Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: na serwerze nie działa mikrofon co zrobić

Najbardziej trafne tematy dla "na serwerze nie działa mikrofon co zrobić"

1

Mikrofon nie działa

Czesc , pisałem tutaj kiedys z problemem mikrofonu ktory nie działal , nikt raczej nie pomogl pożucilem całą sprawe pomyślałem ze to tylko kwestia mikrofonu pare dni temu kupiłem nastepny mikrofon a własciwie sluchawki z mikrofonem i efekt taki sam ...

Odpowiedzi do Mikrofon nie działa :

Trafność: 60%

3

Nie działa mikrofon

Witam! Otóz nie działa mi mikrofon. Sprawdzałem w Windowsie czy wszystko jest włączone i jest, ale w grze nadal nie działa mi mikrofon. ;( Może ktos wie jak to ...

Odpowiedzi do Nie działa mikrofon :

5

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 40%

6

Nie działa serwer (dll).

Witam.Jestem nowym użytkownikiem forum.Piszę tu ponieważ natknąłem się na problem.Jest on podany w temacie.Mianowicie nie mogę pograć na żadnych serwerach,ponieważ albo wyskakuje błąd dll,albo gdy wgram pliki dll to wyskakuje mi błąd i wychodzi mi ...

Odpowiedzi do Nie działa serwer (dll). :

7

SXE Nie działa :/

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam taki problem. Gdy próbuję się wbić na serva pisze że nie mam programu anty cziterskiemu ( czy jak to tam sie pisze ) i żeby go ściągnąć. Ok . Ściągnąłem :/ Ale gdy odpalam nadal mnie kickuje :/ Dowiedziałem ...

Odpowiedzi do SXE Nie działa :/ :

8
9

Nie działa komęda

nie działa mi komęda amx_ssay - wiadomosc do wszystkich, bez nadawcy :( pomocy! ...

Odpowiedzi do Nie działa komęda :

10

Nie działa Ci czat (chat) w CS? Zajrzyj!

nie działa Ci czat w CSie? Zamiast chatu pokazuje Ci się coś w stylu #cstrike_all_dead? Skorzystaj z któregoś rozwiązania: 1. Otwórz konsolę (~) i wpisz Kod: hud_saytext 1 . Sprawdź czy działa teraz, jak nie to przejdź do punktu drugiego. 2. ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "na serwerze nie działa mikrofon co zrobić"

1

ad.1 | Na każdym serwerze twój mikrofon może działać różnie w zależności od

ad.1 | Na każdym serwerze twój mikrofon może działać różnie w zależności od ustawień, dlatego upewnij się, że testujecie ten mikrofon na tym samym serwerze. Jeśli mikrofon szumi, ale słyszysz siebie dość głośno to ścisz trochę mik w opcjach cs'a, ...

Trafność: 80%

2

he a ja miałem z kolegą taki sam problem on miał mikrofon i mu nie działał a

he a ja miałem z kolegą taki sam problem on miał mikrofon i mu nie działał a miał dobrze po ustawiane a jak podłączyłem do siebie i nic nie ustawiałem i lux chodziło :P a mój mikrofon mu ...

3

Kurde,ten link nie działa wczytuje sie i wczytuje! Co mam zrobić?

Kurde,ten link nie działa wczytuje sie i wczytuje! Co mam zrobić? ...

4

jezu... mikrofon ci nie działa???? to wejdz na kompie w regulacje dzwiękow i

jezu... mikrofon ci nie działa???? to wejdz na kompie w regulacje dzwiękow i wyłacz wyciszenie ...

5

A ja właśnie zainstalowałem na serwerze (płatnym) sXe v4.3 Fix 2.0 i działa

A ja właśnie zainstalowałem na serwerze (płatnym) sXe v4.3 Fix 2.0 i działa normalnie na serwie, ale mam problem taki, że jak na niego wchodze, to mnie kickuje mimo że najnowszego klienta sXe mam włączonego (jest na pasku zadań obok ...

6

Baroo, on się nie pyta jak zrobić , tylko dlaczego nie działa. Więc próbował,

Baroo, on się nie pyta jak zrobić , tylko dlaczego nie działa. Więc próbował, ale coś mu nie działa. a ma haslo dopisane ? setinfo "_pw" ...

7

Mógłby powstać taki dział, ale wtedy może tam się zrobić syfu co nie miara ;].

Mógłby powstać taki dział, ale wtedy może tam się zrobić syfu co nie miara ;]. @down Zgadzam się z e4sY. Macie mIRC'a, gadu-gadu, skype i inne ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "na serwerze nie działa mikrofon co zrobić"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam