Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: najlepsza myszka dla graczy

Najbardziej trafne tematy dla "najlepsza myszka dla graczy"

1

Serwer KLANu DreamTeam | TP dla lepszych graczy ZAPRASZAM !

Witam Wszystkich Serdecznie zapraszam na nasz server który oficjalnie bedzie skończony 08.12.2007 w godzinach 12-14 Na serwerze będzie wymagany SXE 4.3 , jest także granica raszu oraz mili admini ( zaznaczam brak dzieci w śród adminów , aby niebyło ...

Trafność: 50%

2

Najlepsza myszka do CS 1.6

Witam! Musze sobie kupić nową myszkę do CS na tej niezbyt dobrze mi sie gra reka ciagle mi sie poci jaka myszke polecacie ? Sprawdzona na której super sie gra ? Co myślicie o A4Tech X750f +bf ...

Odpowiedzi do Najlepsza myszka do CS 1.6 :

3

Server Team - Speak dla graczy !!!

Witam, nie wiedziałem gdzie napisać tego posta, jak coś to przenieście go na inny dział. dobra zacznę od początku :P Siemanko posiadam 2 server Team - Speak 2 nie dawno zostały uruchomione i wszystkim osobom będę stawiał darmowe kanały na mich ...

Odpowiedzi do Server Team - Speak dla graczy !!! :

4

Nie Dla Idiotów Szuka 3 Graczy

Witam Szukam Do Klanu 3 graczy STEAM :arrow: Oferujemy: :arrow: Serwer Pukawka.pl IP: 193.33.176.95:27015 haslo: pisac na gg: 4165559 :arrow: Team Speek : :arrow: Częste Spary :arrow: Treningi :arrow: Ogarniecia :arrow: Grania TP :arrow: Strone ...

Odpowiedzi do Nie Dla Idiotów Szuka 3 Graczy :

5

Search / dawanie broni dla graczy

czy istnieje taki plugin ze admin moze dac bron graczowi ? prosze o link-a jezeli taki ...

Odpowiedzi do Search / dawanie broni dla graczy :

6

Serwer dla PRO graczy !!

...

8

Test słuchawek dla graczy

...

9

Rezerwacja slota dla graczy steamowych...

Witam Panowie i Panie... szukam takiego pluginu ktory rezerwowal by slota wszytskim graczom posiadajacym konto steam ... gdy serwer by byl full i gracz ze steam chcial by wejsc to z serwera wyrzucany by byl naprzyklad najslabszy zawodnik grajacy na ...

10

Darmowe Aliasy dla graczy i nie tylko! Ownd.pl

Witam, Chciałbym przedstawić Wam niedawno otworzony system darmowych aliasów internetowych. Co to jest alias? Alias www to usługa dzięki której możesz w bardzo prosty sposób uatrakcyjnić adres swojej strony www z bardzo długiego i mało atrakcyjnego ...

Odpowiedzi do Darmowe Aliasy dla graczy i nie tylko! Ownd.pl :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "najlepsza myszka dla graczy"

1

zdecydowanie DeathAdder wg. mnie najlepsza myszka dla praworęcznych :)

zdecydowanie DeathAdder wg. mnie najlepsza myszka dla praworęcznych :) Knoxwille, nom chłopak sklejił sobie w paincie i myśli że jest pr0 ...

Trafność: 75%

2

Myszka którą opisujesz jest chyba najlepszą myszką dla graczy dostępną na

myszka którą opisujesz jest chyba najlepszą myszką dla graczy dostępną na rynku. 4000 DPI oznacza dokładnie "Dots per inch" co po polsku znaczy - punktów na cal - (2,5 x 2,5 cm) - określa się tym czułość myszy - im więcej tym czulsza ...

Trafność: 75%

3

grałem dzisiaj.. poziom dla treningu raczej,.. choc jest kilku dobrych graczy

grałem dzisiaj.. poziom dla treningu raczej,.. choc jest kilku dobrych graczy ze skillem.. ogolnie z pingiem nie najgorzej.. ...

4

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...

5

@ap Wpisac haslo : lol , to chyba nie jest az takie utrudnienie dla graczy? :|

@ap Wpisac haslo : lol , to chyba nie jest az takie utrudnienie dla graczy? :| ...

6

Cytat: Wpisac haslo : lol , to chyba nie jest az takie utrudnienie dla graczy?

Cytat: Wpisac haslo : lol , to chyba nie jest az takie utrudnienie dla graczy? :| W szczególności jak znajdą go w zakładce internet to hasło im się samo wpisze ...

7

serwer zaje fajny :D Polecam dla all graczy

serwer zaje fajny :D Polecam dla all graczy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "najlepsza myszka dla graczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam