Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: najlepszy patch do cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "najlepszy patch do cs 1.6 non steam"

1

Najlepszy serw jaki istnieje cs 1.6 non steam

= Siemka.... = jest to nowy serwer cs 1.6 non steam , który posiada 12 slotów, = bez lagów, bez cziterów, = na serwerze jest miła atmosfera, = serwa ip: 62.181.0.204:27032 hasło: wbw, = jeśli nie wierzysz sam się przekonaj, = pozdro dla graczy cs ...

Trafność: 60%

2

najlepszy serwer non steam 1.6 !! SpeCtruM

62.181.0.216:27060 hasło-nk27 wbijać !! wbijać !! :D:D:D ...

3

najlepszy serwer Non steam :D

wbijac wbijac :D przyjazna atmosfera, prawie caly czas gra co namniej jeden admin co wyklucza gre 'czitów' nie ma co opisywac trzeba zagrac ...

Odpowiedzi do najlepszy serwer Non steam :D :

4

Najlepszy Poski Serv non-steam Sami Polacy 77.79.210.73:2726

Zapraszam na serv mchw zawsze dziala ,praktycznie zawsze jest jakis Admin ,mila atmosfera :) hehehe co tu duzo opowiadac ci co serv MCHW znaja wiedza a cala reszte zapraszam sprawdzcie sami :))) 77.79.210.73:27261 pw: mchw >> ...

7

problem z csem 1.6 non steam patch 19

Jak pobieram serwery nie pobiera mi się polskie serwery tylko angielskie,niemieckie itd. co trzeba zrobić żeby pobierało tylko ...

Odpowiedzi do problem z csem 1.6 non steam patch 19 :

9

Counter Strike 1.6 Patch v23 Non steam - Download

Counter Strike 1.6 patch v23 Download - najlepszy patch do CS'a nonsteam jaki do tej pory wyszedł. Instalacja jest prosta, należy klikać "dalej". Należy pamiętać, że trzeba go zainstalować w dokładnie tym samym miejscu, co zainstalowałeś ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "najlepszy patch do cs 1.6 non steam"

1

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh...

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh... jacy wy jestescie nie ...

2

Ja zainstalowałem patch v.17. Nowszego do non steam nie znalazłem.

Ja zainstalowałem patch v.17. Nowszego do non steam nie znalazłem. ...

3

Cytat: Napisał sebapl PS sa do tego Serwer Non steam jeyeli tak to jaki patch

Cytat: Napisał sebapl PS sa do tego Serwer non steam jeyeli tak to jaki patch pobrac? Pozdrawiam:) 1-16 oraz 17. Cytat: Napisał sebapl Siemka.Czy do CS:Souorce potrzebny jest jakis CD-key bo wlasnie go pobieram z neta i nie wiem czy mi sie ...

4

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer...

Mam taki sam problem.... mam cs non steam i mam patch 21 zakladam serwer... zainstalowalem sXei dla serwera i dziala prawidlowo... jednak kiedy chce wejsc na serwer i wlaczam sXei dla klienta to i tak po wejsciu do gry wyskakuje mi ze serwer jest ...

5

Co do problemu z nonsteamem to patch v23 załatwia sprawe, a co do non steam to

Co do problemu z nonsteamem to patch v23 załatwia sprawe, a co do non steam to kupiłeś go czy ...

6

Gdzieś na forum był patch z grafiką do Non Steam z Source przy ustawieniach

Gdzieś na forum był patch z grafiką do non steam z Source przy ustawieniach High Quality. Ten patch o ile pamiętam on jest w dziale Counter Strike 1.6 non steam -> Instalacja etc. i tam jest przyklejony temat z instalką CSa, patchami i ...

7

witam a jest może jakiś patch do CS:CZ steam żeby zrobić NON STEAM?? tak jak w

witam a jest może jakiś patch do CS:CZ steam żeby zrobić non steam?? tak jak w CS ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "najlepszy patch do cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam