Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: neostrada opcje serwerów lan

Najbardziej trafne tematy dla "neostrada opcje serwerów lan"

1

neostrada + lan na kompie (serwer ustawia sie na lan)

Witam, znalazłem na forum kilka podobnych wątków, ale w żadnym nie znalazłem odp. Posiadam neostradę (1mb) serwer chodzi bardzo ładnie (połączenia sieciowe są wyłączone), ale mam dwa komputery (na drugi komputer udostępniam internet za pomocą kart ...

Odpowiedzi do neostrada + lan na kompie (serwer ustawia sie na lan) :

2

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na NON-STEAM kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 25%

3

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

5

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

6

LAN

Mam lana(radiowa siec bezprzewodowa)i chcialbym zalozyc serw z kompa do treningow z kumplami.Jak moge to zrobic ?? Zeby kazdy z neta mogl sie ...

Odpowiedzi do LAN :

7

problem z lan..!!!

zalatwilem kumplą z klasy cs-a non steam oni maja neo 512...ja mam radiówe czyli lan gdy jeden kumpel zalozy serwer hlds inni spokojne wbijaja a mi wyskakuje komunikat: lan servers are restricted to local clients (class C) co mam robic????:? :idea: ...

Odpowiedzi do problem z lan..!!! :

9

!!!problem z dodawaniem serwerów!!!

Witam!!! mam taki problem ze gdy chce dodac wlasny serwer - klikam ADD SERVER potem wpisuje IP danego serwera !!! i jak wciskam enter to nie pokazuje mi sie on na liście (ale gdy gram na na necie i znajde jakis interesujacy serwer to dodaje mi sie ...

Odpowiedzi do !!!problem z dodawaniem serwerów!!! :

10

SERWER CS 1.6 non steam LAN

Witam mam taki problem.Chcialbym zalozyc serwer lecz mam siec lan.Gdy zakladam serw przez hdls w network wybieram lan druga osoba poza siecia osiedlowa go nie widzi, zas jak odpale go go na Internet to mam komunikat ze Valve blokuje.Napewno to jest ...

Odpowiedzi do SERWER CS 1.6 non steam LAN :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "neostrada opcje serwerów lan"

1

po 1 masz ip wewnętrzne po 2 jak zrobiłeś ta liste serwerów LAN ?

po 1 masz ip wewnętrzne po 2 jak zrobiłeś ta liste serwerów lan ? ...

Trafność: 50%

2

Siniak, ustaw w opcjach jak zakładasz serwer opcje internet zamiast lan.

Siniak, ustaw w opcjach jak zakładasz serwer opcje internet zamiast lan. ...

Trafność: 50%

3

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

4

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów ...

5

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie ...

6

Ale my nie chcemy grać przez LAN (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś

Ale my nie chcemy grać przez lan (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś zwykle to zrobić ...

7

Zrobiles pwenie na steam Musisz to zmienic w opcjach tam masz LAN i INTERET,

Zrobiles pwenie na steam Musisz to zmienic w opcjach tam masz lan i INTERET, zmien to na lan i bedzie non steam p0zdr0 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "neostrada opcje serwerów lan"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam