Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: najleprzy port w hlds cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "najleprzy port w hlds cs 1.6"

1

HLDS router port

Witam chcialem zapytac czy wie ktos na jakim porcie pracuje hlds?? Bo z tego co czytalem to musze przekierowac porty jak stawiam serwer to mam wewnętrzne ip ...

Odpowiedzi do HLDS router port :

2

BLAD PRZY STWIANIU SERWERA HLDS "COULDN'T ALLOCATE DEDICATeD SERVER ID PORT 27015.

Witam. Mam neostradę 1mb + router pentagram P6311-07A. Mogę grać na kogoś serwerze, ale kiedy stawiam swój przez hlds i port 27016 to u innych pisze <not responding>, kiedy stawiam na 27015- wyskakuje mi błąd COULDN'T ALLOCATE DEDICATED SERVER ...

Odpowiedzi do BLAD PRZY STWIANIU SERWERA HLDS "COULDN'T ALLOCATE DEDICATeD SERVER ID PORT 27015. :

3

HLDS

Siema. Mam taki problem: właczam hlds(to do stawiania serwów) i wyskakuje jakiś błąd:/ Przeintalowywałem cs'a itp i to samo. Prosze o szybką pomoc. Z góry wielkie dzięki. P.S Sory, że piosze to w tym dziale, ale nie widze bardziej ...

Odpowiedzi do HLDS :

4

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na hlds - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

6

Minimalnie - Hlds + Linux

Witam, chcialbym sie dowiedziec jak mozna okroic cs'a zeby stawiajac serwer byl on jak najmniejszy, wiem ze moge z valve wyrzucic mapy, ale co jeszcze, tylko serw cs non steam + hlds, slyszal ktos robil wie? ...

Odpowiedzi do Minimalnie - Hlds + Linux :

7

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 25%

10

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

Mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w hlds i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "najleprzy port w hlds cs 1.6"

1

a co do portu to jak zrobisz w hlds to będzie ci pisać port po IP czyli np

a co do portu to jak zrobisz w hlds to będzie ci pisać port po IP czyli np ip:27015 ( to 27015 to port ) ...

Trafność: 50%

2

ok, ale po co im to IP ? i dodaje program czy port hlds w centrum

ok, ale po co im to IP ? i dodaje program czy port hlds w centrum zabezpieczeń->zapora systemy-> wyjątki? i gdzie mam dodac ten port 27027. I jak już to jakie patche mam sciągnać i wgrać? p.s troche jestem zielony z tego, dlatego pytam, z góry ...

3

zle mnie zrozumiales mi chodzilo ze dajesz kumplom ip z hamachi i port z hlds i

zle mnie zrozumiales mi chodzilo ze dajesz kumplom ip z hamachi i port z hlds i u mnie nie widzialem serwera w lan tylko w ...

4

Witam Musisz przekierowac port "UP" na którym hlds stawia serv

Witam Musisz przekierowac port "UP" na którym hlds stawia serv (standardowo 27015) na swoje IP wewnetrzne Robi sie to w zakładce "NAT" routera sorry za pisownie ...

5

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds

dobra dzex ale nie wiem czy mój kolega ma wpisać te dane w konsoli cs czy hlds ...

6

A jaki port?

A jaki port? ...

7

Lol dziecko ? port 27015 (ehh)

Lol dziecko ? port 27015 (ehh) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "najleprzy port w hlds cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam