Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nazwa dla klanu cs

Najbardziej trafne tematy dla "nazwa dla klanu cs"

1

Jaka nazwa dla klanu?

Witajcie, mysle nad zalozeniem klanu i nie moge wymyslec nazwy. Moglibyscie mi pomoc? Z gory dzieki. P.S Widzialem kiedys taka nazwe, ktora mi sie spodobala: [F]ilus* czy jakos tak, takie mozecie proponowac. ...

Odpowiedzi do Jaka nazwa dla klanu? :

Trafność: 100%

2

Nazwa dla klanu, a jaka ?

elo mam dylemat na temat nazwy klanu ktora mnie irytuje moze to i zly temat ale wkoncu mam problem z nazwa klanu a nie ze sz.kl. czy sz.ludzi do kl. po prostu pomozcie wybrac nazwe dla klanu,mam 3 propozycje,ktore lepsze? : Tag to bd vaE_ bluSkay. a ...

Odpowiedzi do Nazwa dla klanu, a jaka ? :

3

nazwa dla klanu

cze. potrzebuje dobrej nazwy dla klanu typu "nazwa klanu e-Sports" Dobre Nazwy = Gibon Nie dobre nazwy = Brak Gibona pozdrawiam :* ...

Odpowiedzi do nazwa dla klanu :

4

Logo dla klanu |LanKlan|

...

Trafność: 66.67%

5

Strony dla klanu za 7 zl

Witam , robie strony internetowe dla klanu za 7 zl (przelew na konto ) , 1. Wybieracie hosting (polecam ugu.pl) 2. Wybieracie oprogramowanie (nk czy webspell) 3. Wybieracie skorke 4. Wybieracie czcionke oraz kolor napisu , oraz obramowanie (kolor ...

Odpowiedzi do Strony dla klanu za 7 zl :

7

Logo dla klanu

Mam prosbe, czy ktos chetnu moglby wykonac logo dla mojego klanu? Chodzi mi o standardowe rozmiary, gdzies takie jak to logo forum wiaderko u gory, na niebieskim tle:) klan nazywa sie Shadow Killers a tag to: sK# Bylbym bardzo wdzieczny, dam duuzo ...

Odpowiedzi do Logo dla klanu :

8

Serwer KLANu DreamTeam | TP dla lepszych graczy ZAPRASZAM !

Witam Wszystkich Serdecznie zapraszam na nasz server który oficjalnie bedzie skończony 08.12.2007 w godzinach 12-14 Na serwerze będzie wymagany SXE 4.3 , jest także granica raszu oraz mili admini ( zaznaczam brak dzieci w śród adminów , aby niebyło ...

9

Strona www dla klanu. Za darmo ?

Chcesz mieć stronę www za darmo ?! Napisz na GG: 205355 Więcej info. CMS: x Nuked-Klan x WebSpell Szablon: x Wybrany przez klienta, podam linki do darmowych szablonów Hosting: x ddl2.pl (hosting bez reklam, ale trzeba czekać na niego 2tyg.) x ugu.pl ...

Odpowiedzi do Strona www dla klanu. Za darmo ? :

10

Logo dla klanu

Mam taka prośbę żeby mi ktoś zrobił logo dla klanu Tutaj daje taki fajny napisik co moglby tam byc http://i7.photobucket.com/albums/y29...oodZnCripZ.png oczywisicie nazwa klanu to CripZ i jakby ktos mogl to niech zrobi jakies fajne logo bede ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nazwa dla klanu cs"

1

nie ogarniam pojecia tag, dla mnie tag to nazwa klanu uzywana w cs'ie

nie ogarniam pojecia tag, dla mnie tag to nazwa klanu uzywana w cs'ie ...

2

Pro Team? no sory, ale to troche dziwna nazwa dla klanu ;] powodzenia w

Pro Team? no sory, ale to troche dziwna nazwa dla klanu ;] powodzenia w szukaniu playerów, i radze wam - zmiencie nazwe klanu, bo każdy pomyśli ze macie po 6-7 ...

3

Witam .. Zrobisz mi logo dla klanu ? coś podobnego jak 3 lub 11 .. nazwa Klanu

Witam .. Zrobisz mi logo dla klanu ? coś podobnego jak 3 lub 11 .. nazwa klanu eXcello. Reszte zostawiam tobie . czekam ...

4

Czy mógł by ktoś zrbic logo dla mojego klanu nazwa e-Gaming cos podobnego do

Czy mógł by ktoś zrbic logo dla mojego klanu nazwa e-Gaming cos podobnego do mYmu ale nie takie same na środku ma byc duze e a pod nim Gaming z góry ...

5

Mam prożbe czy ktoś mógł by mi zrobić logo dla mojego klanu nazwa to e-Gaming

Mam prożbe czy ktoś mógł by mi zrobić logo dla mojego klanu nazwa to e-Gaming cos pdobnego do mYmu ale nie takie same na środku ma byc duże e i pod tym Gaming z góry wielkie ...

6

elo zrobisz dla mnie herb nazwa klanu GoldKillers *goldkillers* Only for PRO

elo zrobisz dla mnie herb nazwa klanu GoldKillers *goldkillers* Only for PRO ...

7

najlepsza nazwa dla klanu - hajty gigabajty (by krW)

najlepsza nazwa dla klanu - hajty gigabajty (by krW) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nazwa dla klanu cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam