Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: najlepsza karta graficzna w laptopie

Najbardziej trafne tematy dla "najlepsza karta graficzna w laptopie"

1

Karta graficzna

Witam ! Mam pytanie . Dlaczego na linuxie rozjeżdża sie grafika przy graniu w cs'a ? Jak temu zapobiec ? Proszę o ...

Odpowiedzi do Karta graficzna :

4

Jaka Karta Graficzna?

Witam... mam zamiar kupic karte graficzna do mojego kompka... w tej chwili mam GeForce 7300 LE i powiem szczaze to jest badziewie :( musze dostac karte do NOWYCH i DOBRYCH GRAFICZNIE GIER taich jak Assassin's Creed, Wiedźmin i jakies tam inne... ...

Odpowiedzi do Jaka Karta Graficzna? :

Trafność: 50%

5

Karta Graficzna.

Witam. Planuje zakup nowego komputera i zastanawiam się nad dwoma kartami graficznymi - 8800 GT i 9600 GT. Chciałbym wiedzieć, która z nich jest lepsza. Jeżeli już wskazujecie to nie piszcie tylko nazwy ale też i powód, dla którego ją ...

Odpowiedzi do Karta Graficzna. :

6

Jaka karta graficzna??

Witam ponownie. Ostatnio dużo tematów tutaj zakładam ale co tam :D Otóż chcę sobie kupić nową kartę graficzną teraz mam zintegrowaną: VIA/S3G UniChrome PRO IGP 64mb ;/ No niestety narazie nie mam zamiaru kupować nowej płyty głównej, a tą co teraz ...

Odpowiedzi do Jaka karta graficzna?? :

7

Problem z karta graficzna

Kiedy mialem win 98se to cs obslugiwal grafike opengl a teraz mam xp pro i dziala tylko software co moze byc nie ...

Odpowiedzi do Problem z karta graficzna :

8

Karta Graficzna ...

...

9

[Problem][Karta Graficzna] FPS + In, Out

Hi! 1. FPS - Czemu mam 50-100 FPS na 1.5/1.6? Sterowniki: te które miałem z kartą graficzną. (Radeon 7500 Series) DirectX: ten który był z kartą graficzną. (DrirectX 8.0) Jeśli powinienem zmienić w/w rzeczy to na jakie wersje DirectX'a i Sterowników ...

Odpowiedzi do [Problem][Karta Graficzna] FPS + In, Out :

10

Mp4, iPod, PSP, Karta Graficzna [Help]

Witam, chciałbym się zorientować co się bardziej opłaca kupić mp4 czy iPoda i jakieś fajne modele, jakieś ceny mp4 iPod i karty graficznej do PC'ta. Mp4 jak i iPod muszą mieć wejście USB ! Prosiłbym jakieś 3 fajne modele PSP i iPoda. A może zna ktoś ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "najlepsza karta graficzna w laptopie"

1

o co do tedo topica z grafiką to moze twoja karta graficzna nie obsługuje albo

o co do tedo topica z grafiką to moze twoja karta graficzna nie obsługuje albo sterwnikow do niej nie ...

2

Deny666, jaka karta graficzna? na początek zainstaluj sterowniki do

Deny666, jaka karta graficzna? na początek zainstaluj sterowniki do karty ...

3

Ja mam Mój sprzęt AMD Athlon XP 2400+ , 512 MB RAM Karta graficzna: Radeon

Ja mam Mój sprzęt AMD Athlon XP 2400+ , 512 MB RAM karta graficzna: Radeon 9200se Łącze: 1mb/s Uploadu ...

4

RAM: 1GB DDR Procesor: Intel Celeron 2.88 GHz Karta Graficzna: Radeon 9550 256

RAM: 1GB DDR Procesor: Intel Celeron 2.88 GHz karta graficzna: Radeon 9550 256 MB Twardziel: 160 GB Net Netia 256kb/s :/ Chce pograć z kumplem 1 vs 1.Nie bedzie ...

5

Widocznie wychodzi ze masz wielki ping,albo karta graficzna ci laguje grafe :/

Widocznie wychodzi ze masz wielki ping,albo karta graficzna ci laguje grafe :/ ...

6

raczej karta graficzna ... ping miałem coś koło 24 fps - 240 ... (to

raczej karta graficzna ... ping miałem coś koło 24 fps - 240 ... (to wszystko ...

7

procesor spempron 2600+ ram 512 karta graficzna GeForce FX 5200 net neo

procesor spempron 2600+ ram 512 karta graficzna GeForce FX 5200 net neo ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "najlepsza karta graficzna w laptopie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam