Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: myszka razer krait zacinanie

Najbardziej trafne tematy dla "myszka razer krait zacinanie"

1

SteelSeries ikari czy Razer krait

Ktora mysz wybrac ikari czy krait? pisac ! ...

Odpowiedzi do SteelSeries ikari czy Razer krait :

2

Mysz Razer Krait [pytanie]

Witam ! Chcialbym sie spytac jak jest z myszka razer krait. Czy trzeba instalowac ja za pomoca plyty , czy od razu podlaczasz i smiga ...

Odpowiedzi do Mysz Razer Krait [pytanie] :

3

Myszka razer Salmosa

Witam mam zamiar sobie kupic jakas myszke dosyc dobra zeby ladnie sie smigalo w csa oczywiscie ... Moze cos doradzicie moje typy znaczy to co mam na oku wzglednego: razer Salmosa Co o tym sadzicie ? Moze ktos ma zlozy relacje plusy i minusy?. Jaką ...

Odpowiedzi do Myszka razer Salmosa :

Trafność: 50%

4

Razer Krait

...

5

Myszka

Głupio troszke ale napisze. Chodzi o to że w czasie gdy gram czasami myszka sie zacina i nie chce sie mnie sluchac. Kupilem nowa myszke dalej tak samo. Dzieje sie tak tylko w ...

Odpowiedzi do Myszka :

7

myszka

nie wiem czemu ale od paru dni gdy gram na niektórych serwerach i na co drugim serwerze myszka mi sie zacina i to mnie bardzo w..... bo np. gram sobie na surf_ski 2 a tu mi sie nagle zacina a jak wejde do windowsa to wszystko chodzi normalnie i sie ...

Odpowiedzi do myszka :

8

Najlepsza myszka do CS 1.6

Witam! Musze sobie kupić nową myszkę do CS na tej niezbyt dobrze mi sie gra reka ciagle mi sie poci jaka myszke polecacie ? Sprawdzona na której super sie gra ? Co myślicie o A4Tech X750f +bf ...

Odpowiedzi do Najlepsza myszka do CS 1.6 :

Trafność: 25%

10

Zacinanie kompa

Witam wszystkich :D Mam problem z cs'em. Pogram sobie chwilę i się gra zacina, a wraz z nią cały komp :/ próbowałem już różnych rzeczy tj: -wgrywałem stery -różne patch'y -usuwałem wpisy w rejestrze Jak wiecie co może mi pomóc to piszcie db ...

Odpowiedzi do Zacinanie kompa :

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "myszka razer krait zacinanie"

1

Klawiatura - wg uznania Myszka - hmm Razer Krait lub IE 3.0. IE ma wiecej FPS -

Klawiatura - wg uznania myszka - hmm razer krait lub IE 3.0. IE ma wiecej FPS - 9000, czyli predkosc przetwarzania danych. Ja bym wziol jedna IE 3.0, nie jestem przekonany do razer'ow, chyba zeby Ci chodzio o razera Deathadder'a to ...

Trafność: 75%

2

Myszka: Razer - krait Podkładka: SteelPad QcK Klawiatura: Labtec - Wireless

myszka: razer - krait Podkładka: SteelPad QcK Klawiatura: Labtec - Wireless Desktop Słuchawki: SteelSound ...

Trafność: 75%

3

myszka: razer deathadder klawiatura: razer tarantula podkladka: Qck+

myszka: razer deathadder klawiatura: razer tarantula podkladka: Qck+ słuchawki: ...

4

Słuchawki Creative Fatality lub H5 Steelsound, myszka RAZER Lachesis *4000DPI*

Słuchawki Creative Fatality lub H5 Steelsound, myszka razer Lachesis *4000DPI* lub tańsza razer DeathAdder podkładka SteelSeries ...

5

Mysz: Razer krait (teraz MX518) Podkładka: Everglide Fnatic ed. Słuchawki: SS

Mysz: razer krait (teraz MX518) Podkładka: Everglide Fnatic ed. Słuchawki: SS Siberia+ karta na USB Klawiatura: IBM Monitor: IBM 15" Komp 100 fps w 14 smoke :D a kosztował 1200zł ...

6

Nazwa: Razer Lachesis cena: 219zł opis: Razer Lachesis to najnowsza myszka

Nazwa: razer Lachesis cena: 219zł opis: razer Lachesis to najnowsza myszka przeznaczona dla graczy, która znalazła się w ofercie tej amerykańskiej firmy. razer kontynuuje politykę określania swoich najnowszych produktów nazwami jednych z najbardziej ...

7

Myszka: Razer Deathadder Podkładka: Steelseries QcK Klawiatura: Razer Lycosa

myszka: razer Deathadder Podkładka: Steelseries QcK Klawiatura: razer Lycosa Słuchawki: Steelseries ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "myszka razer krait zacinanie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam