1
ad.1 | Na każdym serwerze twój mikrofon może działać różnie w zależności od ustawień, dlatego upewnij się, że testujecie ten mikrofon na tym samym serwerze. Jeśli mikrofon szumi, ale słyszysz siebie dość głośno to ścisz trochę mik w opcjach cs'a, ...
Trafność: 80%
2
he a ja miałem z kolegą taki sam problem on miał mikrofon i mu nie działał a miał dobrze po ustawiane a jak podłączyłem do siebie i nic nie ustawiałem i lux chodziło :P a mój mikrofon mu ...
Trafność: 60%
3
Kurde,ten link nie działa wczytuje sie i wczytuje! Co mam zrobić? ...
4
jezu... mikrofon ci nie działa???? to wejdz na kompie w regulacje dzwiękow i wyłacz wyciszenie ...
5
A ja właśnie zainstalowałem na serwerze (płatnym) sXe v4.3 Fix 2.0 i działa normalnie na serwie, ale mam problem taki, że jak na niego wchodze, to mnie kickuje mimo że najnowszego klienta sXe mam włączonego (jest na pasku zadań obok ...
6
Baroo, on się nie pyta jak zrobić , tylko dlaczego nie działa. Więc próbował, ale coś mu nie działa. a ma haslo dopisane ? setinfo "_pw" ...
7
Mógłby powstać taki dział, ale wtedy może tam się zrobić syfu co nie miara ;]. @down Zgadzam się z e4sY. Macie mIRC'a, gadu-gadu, skype i inne ...