Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: myszka sie przycina a jest nowa ale tylko w cs 1.6steam co zrobic

Najbardziej trafne tematy dla "myszka sie przycina a jest nowa ale tylko w cs 1.6steam co zrobic"

1

Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona

Witam. Wczoraj kupilem nowa myszke a4tech xl-750f przedtem mialem logi mx518 i a4techa x718 i pamietam ze tez mialem kiedys problem ze myszka sie zacinala- wtedy chyba zrobilem formata i pomoglo. Tym razem po podlaczeniu myszki i zainstalowaniu ...

Odpowiedzi do Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona :

3

rank,top15 sie zeruje co zrobic??

po wylaczeniu serwera rank top15 itd sie zeruje co zrobic ,nie jest zapisywany w csstats.amxx co zrobic??? w amxx.cfg mam tak : // Metoda śledzenia graczy na potrzeby statystyk // 0 - przez nick // 1 - przez SteamID // 2 - przez IP csstats_rank 0 // ...

Odpowiedzi do rank,top15 sie zeruje co zrobic?? :

Trafność: 22.22%

4

Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx

Mam taki problem jak w temacie wywala mnie do menu bez zadnego komunkatu na serwerach z amxem np ja taki stawiam i mnei wywali kiedy sie zatnie ...

Odpowiedzi do Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx :

8

Wpisuje Servery ale sie NIE POJAWIAJA

witam ! wczoraj sciagnełem te pliki : cs16full_v7 + cs16patch_full_V19 nie działało wiec sciagnełem dziś inneg patcha..dokładnie takiego : cs16patch_full_v31 i nadal nie działaja mi servery które wpisuje ;| dziś mi takie coś sie pokazuje co chwile : ...

Odpowiedzi do Wpisuje Servery ale sie NIE POJAWIAJA :

9

CZY Z TAPETY DA SIE ZROBIC SKIN DO CS 1.6 I JAK ?

CZY Z TAPETY DA sie zrobic SKIN DO CS 1.6 I JAK ? pROSE O POMOC ...

Odpowiedzi do CZY Z TAPETY DA SIE ZROBIC SKIN DO CS 1.6 I JAK ? :

10

Zareklamuj Się!Tylko u nas!

...

Trafność: 22.22%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "myszka sie przycina a jest nowa ale tylko w cs 1.6steam co zrobic"

1

no ale jak chce kilka screnow zrobic to nie bede sie bawil tak tylko chce

no ale jak chce kilka screnow zrobic to nie bede sie bawil tak tylko chce odrazu je miec ...

Trafność: 44.44%

2

jak 24/7 to spox ale szkoda ze tylko 10 - przydalo by sie na 15-16 to juz jest

jak 24/7 to spox ale szkoda ze tylko 10 - przydalo by sie na 15-16 to juz jest meczyk (7-8 w jednej druzynie) a jak 10 slotow to po 5 w 1 ...

3

Może wydawać się że jestem jakimś ,,ułomem", ale komp mi jest tylko

Może wydawać się że jestem jakimś ,,ułomem", ale komp mi jest tylko potrzebny do wyszukiwania wiadomości i do grania w Csa :D To jak się robi ten skan ? ;/ [ Dodano: Sob 20 Paź, 2007 ] Niewiele się dowiedziałem, może ktoś jeszcze mi ...

4

caly jest meski tylko jak sam napisal jego malytki mikrofon sie popsul ;-) ale

caly jest meski tylko jak sam napisal jego malytki mikrofon sie popsul ;-) ale jako admin wciaz w czolowce adminowego plebsu ;-) (jak kazdy zreszta z h1 sprzed lata). pozdr. p.s. rybka przeciez z Ciebie kazdy ma tube i tak bedzie do czasu az nie ...

5

wydaje mi sei jak sie da plik tylko do odczytu to jest lepsza jakosc ale to juz

wydaje mi sei jak sie da plik tylko do odczytu to jest lepsza jakosc ale to juz pewnei zaznaczyles bo tak jest w instrukcji ...

6

Ale to tylko jest widok a strzelac sie nie da

ale to tylko jest widok a strzelac sie nie da ...

7

Też mam problem z tym plugiem, tylko że wszystko się ściąga i super jest, ale

Też mam problem z tym plugiem, tylko że wszystko się ściąga i super jest, ale nie gra... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "myszka sie przycina a jest nowa ale tylko w cs 1.6steam co zrobic"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam