Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nazwy broni w configu

Najbardziej trafne tematy dla "nazwy broni w configu"

1

Skrypty do kupywania broni

Możecie Mi powiedzieć jak zrobić te "skrypty" czy jak to się nazywa, ponieważ denerwujące jest co chwile wcisknie klawisza "B" itd. Wiem że można zrobić że jednym klawiszem kupisz sobie wybrane przedmioty typu karabin, granat lub ...

Odpowiedzi do Skrypty do kupywania broni :

2

Blokowanie broni

Jak zablokować broń mając admina na amx? ...

Odpowiedzi do Blokowanie broni :

4

Poprawcie nazwy for

W kategorii Counter Strike Source Non Steam jest" * Instalacja Counter Strike Source Non Steam <-- to ok ale to już nie: *Problemy związane z Counter Strike Condition Zero Non Steam *Serwery Counter Strike Condition Zero Non ...

Odpowiedzi do Poprawcie nazwy for :

5

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

Trafność: 33.33%

6

Zmiana nazwy serwer cs

Witam drodzy forumowicze pisze do was o pomoc , mianowicie chodzi mi o zmian nazwy serwera cs pomuzcie nie wiem w jakim pliku to przestawic??? :cry: :cry: ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy serwer cs :

7

Problem ze zmiana trzymania broni

Siema... mam taki maly problem... jak mozna zmienic strone trzymania broni (z lewej reki na prawą) ?????? :neutral: ...

Odpowiedzi do Problem ze zmiana trzymania broni :

10

Zamiana parametrów broni

Pamiętam że mój starszy brat zminiał parametry broni że strzał w głowę z AWP nie zabierał punktów zdrowia czy to prawda jeśłi tak to w jakim pliku bo tego już nie ...

Odpowiedzi do Zamiana parametrów broni :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nazwy broni w configu"

1

masz tu jak bindować i teraz to na pewno sam sobie poradzisz nazwy broni podaje

masz tu jak bindować i teraz to na pewno sam sobie poradzisz nazwy broni podaje ponizej, wstawiasz klawisz i nastepnie nazwę broni, pistolety: ======= glock usp p228 deagle elites fn57 shotguny ======== m3 xm1014 smg === mac10 tmp mp5 ump45 p90 ...

Trafność: 66.67%

2

Cytat: Napisał trusio22 Halguard nie potrafisz nawet nazwy napisać, a po 2

Cytat: Napisał trusio22 Halguard nie potrafisz nawet nazwy napisać, a po 2 hlguard nie chroni cię przed żadnym czitem:/ nadal czity działają oGLTOOL, ...

3

Konwerter pliku dem to avi na przykład. Taa wpisz sobie w Google nazwę broni i

Konwerter pliku dem to avi na przykład. Taa wpisz sobie w Google nazwę broni i ci wyjdą google Picture i tam masz A co do serwerów to polecam jeden do ćwiczenie hs (head shot) 85.193.238.186:27015 na tym serwerze możesz tylko zabić gościa HS-em ...

4

zawsze do póki nie zainstalujesz csa od nowa albo zmień sobie to w configu po

zawsze do póki nie zainstalujesz csa od nowa albo zmień sobie to w configu po prostu i jak coś ci sie zepsuje to sobie tylko cfg uruchomisz ...

5

jak w configu mistrzu :D no i dzieki za pomoc masz pomogl :)

jak w configu mistrzu :D no i dzieki za pomoc masz pomogl :) ...

6

Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np.

Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np. restmenu.amxx. Zobacz w plugins.ini czy masz coś podobnego, jeśli jest to go ...

7

A blokada broni ?

A blokada broni ? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nazwy broni w configu"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam