1
KoZiK155, osobiście gra w świecie NS & n00bz mnie nie interesuje... to ma być forum dla graczy czy dla debili ? Znam tyle klanów NS, dostają w dupę: ale haxy, wyłącz to!, w/o dla nas macie haxy. ...
Trafność: 66.67%
2
Polecacie DA, bo mYm nią gra. Kochacie mYm, a gówno o nim wiecie. Co prawda DA jest najlepszą, ale także polecam Ci A4-Tech x-718 lub x-750. Tanie i świetne! Polecam Ci bardziej A4-Techa. Mniej wydasz, a resztę przepijesz ...
3
Counter-Strike to najpopularniejsza sieciowa gra akcji na świecie. Counter-Strike 1 Anthology poszerza wielokrotnie nagradzaną serię o trzy tryby gry dla jednego gracza oraz nowe elementy rozgrywki wieloosobowej. W kampanii Tour of Duty zadaniem ...
4
no wiecie jak kto woli, mam kumpla ktory gra i w Tibie i w CS'a. Na Furorze 122 lev elite palladin (jak to kogos obchodzi :D) ciężko go było do Counter Strike'a namówić ale sie udało :P Jak dla mnie w grach MMORPG liczy sie grywalność a nie jakieś ...
5
wiecie co ten program pomógł grałem przez ponad 2h i ani razu sie nie minimalizowało , dobry jest ten program ma on opcje powstrzymywania minimalizacji i blokade w czasie gry wszystkich skrótów win . dziekóweczka tego własnie szukałem ! Lolek dla ...
6
Counter-Strike To najlepsza gra na świecie ...
7
ehhh że ktoś lepiej gra i ma słuchawki to od razu cziter... SPOKO - miej demko, ja ci nie zabraniam ...
Trafność: 33.33%