Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: neostrada polaczenie lan

Najbardziej trafne tematy dla "neostrada polaczenie lan"

1

neostrada + lan na kompie (serwer ustawia sie na lan)

Witam, znalazłem na forum kilka podobnych wątków, ale w żadnym nie znalazłem odp. Posiadam neostradę (1mb) serwer chodzi bardzo ładnie (połączenia sieciowe są wyłączone), ale mam dwa komputery (na drugi komputer udostępniam internet za pomocą kart ...

Odpowiedzi do neostrada + lan na kompie (serwer ustawia sie na lan) :

2

HLDS problem z ip(lan + neostrada

...

Trafność: 66.67%

3

LAN

Mam lana(radiowa siec bezprzewodowa)i chcialbym zalozyc serw z kompa do treningow z kumplami.Jak moge to zrobic ?? Zeby kazdy z neta mogl sie ...

Odpowiedzi do LAN :

4

problem z lan..!!!

zalatwilem kumplą z klasy cs-a non steam oni maja neo 512...ja mam radiówe czyli lan gdy jeden kumpel zalozy serwer hlds inni spokojne wbijaja a mi wyskakuje komunikat: lan servers are restricted to local clients (class C) co mam robic????:? :idea: ...

Odpowiedzi do problem z lan..!!! :

5

Kozacki Serwer Pod Neta Vectra i Neostrada!

Wbijac na ten serwer czesto online! Mapy takie jakie chcecie ... tylko ze niestety pod vectre i neostrade poniewaz mam zmienne ip :( 10.2.234.253:27015 Wbijac!! ...

Trafność: 33.33%

6

SERWER CS 1.6 non steam LAN

Witam mam taki problem.Chcialbym zalozyc serwer lecz mam siec lan.Gdy zakladam serw przez hdls w network wybieram lan druga osoba poza siecia osiedlowa go nie widzi, zas jak odpale go go na Internet to mam komunikat ze Valve blokuje.Napewno to jest ...

Odpowiedzi do SERWER CS 1.6 non steam LAN :

7

POMOCY - Ktoś zmienia mi nick gdy założe serv na LAN

Czy możecie mi pomóc ? Sprawa dotyczy tego jakiś "gnojek" , zmienia mi NICK na moim servie który zakładam czasami na lan-ie . Nie wiem jak on to robi , ale strasznie mnie to wk...ia , Czy mozna w jakiś sposób to zablokować aby już mi go ...

Odpowiedzi do POMOCY - Ktoś zmienia mi nick gdy założe serv na LAN :

8

Serwer Lan

Mam dwa komputery połączone ze sobą netem czy jakbym na oby dwoch zainstalował cs mogłbym grac ktoss na jednym a ja na drugim i jak to zrobic żyby działało trzeba zrbic server lan czy jak ...

Odpowiedzi do Serwer Lan :

9

Serwer LAN + INTERNET w jednym.

Jak ustawić, by na serwer HLDS mogły wchodzić zarówno osoby z lan jak i z INTERNET? Udało mi się z rok temu tak skonfigurować ze dwa razy, ale niestety nie wiem co miało na to wpływ. Serwer był ustawiony na lan - osoby z lan widzialy go na liście. ...

Odpowiedzi do Serwer LAN + INTERNET w jednym. :

10

Serwer CS'a na livebox i neostrada ..problem

Czesc mam maly problem mam CS 1.6 Non Steam i patcha V23 i ogolnie chcialem pograc z kumplami...ale gdy ja zakladam serwer na liveboxie przez hlds i daje ip wygenerowane w hlds to moi znajomi nie moga znalezc serwera. (jezeli problemem jest ip i ...

Odpowiedzi do Serwer CS'a na livebox i neostrada ..problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "neostrada polaczenie lan"

1

Ale my nie chcemy grać przez LAN (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś

Ale my nie chcemy grać przez lan (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś zwykle to zrobić ...

2

Zrobiles pwenie na steam Musisz to zmienic w opcjach tam masz LAN i INTERET,

Zrobiles pwenie na steam Musisz to zmienic w opcjach tam masz lan i INTERET, zmien to na lan i bedzie non steam p0zdr0 ...

3

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet jesli nie jestescie bezposrednio polaczeni aa no i najwazniejsze zebyscie sobie pograli przez neta ktorys z was musi miec dobre lacze no i zewnetrzne ip to na tyle ...

4

A jaki internet ? czy nie neostrada ?

A jaki internet ? czy nie neostrada ? ...

5

1. AMD ?? Ironicznie odpowiadałem na twoją niezbyt przemyślaną wypowiedź

1. AMD ?? Ironicznie odpowiadałem na twoją niezbyt przemyślaną wypowiedź "Intela to masz najwyżej chpset", bo jak na pewno wiesz Intel robi chipsety tylko pod swoje procesory. 1shot oczywiście only Intel. 2. Kompletnie nie rozumiem ...

6

Jak robisz serwer to zobacz czy nie masz wybrane LAN zamiast Internet i zobacz

Jak robisz serwer to zobacz czy nie masz wybrane lan zamiast Internet i zobacz czy zadziała jak ...

7

wiaterek89, masz ustawiony typ serwera na LAN :|

wiaterek89, masz ustawiony typ serwera na lan :| ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "neostrada polaczenie lan"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam