Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: najlepszy fragmovie cs

Najbardziej trafne tematy dla "najlepszy fragmovie cs"

1

Najlepszy serw jaki istnieje cs 1.6 non steam

= Siemka.... = jest to nowy serwer cs 1.6 non steam , który posiada 12 slotów, = bez lagów, bez cziterów, = na serwerze jest miła atmosfera, = serwa ip: 62.181.0.204:27032 hasło: wbw, = jeśli nie wierzysz sam się przekonaj, = pozdro dla graczy cs ...

Trafność: 50%

2

FragMovie

SiemanKo :mrgreen: Ostatnio postanowiłem zrobić frag movie mojego klanu.... niestety nie wiem jak się do tego zabrać :neutral: Jeżeli ktoś jest w tym dobrze obeznany to prosze o kontakt pod numerem gg 6914399 lub napisanie bezpośrednio na forum. ...

Odpowiedzi do FragMovie :

3

najlepszy server

server na 24 sloty polecam prawie 24 godz na dobe 83.28.111.88:27015 ...

Odpowiedzi do najlepszy server :

4

ZApraszam na najlepszy serv :]

84.40.227.122:27015 ==> Zapraszam na najlepszy serwer w Counter-Strike ...

5

Robie swoj film cs fragmovie i mam pytaniee

Witam.Jak juz napisalem w temacie, robie swoj film fragmovie i mam pytanie jak zrobic jakis fajny poczatek jakies dobre efekty na poczatku czyli przed akcjami z gry czy moze ktos pdoac link do jakiegos programu + poradnik byl bym bardzo wdzieczny ja ...

Odpowiedzi do Robie swoj film cs fragmovie i mam pytaniee :

6

Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI :

7

najlepszy serwer non steam 1.6 !! SpeCtruM

62.181.0.216:27060 hasło-nk27 wbijać !! wbijać !! :D:D:D ...

8

NAJLEPSZY SERWER !

193.227.116.205 www.algida-team.go.pl ...

Odpowiedzi do NAJLEPSZY SERWER ! :

9

FRAGMOVIE

Siema zachęcam was do obejrzenia mojego pierwszego filmiku cs-a jest krótki wiec nie bedziecie sie nudzic:D ...

Odpowiedzi do FRAGMOVIE :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "najlepszy fragmovie cs"

1

Najlepszy sposób na "pozbycie się pinGu" (jak mnie zaczynają bawić

najlepszy sposób na "pozbycie się pinGu" (jak mnie zaczynają bawić takie zwroty) to wyłącz sieciówkę wtedy ten brzydki, niedobry i okropny pinG=0 :D A tak na serio może masz odpalony jakiś pracochłonny proces na kompie... czek it ...

2

v23 uwazany jest przez graczy za najlepszy :D ja osobiscie gram na v23 Pozdro

v23 uwazany jest przez graczy za najlepszy :D ja osobiscie gram na v23 Pozdro ...

3

Moim zdaniem najlepszy AV to kaspersky weź se jakąś wersje trial a jak to nie

Moim zdaniem najlepszy AV to kaspersky weź se jakąś wersje trial a jak to nie pomożę to skaner online sobie ...

4

:cry: ale suprajjs moj najlepszy serwer :cry: no trudno jestem zmuszony czekać

:cry: ale suprajjs moj najlepszy serwer :cry: no trudno jestem zmuszony czekać na reaktywacje HJ#1 :cry: a tak dobrze sie tam grało ...

5

HLTV to najlepszy sposób :D ale do tego steam potrzebny

HLTV to najlepszy sposób :D ale do tego steam potrzebny ...

6

Ja również bardzo polecam. Dla mnie jest to najlepszy server 4fun. 4fun nie

Ja również bardzo polecam. Dla mnie jest to najlepszy server 4fun. 4fun nie tylko z nazwy. Życie jest krótkie, a niezagranie na Graj24.eu 4fun to grzech! Więc nie grzeszcie, tylko grajcie. Ostrzegam: ostra jazda! ...

7

Cytat: najlepszy server Czemu niby najlepszy? W dodatku Cytat: Napisał ReevoX

Cytat: najlepszy server Czemu niby najlepszy? W dodatku Cytat: Napisał ReevoX prawie 24 na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "najlepszy fragmovie cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam