadzam sie , nowa fala dzieciakow neo przybyla bo FFA jest , caly klan POD jezeli ktos zobaczy odrazu banowac permanentnie , spiewali przez 2 dni na servierze non stop , gracze sie okrutnie ...

5

Teraz zdaje się jest nowa strona i nowe ceny :P

Teraz zdaje się jest nowa strona i nowe ceny :P ...

6

heh wiem bo jest nowa cigle pracuje nad nią to jak wymienisz się?/

heh wiem bo jest nowa cigle pracuje nad nią to jak wymienisz się?/ ...

7

To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest

To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest i wyraznie widac ze masz wh a do tego zapamietaj ze admin ma zawsze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mysz sie przycina w cs 1.6steam a jest nowa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam