Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nazwa serwera jak zmienic counter strike

Najbardziej trafne tematy dla "nazwa serwera jak zmienic counter strike"

3

Zamiast napisu counter-strike inny napis. jak ?

Witam wiec chodzi mi o to ze kupiłem serwer i tam gdzie pisze gra pisze counter-strike a chciałbym zeby pisało cos innego jak to zrobić ...

Odpowiedzi do Zamiast napisu counter-strike inny napis. jak ? :

4

Jak zainstalowac Counter Strike: Anthology (PC)

Witam niedawno wybrałem sie do empiku aby zakupić kilka gier pomyślałem wiec o grze counter strike wiec ok kupilem przyjechalem do domku i niewiem co zrobic dalej prosilbym o napisanie króciutkiego poradnika co trza zrobic zeby zainstalowac niechce ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac Counter Strike: Anthology (PC) :

Trafność: 50%

5

Jak zainstalować boty do Counter-Strike steam?

Witam Mama pytanko czy idzie jakość zainstalować boty do CS na Steam. Ja sam próbowałem zainstalować ale cały czas restartuje się cały czas serwer i się mocno przycina. Prosze o pomoc w instalacji tych ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować boty do Counter-Strike steam? :

6

Jak zainstalować boty do Counter-Strike steam?

Witam Mama pytanko czy idzie jakość zainstalować boty do CS na Steam. Ja sam próbowałem zainstalować ale cały czas restartuje się cały czas serwer i się mocno przycina. Prosze o pomoc w instalacji tych ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować boty do Counter-Strike steam? :

7

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS Non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 33.33%

8

CSF- Counter Strike Fighter

...

9

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

10

Strona o Counter-Strike 1.6 Non-steam

Yo! Chce zareklamować strone o non steamie csnonsteam.xa.pl Mozna na niej znaleść liste serwerów Non steam, pliki do ściągnięcia i małe forum. Jeśli będzie więcej użytkowników tej strony to strona sie rozbuduje! ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nazwa serwera jak zmienic counter strike"

1

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54494 tutaj cos jest a jak nie w

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54494 tutaj cos jest a jak nie w tym tamacie to obadaj w archiwalnych :D ...

2

ok thx.... a jak pisze Counter Strike Anthologie to tez jest to 1.6? @Edit I

ok thx.... a jak pisze counter strike Anthologie to tez jest to 1.6? @Edit I zeby grac przez steama trzeba miec tez half life zainstalowanego ...

3

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : counter strike 1.6 Non Steam a jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

4

ogolnie to jest to dzial counter-strike Steam ale jak sa jakies bledy to sobie

ogolnie to jest to dzial counter-strike Steam ale jak sa jakies bledy to sobie poradzilem sciagajac gre z innego mirrora ...

5

Cytat: No jak chcesz mieć taką grafikę w 1.6 to zainstaluj counter strike

Cytat: No jak chcesz mieć taką grafikę w 1.6 to zainstaluj counter strike realism mod jest w dziale Instalacja i podstawy counter strike 1.6 Już to zrobiłem... chodzi mi tu ogólnie o wygląd map :P Cytat: 50?Panie 1.6 za 50zl Source kolo 100 ...

6

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_strike

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_strike ...

7

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_cstrike

Valve\Steam\SteamApps\nazwa konta\counter-strike\cstrike albo polish_cstrike ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nazwa serwera jak zmienic counter strike"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam