Wyniki szukania dla: mysz sie przycina w windows |
Najbardziej trafne tematy dla "mysz sie przycina w windows"
1
mam problem z cs 1.6 oraz source jak wbijam na jakiś serwer normalnie mi się załaduje serwer i już jak mam kliknąc ok to wychodzi mi sam do windows i w 1.6 i sorce identycznie jest co ja mam teraz zrobić i dodam że reinstalacja nie pomogła :/ czekam ...
Odpowiedzi do cs mi się wyłancza do windows :
Trafność: 50%
2
gra sie zaczyna przycinac lekko i mam takie cos : a pozniej gra scina juz tak bardzo ze myszka nie idzie obracac z czym zwiazana jest ta komenda w rogu ?? z gory thx za pomoc ...
Odpowiedzi do Gra sie przycina !!! :
3
Witam, mam taki problem, że zacina mi sie mysz, Raz częściej raz rzadziej, ale jest to wnerwiające. Np. idę sobie chce sie obrócić i nagle nic, dopiero po chwili zadziała. Czasami strzelam, i nagle samo mi sie wystrzela kilkanaście naboi :/ mysz mam ...
Odpowiedzi do Zacina sie mysz :
4
Mój znajomy powiedział mi że są jakieś problemy z serwerem, bo jemu się tnie mysz. Na żadnym innym serwie mu sie nie tnie, a jak amx jest off to też wszystko jest w porządku. Kolega ma Steama, serwer jest Non-Steam. Jest adminem na tym serwerze i ...
Odpowiedzi do Tnąca się mysz :
5
elo mam problem poniewaz moja mycha sie przycina jak krece w prawo lub w lewo ;/ ale tylko w counter strike ... na pulpicie wogole sie nie tnie wszsytko jest idealnie ... ale jak wejde na cs to jest masakra wogole sie nie da grac tak tnie ;/ tak ...
Odpowiedzi do x750fire sie przycina :
6
Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI - masz kartę graficzną ATI oraz zacina Ci się mysz? Postępuj wg instrukcji poniżej: Kliknij w Menu Start i wybierz Uruchom Wpisz services.msc oraz nacisnij enter Znajdź ATi Hotkey Poller, kliknij na to ...
7
Witam! W czasie gdy gram na serwerze czyimś, lub własnym z botami, grafika sie zacina. Brakuje płynności. Dziwi mnie to, gdyż komputer który posiadam (amd athlon x2 4200+, 2GB ddr II, radeon Hd2600pro 512MB) powinien z tągra sobie radzi wysmienicie. ...
Odpowiedzi do Grafika sie przycina :
8
Witam, Otóż od soboty grając w Counter Strike Source po naciśnięciu klawisza np. strafe left blokuje się myszka(obojętnie jakiego klawisza w sumie). Dopiero puszczenie klawisza uwalnia myszke. Na początku gdy to wystąpiło, po zrestartowaniu ...
Odpowiedzi do Blokująca się mysz po nacisnięciu klawisza w grach :
10
1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...
Trafność: 25%
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "mysz sie przycina w windows"
1
chyba bede zmuszony, bo windows mi sie powoli sypie... i to chyba dlatego nie moge ... Trafność: 50%
2
Heheh windows od nowej istalacji od razu powpoli sie sypie :) ... Trafność: 50%
3
wielke dzieki na 15 sie jeszcze przycina ale na 10 fps'ach pieknie chodzi dzieki za pomoc oczywiscie klikam na ... Trafność: 50%
4
o.O mam ten sam problem... tez mi sie przycina nawet na 10 FPS! Bardzo prosze o ... Trafność: 50%
5
MI działały zboty z amx jak dopisałem i sie nie przycinało :P ... Trafność: 50%
6
Też tak miałe, az sie wkur.... i reinstal windows .. to trwa 40 min :lol: ... Trafność: 50%
7
W czasie nagrywanie gra troche się przycina.Mozna coś poradzic ?? ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "mysz sie przycina w windows"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|