Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: need backup komunikat w cs

Najbardziej trafne tematy dla "need backup komunikat w cs"

1

Need backup

Gdy Wchodze na server NS wc3 jest ok , lecz podczas rozpoczecia nowej rundy rozlancza mnie i wyskakuje error : Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 17 Prosze o natychmiastowe ...

Odpowiedzi do Need backup :

2

Need Backup

Elo nie wiem czy to dobry temat na mój post ale gdzieś musze to napisać otóż ... potrzebuje pomocy z bindem bo chce sobie zrobic binda na zmiane wielkosci celownika ale na jednym klawiszu tzn. mouse3 i chce zeby mi to robiło na zmiane np. jak mam ...

Odpowiedzi do Need Backup :

3

Need 1 Player ! aa-team.go.pl

Witam klan Ali-Abda Team poszukuje 1 gracza od którego wymagamy : # dużą dostępność # skill : med + # ogarnięcia # programów : Team Speak , gg , # bardzo częstej gry (treningi o 11 rano i około 22 ) # wiek min 15 lat ! (nie pisz jak masz mniej ...

Trafność: 33.33%

4

NeeD FoR SpEeD Powraca.

Serwer: Ip 88.156.248.231:27016 Admini mili :P Klan : Dobry :D Rekrutacja :Off chyba ze jakis PRO :P 24/7 ewentualnie 23/7 :D Zapraszam ludzi. Oczywiscie takze szukamy sponsora na wykupienie nam serwka :] Stronka ...

Odpowiedzi do NeeD FoR SpEeD Powraca. :

5

WeCiOoR^^ NeeD ClaN

...

6

Evo need serwer

...

7

Rai`u need clan

Szukam klanu steam lub non steam, który gra w godzinach od 19.00 do .... Może być nowy klan byle CL ogarniał i trzymał wszystko twardą ręką Liczę na w miarę częste pary przydałby się też serwer i skill podobny do mojego w zamian oferuję: Wiek:23 ...

Odpowiedzi do Rai`u need clan :

8

Fusion^Frags need player

...

9

Need 1 do stalej 5tki

...

10

Dziwny komunikat

Otóż mam pewien problem: Mam słabego neta i często mam lagi, ale słyszałem że da się coś z tym zrobić, tzn. zmienić jakieś wartości w cs i tym samym przyspieszyć grę. Kiedy gram i dostaję lagów, w prawym górnym rogu pisze mi coś takiego: ...

Odpowiedzi do Dziwny komunikat :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "need backup komunikat w cs"

1

nic nie daje nadal ten jeb.. komunikat ...pomocy!!!

nic nie daje nadal ten jeb.. komunikat ...pomocy!!! ...

2

wyskakuje mi komunikat Failed to contact game server. Wyskakuje to za kazdym

wyskakuje mi komunikat Failed to contact game server. Wyskakuje to za kazdym razem jak chce zagrac z ...

3

wpisałem i wyskakuje mi taki komunikat: ] bot_add ct Unknown command: bot_ad

wpisałem i wyskakuje mi taki komunikat: ] bot_add ct Unknown command: bot_ad podobnie jest z ta druga komendą ...

4

moklask, a po ustawieniu na open gl otrzymujesz komunikat że gra uruchomi się w

moklask, a po ustawieniu na open gl otrzymujesz komunikat że gra uruchomi się w trybie ...

5

Kate, a wchodzisz napewno na dobre serwery? Bo ten komunikat oznacza że chcesz

Kate, a wchodzisz napewno na dobre serwery? Bo ten komunikat oznacza że chcesz wejść na serwer który ma w hlds wybraną opcje LAN ...

6

seba taki komunikat wyskakuje też jak się nie ma patcha

seba taki komunikat wyskakuje też jak się nie ma patcha ...

7

nie mam steama, a jak chce wejsc na jakiegos serwa NS to sie pojawia komunikat

nie mam steama, a jak chce wejsc na jakiegos serwa NS to sie pojawia komunikat "Invalid CD Kay" ... moge tylko grac na kilku serwerach ... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "need backup komunikat w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam