Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: net mi sie rozłącza gdy wchodze na niektore serwery

Najbardziej trafne tematy dla "net mi sie rozłącza gdy wchodze na niektore serwery"

1

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

Trafność: 57.14%

2

igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...

Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :

Trafność: 42.86%

3

Niektóre serwery sie nie zapisuja

siemanko all :> Mój problem polega na tym ze nie moge dodac niektorych serwerow do favorites. Klikam add serwer wpisuje POPRAWNE ip serwa daje ok i serwer sie nie pojawia na liscie serwerow. Dodam ze mam patcha v23b i jeden serw mojemu koledze ...

Odpowiedzi do Niektóre serwery sie nie zapisuja :

4

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

6

Cs sie wyłącza:(

Jestem nowym użytkownikiem tego forum a więc witam wszystkich. Mam taki problem z moim csem ze jak nacisne delete lub insert to cs sie wyłącza!!! Niewiem jak tonaprawic blagam pomózcie mi! Prosze o szczegółowe instrukcje. Z górydziekuje za ...

Trafność: 28.57%

7

Problem z cs: wyłącza się serwer

Kiedy się połączę i ma dojść do kupienia broni, serwer mi się rozłącza. prosze o ...

Odpowiedzi do Problem z cs: wyłącza się serwer :

9

Włącza się na kilka sekund i wyłącza ....

Pewnego pięknego dnia chciałem zagrać w C-sa ale zauważyłem że nie chce się włączyć . Robiłem wszystkie podstawowe rzeczy tzn . -instalowałem na nowo cs-a -instalowałem patcha v23 -instalowałem na nowo sterowniki karty graficznej (Radeon Mobility ...

Odpowiedzi do Włącza się na kilka sekund i wyłącza .... :

10

CS sam się wyłącza !

A ja mam taki problem , mianowicie włączam CS wchodze na jakiś serwer , gram se i nagle zawiecha i CS off ! Robiłem już Reinnstal i dalje to samo ? Błąd mam od niedawna ...

Odpowiedzi do CS sam się wyłącza ! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "net mi sie rozłącza gdy wchodze na niektore serwery"

1

Spróbuj wyłączyć, ale mi się wydaje, że Ci się sam net rozłącza.

Spróbuj wyłączyć, ale mi się wydaje, że Ci się sam net rozłącza. ...

Trafność: 57.14%

2

związane jest z twoim netem ja też nie raz tak mam jak mi się net rozłączy

związane jest z twoim netem ja też nie raz tak mam jak mi się net rozłączy ...

3

a więc tak, gdy ktos podłącza się do mojego serwa pobierają mu sie następujące

a więc tak, gdy ktos podłącza się do mojego serwa pobierają mu sie następujące modele militia.mdl i/lub spetsanez.mdl prawdopodobnie jeszcze modele hosteagów z zBotów jak zminiam mape na assault czytajac o takich problemach znalazlem ze te modele to ...

4

Gdy ja tak się loguje,zawsze normalnie wchodze.

gdy ja tak się loguje,zawsze normalnie wchodze. ...

5

kamillos, a normalnie nie rozłącza się neo w ogóle?

kamillos, a normalnie nie rozłącza się neo w ogóle? ...

6

dobra a mam taki problem że gdy gram po chwili mnie rozłącza z serwera czemu?

dobra a mam taki problem że gdy gram po chwili mnie rozłącza z serwera czemu? ...

7

sproboj na innym serwie, niektore serwery z amx maja blokade i robi sie wlasnie

sproboj na innym serwie, niektore serwery z amx maja blokade i robi sie wlasnie tylko zolte logo z HL, sproboj moze to jest ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "net mi sie rozłącza gdy wchodze na niektore serwery"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam