Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: neostrada znowu lagi

Najbardziej trafne tematy dla "neostrada znowu lagi"

1

znowu lagi...

...

Trafność: 66.67%

2

LAGI

od jakiegos czasu zauwazylem ze sa straszne lagi na serwerze, nie moge sobie pograc chcoc bym chcial bo z pingiem 150-200 to sie raczej nie pogra :( i nie tylko ja mam taki ping bo wiekszosc playerow chyba odczuwa problem lagow . ...

Odpowiedzi do LAGI :

4

Lagi na serwerze

Witam wgralem amx moda, jakies tam pluginy itp-tak jak pisalo na waszej stronie Gdy gram ja i jakas jedna osoba to jest ok ale jak wejdą juz 3-4 osoby to mają pingi po 1200 caly czas:/ Ktos pisał zeby ustawic priorytet hlds na wysoki tak tez ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze :

Trafność: 33.33%

7

LAGI!!!!

Witam, mam pewien problem z serwerem. Zazwyczaj stawiam serwa na 6 osób, wciskam alt+ctrl+del, w procesach ustawiam priorytet dla hlds.exe w menedżerze windows na wysoki.. no i OK wbijam się na swój serwer... Jakiś czas jest wszystko w porzo, ale ...

Odpowiedzi do LAGI!!!! :

8

dziwne lagi w csie

Mam dziwny dosyc problem. Po zmianie kompa zauwazylem ze jak wejde na neta wposiedze na nim okolo 4 min nawet mniej a potem wlacze csa to pojawiaja mi sie lagi. Mam neta 1,5mb(chyba starczy do csa :D).Otoz jak gram to nagle biegne za szybko i 2 sec ...

Odpowiedzi do dziwne lagi w csie :

9

Znowu Problem ;(

Witam oto mój problem: Raz sie połańcza z serverami raz nie ale teraz już 3 razy próbowałem i nic ...

Odpowiedzi do Znowu Problem ;( :

10

Lagi na serwie :D

mam problem co zrobic zeby niebylo lagow na serwie mam neostrade 1mb upload to chyba wiecie kolega ma tez 1mb ama serwa na 16 slotow z lagami 40 :) wie ktos jak to zrobic bo kolega niechce mi powiedziec z gory dziekuje bardzo ...

Odpowiedzi do Lagi na serwie :D :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "neostrada znowu lagi"

1

Neostrada == Lagostrada == Lagi...

neostrada == Lagostrada == lagi... ...

Trafność: 66.67%

2

a ja to sam nie wiem na jakim laczu gram hehe ale ping mam loos :P czasami lagi

a ja to sam nie wiem na jakim laczu gram hehe ale ping mam loos :P czasami lagi sa ale nie czesto :P no a ten tak wogole to DZIECIOM NEO MOWIMY NIE !!! :lol: :lol: ...

3

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...

4

Znowu go dzis widzielem .Z byle gowna hs szly a admina nie ma :mrgreen:

znowu go dzis widzielem .Z byle gowna hs szly a admina nie ma :mrgreen: ...

5

a w valve szukales? albo znowu tylko cstrike -.- tak do waszycj informacji...

a w valve szukales? albo znowu tylko cstrike -.- tak do waszycj informacji... CS to jest MOD do GRY HALF LIFE! i to HALF LIFE ma WIEKRZOSC WSZYSTKICH TEXTUR SPRITE MODELI ITD! wiec NIE uzywajcie tylko tego co jest w CSTRIKE ale tez to co jest w ...

6

OK mam innego neta wiec i inne ip wiec nie banowac mnie przypadkiem znowu pls

OK mam innego neta wiec i inne ip wiec nie banowac mnie przypadkiem znowu pls :) Bo tamten byl dany za jakis bzed typu TK albo inny badziew... O Cheaty nie ma sie co martwic jak juz wczesniej mowilem nie bawie sie w to ~~ Przez tego bana teraz jak ...

7

Znowu jestem . Wchodzic ! czekam na graczy

znowu jestem . Wchodzic ! czekam na graczy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "neostrada znowu lagi"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam