Wyniki szukania dla: na jakich servach gra neo ?? |
Najbardziej trafne tematy dla "na jakich servach gra neo ??"
1
jak w temacie wie ktos moze gdzie oni graja ? tzn na jakich serwerach -,-' a moze ma ktos ip tego serwera ? xD bedzie pomogl na ...
Odpowiedzi do Gdzie gra luq,taz, loord, neo, kuben ? :
2
Witam, proste pytanko. Jaką myszką gra neo? Doczytałem się różnych z źródeł m.in Intellimouse 3 Microsotfu lub Steel Series Ikari (podobno tylko reklama). Aby wykluczyć wszelkie wątpliwości odnośnie tego, że jestem napkiem, który uważa, że jak kupi ...
Trafność: 50%
3
Clan OcB gg 5650381 ...
Odpowiedzi do OcB/////////////GRA KTOS SPARA GG 5650381 :
4
Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...
Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :
5
Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...
Odpowiedzi do Gra się zawiesza :
6
Mam wysoki ping w cs chociasz mam neo 1mb, wszystkie prohramy do sciagania mam wylaczone! :!: :cry: CHCE SOBIE POgraC W ...
Odpowiedzi do Wysoki PING na Neo 1 MB, nic nie sciagam! POMOCY :
Trafność: 25%
7
Mam problem zainstalowałem C-S'A 1.6 i potrzebuję paha żeby można było grać z BOOTAMI czy jest tak path. Pomużcię ...
Odpowiedzi do C-S 1.6 gra z BOOTAMI :
8
otóż mam neostradę i liveboxa. zainstalowałem sxe server, niby działa ok, gdzie nie czytam jak się sprawdza to działa. Po wpisaniu w konsoli alias wyskakuje off czyli ok. tylko pisze wszędzie że trzeba uruchamiać plik z -insecure oraz +adres ip i tu ...
Odpowiedzi do serwer + sxe + neo + livebox :
9
Ja moge zdobyc Tego Cd-Keya Ze bym Mogł grac Na Innych Serwerach ... Prosze o Szybka ...
Odpowiedzi do Jak Miec Cd-Key Zebby Gra działała :
10
Witam ! Od jakiegoś czasu zajmuję się tworzeniem internetowej gry o nazwie Polyhedron, co znaczy Wielościan. Akcja gry rozgrywa się w przyszłości, a dokładnie w drugiej połowie 22-ego wieku. gracz staje na czele 1 z dwóch cywilizacji dostępnych w ...
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "na jakich servach gra neo ??"
1
Serwery są to jedne z najlepszych na jakich grałem, tylko tylko że na razie mało osób gra więc wbijać bo naprawdę warto, spoko atmosfera, spoko pluginy no wypas nic tylko ... Trafność: 50%
2
nom grałem dużo na tych servach :P no żeczywiście baaaaaardzo dużo czitów, albo kiedyś weszed PL_TOMEK i taki text Cytat: usuncie tagi klanowe bo inaczej ban!1!!!!!!1!! ... Trafność: 50%
3
Starsze czasy, teraz neo gra może połowe tego co kiedyś. ... Trafność: 50%
4
Cytat: aim? Nie no rozbroiłeś mnie. neo gra w reprezentacji Polski i mam podpisany profesjonalny kontrakt i miałby mieć cheaty?Niektórzy nie wiedzą co to profesjonalizm i ... Trafność: 50%
5
Cytat: • Wiek +12 Dzieci! neo! I Imprezy w sobote? To jest gra! na imprezy to do baru! ... Trafność: 50%
6
neo podobno gra na laptopie a to jego csowe akcesoria Myszka microsoft 1.1 SteelSeries Podkładka steelpad qck heavy Słuchawki steelsound 5h Klawiatura steelkey ... Trafność: 50%
7
Teraz bedzie ustalany plan w jakich godzinach kto gra więc muzyka bedzie prawie 24/7 leciala ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "na jakich servach gra neo ??"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|