Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: na jakich serwerach gra neo

Najbardziej trafne tematy dla "na jakich serwerach gra neo"

1

Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx

Mam taki problem jak w temacie wywala mnie do menu bez zadnego komunkatu na serwerach z amxem np ja taki stawiam i mnei wywali kiedy sie zatnie ...

Odpowiedzi do Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx :

2

Gdzie gra luq,taz, loord, neo, kuben ?

jak w temacie wie ktos moze gdzie oni graja ? tzn na jakich serwerach -,-' a moze ma ktos ip tego serwera ? xD bedzie pomogl na ...

Odpowiedzi do Gdzie gra luq,taz, loord, neo, kuben ? :

3

Jaką myszką gra Neo?

...

Trafność: 50%

4

OcB/////////////GRA KTOS SPARA GG 5650381

Clan OcB gg 5650381 ...

Odpowiedzi do OcB/////////////GRA KTOS SPARA GG 5650381 :

5

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. Komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

6

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

8

C-S 1.6 gra z BOOTAMI

Mam problem zainstalowałem C-S'A 1.6 i potrzebuję paha żeby można było grać z BOOTAMI czy jest tak path. Pomużcię ...

Odpowiedzi do C-S 1.6 gra z BOOTAMI :

9

serwer + sxe + neo + livebox

otóż mam neostradę i liveboxa. zainstalowałem sxe server, niby działa ok, gdzie nie czytam jak się sprawdza to działa. Po wpisaniu w konsoli alias wyskakuje off czyli ok. tylko pisze wszędzie że trzeba uruchamiać plik z -insecure oraz +adres ip i tu ...

Odpowiedzi do serwer + sxe + neo + livebox :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "na jakich serwerach gra neo"

1

no to czyli sam siebie oceniasz jeżeli pamietasz jak grałes na serwerach ile

no to czyli sam siebie oceniasz jeżeli pamietasz jak grałes na serwerach ile razy zabiłes a zostałęs ...

2

Serwery są to jedne z najlepszych na jakich grałem, tylko tylko że na razie

Serwery są to jedne z najlepszych na jakich grałem, tylko tylko że na razie mało osób gra więc wbijać bo naprawdę warto, spoko atmosfera, spoko pluginy no wypas nic tylko ...

3

Haha Wh ja zioma widze na serwerach steam tawerna,tyskie,czestochowa i tez gra

Haha Wh ja zioma widze na serwerach steam tawerna,tyskie,czestochowa i tez gra dobrze . Jakby mial wh to by mial bana na vaca a gra juz na tym steam 2 lata wiem bo to moj znajomy. A predzej dragon tu ma Wh niz ...

4

nie bo dzieci neo beda sie bawic na serwerach skryptami:D niechce tego!!:D

nie bo dzieci neo beda sie bawic na serwerach skryptami:D niechce tego!!:D ...

5

Powiem wprost serwer jest super - miła atmosfera Grałem na wielu serwerach ale

Powiem wprost serwer jest super - miła atmosfera grałem na wielu serwerach ale ten jest najlepszy Mili gracze, wyrozumiali adminowie Serwer bajka Polecam i powiedzenia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

6

W tej lidze jest dość duży nie porządek... P.S. ogólnie gra na serwerach JLB

W tej lidze jest dość duży nie porządek... P.S. ogólnie gra na serwerach JLB jest denna :D wystarczą staty 10-1 i masz bana ...

7

Cytat: Napisał H00L P.S. ogólnie gra na serwerach JLB jest denna :D wystarczą

Cytat: Napisał H00L P.S. ogólnie gra na serwerach JLB jest denna :D wystarczą staty 10-1 i masz bana ;) a jak nie zbanuja to wyzywajaja od cziterów ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "na jakich serwerach gra neo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam