Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: najlepsza siec

Najbardziej trafne tematy dla "najlepsza siec"

1

Najlepsza siec serwerów - uDiabełka

* Nazwa: uDiabełka [FFA]@GamesNet.pl * IP: 91.102.118.26:27054 * Ilość slotów: 23+2 Rezerwacja STATUS : * Nazwa: uDiabełka [TP]@pukawka.pl * IP: 193.33.176.204:27015 * Ilość slotów: 16+1 Rezerwacja STATUS: * Nazwa: uDiabełka [4FUN]@KampNO.pl * IP: ...

Odpowiedzi do Najlepsza siec serwerów - uDiabełka :

2
3

[KONKURS] Najlepsza Mapa Miesiaca!

=> Jestes maperem? => Chcesz zaistniec w swiecie zawodowcow? => Chcesz byc popularny i czerpac korzysci ze swoich projektow? => Chcesz zeby twoja mapa znalazla sie na wielu polskich serwerach? Wejdz ...

Trafność: 50%

6

Najlepsza myszka do CS 1.6

Witam! Musze sobie kupić nową myszkę do CS na tej niezbyt dobrze mi sie gra reka ciagle mi sie poci jaka myszke polecacie ? Sprawdzona na której super sie gra ? Co myślicie o A4Tech X750f +bf ...

Odpowiedzi do Najlepsza myszka do CS 1.6 :

7

CS Przez siec

Witam mam do was pytanie otoz mam CS 1.6 non steam i chcialbym se pograc przez siec z moim kolega.Ale mam problem poniewaz ja i on mamy wewnetrzne IP prosze o ...

Odpowiedzi do CS Przez siec :

8

Siec Serwerów KlOpS

Witam i zapraszam 62.181.5.6:27015 KlOpS FFA @Shooters.pl 62.181.0.211:27017 KlOpS HS @Shooters.pl 82.160.94.71:27015 KlOpS TP #1 - www.cs.klops.pl 82.160.94.71:27016 KlOpS DM - www.cs.klops.pl 82.160.94.71:27017 KlOpS TP #2 www.cs.klops.pl ...

10

Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h?

Czesc szukam strony na której można zamówić serwer 24h przez SMS. Proszę podajcie tu jakieś stronki ...

Odpowiedzi do Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "najlepsza siec"

1

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet jesli nie jestescie bezposrednio polaczeni aa no i najwazniejsze zebyscie sobie pograli przez neta ktorys z was musi miec dobre lacze no i zewnetrzne ip to na tyle ...

2

Hahahaha najlepsza stronka na świecie ? :x Pewnie, pelno reklam an niej xD tak

Hahahaha najlepsza stronka na świecie ? :x Pewnie, pelno reklam an niej xD tak wygląda prawdziwa stronka ...

3

buahahha najlepsza strona na yoyo i darmowym alliasie :mrgreen:

buahahha najlepsza strona na yoyo i darmowym alliasie :mrgreen: ...

4

Neflonde, przede wszystkich Open GL a po 2 najlepsza rozdzielczosc na 17 calowy

Neflonde, przede wszystkich Open GL a po 2 najlepsza rozdzielczosc na 17 calowy monitor do cs to 800x600 ...

5

najlepsza stronka z torrentami wejscie tylko po zaproszeniu

najlepsza stronka z torrentami wejscie tylko po zaproszeniu ...

6

pewnie nie masz publicznego ip zainstaluj hamachi i zrób siec niech twoi gracze

pewnie nie masz publicznego ip zainstaluj hamachi i zrób siec niech twoi gracze wejdą i wtedy będziecie ...

7

ale jak juz zrobilem siec w hamachi to moi koledzy tez beda museli miec hamachi

ale jak juz zrobilem siec w hamachi to moi koledzy tez beda museli miec hamachi zeby ze mna grac czy tylko daje im ip z hamachi i gramy??? bo tam u gory jest podane ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "najlepsza siec"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam