Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: myszka laserowa sie zacina

Najbardziej trafne tematy dla "myszka laserowa sie zacina"

1

Myszka sie zacina

A więc kupiłem nową myszkę firmy "iBOX" i gdy zainstalowałem sterwoniki i zaczełem poruszać się nią po systemie to wszystko wydawało mi się ok ale gdy pare godzin później chciałem zagać w CS na nowej myszce zaczeła sie zacinać ...

Odpowiedzi do Myszka sie zacina :

2

Myszka zacina sie... :/

Witam ! Mam problem zacina mi sie nowa myszka A4techa X7 :) zacina sie tylko w Cs'ie ;( normalnie jak jestem na przegladarce czy cos to smiga ;D ale jak wlacze cs'a i strzelam to sie scina niesamowicie ;( Pomozcie bo nie moge grac w CS'a ...

Odpowiedzi do Myszka zacina sie... :/ :

Trafność: 75%

3

Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona

Witam. Wczoraj kupilem nowa myszke a4tech xl-750f przedtem mialem logi mx518 i a4techa x718 i pamietam ze tez mialem kiedys problem ze myszka sie zacinala- wtedy chyba zrobilem formata i pomoglo. Tym razem po podlaczeniu myszki i zainstalowaniu ...

Odpowiedzi do Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona :

4

Myszka sie zacina !

Witam, mam problem bo w czwartek miałem format kompa - CS nie było ruszony , bo jest na dysku D: . I nigdy wcześniej mi się to nie działo . Wchodze do CS'a , gram i co chwile myszka sie przycina . Nie da się ruszyć i zaraz odcina . Próbowałem na 3 ...

Odpowiedzi do Myszka sie zacina ! :

5

Problem zacina sie

Właczam cs wybieram serwer laduje sie i po zaladowaniu pokazuje sie obrazek mapy i w glosnikach slychac zacinajacy sie strzal to wyglada tak jak by sie zacielo po 5 min wyskakuje komunikat Connection to server lost durning level change Niech mi ktos ...

Odpowiedzi do Problem zacina sie :

Trafność: 50%

6

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

7

CS 1.6 się zacina

Witam, sprawa wygląda tak: Gram w Csa i na początku wszystko chodzi wyśmienicie ale zawsze po ok. 20 minutach gra zaczyna się lekko przycinać co jest bardzo denerwujące. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest, żadne programy w tle nie działają, net jest ...

Odpowiedzi do CS 1.6 się zacina :

8

Zacina sie :(

Witam mam taki problem zaczoł sie od niedawne polega on na tym : Ostatnio wchodze na serwer i gram sobie normlanie a tu nagle cs zaciol sie na 5 sekund i dalej gralem i tak sie dzieje ok co 15 sekund Probowalem przeinstalowac csa ale to tez nic ...

Odpowiedzi do Zacina sie :( :

9

CS 1.6 NS - Gra sie zacina!

Witam! Mam następujący problem... Kiedy gram w CS, po około 15 minutach gra mi się zacina (tylko reset kompa pomaga i tak w kółko muszę robić). W dodatku gram na SOFTWARE (na OpenGL w ogóle nie da się grać)... Z moim internetem jest wszystko OK, mam ...

Odpowiedzi do CS 1.6 NS - Gra sie zacina! :

10

Zacina sie mysz

Witam, mam taki problem, że zacina mi sie mysz, Raz częściej raz rzadziej, ale jest to wnerwiające. Np. idę sobie chce sie obrócić i nagle nic, dopiero po chwili zadziała. Czasami strzelam, i nagle samo mi sie wystrzela kilkanaście naboi :/ Mysz mam ...

Odpowiedzi do Zacina sie mysz :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "myszka laserowa sie zacina"

1

eej jak gram to zacina mi sie myszka czy to moze byc od grafiki

eej jak gram to zacina mi sie myszka czy to moze byc od grafiki ...

2

ej jak gram to zacina mi sie myszka czy to od grafiki piszcie127720 [ Dodano:

ej jak gram to zacina mi sie myszka czy to od grafiki piszcie127720 [ Dodano: Sro 30 Sty, 2008 ] mam niowe sterowniki i dalej to samo kurwa ...

3

Cytat: eej jak gram to zacina mi sie myszka czy to moze byc od grafiki loool

Cytat: eej jak gram to zacina mi sie myszka czy to moze byc od grafiki loool ...stwórz własny temat a nie piszesz w czyimś.. @topic Otwórz konsole i wpisz bind w quit i kliknij enter potem wejdz ponownie w konsole i wpisz say matrix Pomoglem ? ...

4

człowieku..powiedz coś więcej co sie dzieje z myszka...zacina sie czy co?

człowieku..powiedz coś więcej co sie dzieje z myszka...zacina sie czy co? ...

5

Sory ze odswiezam temat ale wlasnie myszka zacina mi sie podczas szybkich

Sory ze odswiezam temat ale wlasnie myszka zacina mi sie podczas szybkich ruchow cs kursor sie trzesie i tylko troszke przesuwa sie w strone ktora chcialem czasem tez woogole nie moge sie obrocic mouse fix mam i akceleracje wylaczna prosze o ...

6

Na twoim ekranie inni chodzą płynnie czy cała gra się zacina i jak kogoś

Na twoim ekranie inni chodzą płynnie czy cała gra się zacina i jak kogoś widzisz to on też tak ...

7

Gra się zacina, ja, jak i wszyscy inni na mapie, tak mi się wydaje.

Gra się zacina, ja, jak i wszyscy inni na mapie, tak mi się wydaje. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "myszka laserowa sie zacina"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam