Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: mysz sie przycina w windows

Najbardziej trafne tematy dla "mysz sie przycina w windows"

1

cs mi się wyłancza do windows

mam problem z cs 1.6 oraz source jak wbijam na jakiś serwer normalnie mi się załaduje serwer i już jak mam kliknąc ok to wychodzi mi sam do windows i w 1.6 i sorce identycznie jest co ja mam teraz zrobić i dodam że reinstalacja nie pomogła :/ czekam ...

Odpowiedzi do cs mi się wyłancza do windows :

Trafność: 50%

2

Gra sie przycina !!!

gra sie zaczyna przycinac lekko i mam takie cos : a pozniej gra scina juz tak bardzo ze myszka nie idzie obracac z czym zwiazana jest ta komenda w rogu ?? z gory thx za pomoc ...

Odpowiedzi do Gra sie przycina !!! :

3

Zacina sie mysz

Witam, mam taki problem, że zacina mi sie mysz, Raz częściej raz rzadziej, ale jest to wnerwiające. Np. idę sobie chce sie obrócić i nagle nic, dopiero po chwili zadziała. Czasami strzelam, i nagle samo mi sie wystrzela kilkanaście naboi :/ mysz mam ...

Odpowiedzi do Zacina sie mysz :

4

Tnąca się mysz

Mój znajomy powiedział mi że są jakieś problemy z serwerem, bo jemu się tnie mysz. Na żadnym innym serwie mu sie nie tnie, a jak amx jest off to też wszystko jest w porządku. Kolega ma Steama, serwer jest Non-Steam. Jest adminem na tym serwerze i ...

Odpowiedzi do Tnąca się mysz :

5

x750fire sie przycina

elo mam problem poniewaz moja mycha sie przycina jak krece w prawo lub w lewo ;/ ale tylko w counter strike ... na pulpicie wogole sie nie tnie wszsytko jest idealnie ... ale jak wejde na cs to jest masakra wogole sie nie da grac tak tnie ;/ tak ...

Odpowiedzi do x750fire sie przycina :

6

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI - masz kartę graficzną ATI oraz zacina Ci się mysz? Postępuj wg instrukcji poniżej: Kliknij w Menu Start i wybierz Uruchom Wpisz services.msc oraz nacisnij enter Znajdź ATi Hotkey Poller, kliknij na to ...

7

Grafika sie przycina

Witam! W czasie gdy gram na serwerze czyimś, lub własnym z botami, grafika sie zacina. Brakuje płynności. Dziwi mnie to, gdyż komputer który posiadam (amd athlon x2 4200+, 2GB ddr II, radeon Hd2600pro 512MB) powinien z tągra sobie radzi wysmienicie. ...

Odpowiedzi do Grafika sie przycina :

8

Blokująca się mysz po nacisnięciu klawisza w grach

Witam, Otóż od soboty grając w Counter Strike Source po naciśnięciu klawisza np. strafe left blokuje się myszka(obojętnie jakiego klawisza w sumie). Dopiero puszczenie klawisza uwalnia myszke. Na początku gdy to wystąpiło, po zrestartowaniu ...

Odpowiedzi do Blokująca się mysz po nacisnięciu klawisza w grach :

9

Gra sie przycina.

...

10

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mysz sie przycina w windows"

1

chyba bede zmuszony, bo windows mi sie powoli sypie... i to chyba dlatego nie

chyba bede zmuszony, bo windows mi sie powoli sypie... i to chyba dlatego nie moge ...

2

Heheh windows od nowej istalacji od razu powpoli sie sypie :)

Heheh windows od nowej istalacji od razu powpoli sie sypie :) ...

3

wielke dzieki na 15 sie jeszcze przycina ale na 10 fps'ach pieknie chodzi

wielke dzieki na 15 sie jeszcze przycina ale na 10 fps'ach pieknie chodzi dzieki za pomoc oczywiscie klikam na ...

4

o.O mam ten sam problem... tez mi sie przycina nawet na 10 FPS! Bardzo prosze

o.O mam ten sam problem... tez mi sie przycina nawet na 10 FPS! Bardzo prosze o ...

5

MI działały zboty z amx jak dopisałem i sie nie przycinało :P

MI działały zboty z amx jak dopisałem i sie nie przycinało :P ...

6

Też tak miałe, az sie wkur.... i reinstal windows .. to trwa 40 min

Też tak miałe, az sie wkur.... i reinstal windows .. to trwa 40 min :lol: ...

7

W czasie nagrywanie gra troche się przycina.Mozna coś poradzic ??

W czasie nagrywanie gra troche się przycina.Mozna coś poradzic ?? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "mysz sie przycina w windows"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam