Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nazwy zbots

Najbardziej trafne tematy dla "nazwy zbots"

2

Poprawcie nazwy for

W kategorii Counter Strike Source Non Steam jest" * Instalacja Counter Strike Source Non Steam <-- to ok ale to już nie: *Problemy związane z Counter Strike Condition Zero Non Steam *Serwery Counter Strike Condition Zero Non ...

Odpowiedzi do Poprawcie nazwy for :

3

Zmiana nazwy serwer cs

Witam drodzy forumowicze pisze do was o pomoc , mianowicie chodzi mi o zmian nazwy serwera cs pomuzcie nie wiem w jakim pliku to przestawic??? :cry: :cry: ...

Odpowiedzi do Zmiana nazwy serwer cs :

7

Szukam pluginu ale nie znam nazwy

J/w Szukam w sumie (chyba) kilku pluginow. 1) Kiedy padnie hostage to CT mowi "Hostage down" 2) Kiedy się zabija kogoś, to jest dźwięk w radio "Enemy down" 3) Tutaj prośba raczej o przerobienie pluginu. Chodzi mi o advanced ...

Odpowiedzi do Szukam pluginu ale nie znam nazwy :

Trafność: 50%

8

brak zmiany nazwy na serwerze

siema chłopaki mam problem u siebie na serwerze. Gdy wejde na na nick obojetnie jakim i gram zagram se runde i zmienie nazwe to mnie wywala :/ zmieniam z JaCo na JaCo + mp3 , z jacek na jacek123 i daleju mnie wywala i pisze ze złe hasło :/ aha ...

Odpowiedzi do brak zmiany nazwy na serwerze :

9

Samoczynna zmiana nazwy serva.

Mam problem taki ze po kazdej zmianie mapy zmienia mi sie nazwa servera na Counter Strike 1.6 Server. Prosze o ...

Odpowiedzi do Samoczynna zmiana nazwy serva. :

10

Prosze o nazwy piosenek ...

Nie znam nazw piosenek a bardzo mi sie podobaja moze ktos zna i mi pomoze odwdziecze sie POMOGL :) Link do ...

Odpowiedzi do Prosze o nazwy piosenek ... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nazwy zbots"

1

Cytat: Napisał trusio22 Halguard nie potrafisz nawet nazwy napisać, a po 2

Cytat: Napisał trusio22 Halguard nie potrafisz nawet nazwy napisać, a po 2 hlguard nie chroni cię przed żadnym czitem:/ nadal czity działają oGLTOOL, ...

2

dalbys linki do sciagniecia tych programow a nie dajesz same nazwy...

dalbys linki do sciagniecia tych programow a nie dajesz same nazwy... ...

3

Dark Eldo, bo pewnie masz inne nazwy plików. Ściągnij kod źródłowy (plik sma),

Dark Eldo, bo pewnie masz inne nazwy plików. Ściągnij kod źródłowy (plik sma), zedytuj nazwy plików (możesz dodać więcej niż po 3 dźwięki), skompiluj i wrzucaj na serwer ...

4

Dark Eldo, ale dokładne nazwy Twoich plików dźwiękowych, np. smackthat.wav...

Dark Eldo, ale dokładne nazwy Twoich plików dźwiękowych, np. smackthat.wav... ...

5

djpsp, podaj nazwy muzyczek a Ci tego pluga zrobię.

djpsp, podaj nazwy muzyczek a Ci tego pluga zrobię. ...

6

terrorist_98, bo choćby nie podałeś nazwy sieci i hasła? A poza tym komu się

terrorist_98, bo choćby nie podałeś nazwy sieci i hasła? A poza tym komu się chce ...

7

jest taki plugin na 100% chmm nie pamiętam nazwy

jest taki plugin na 100% chmm nie pamiętam nazwy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nazwy zbots"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam