Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nicki klanów cs

Najbardziej trafne tematy dla "nicki klanów cs"

1

Skad sie wziely wasze nicki

el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol: I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku ...

Odpowiedzi do Skad sie wziely wasze nicki :

Trafność: 50%

3

Jak założyć stronę klanową za darmo?

Tutaj opiszę jak założyć stronę klanową na darmowym hostingu yoyo.pl opierającą się o CSMa o nazwie NukedKlan - jest to najlepszy CMS do obsługi strony klanowej gry online. YoYo.pl jest obecnie jednym z najlepszych darmowych hostingów. Jedynie ...

4

Problem ze skórkami na strone klanową

Hey. Mam pewien problem ze skórkami na strone klanową, a mianowicie: Założyłem stronę na yoyo.pl skórka nukedklan czy jakos tak. Później ściągnełem sobie totalcomandera poniewaz chciałbym wgrać skórki. No więc sciagnełem klika skórek wrzuciłem je do ...

Odpowiedzi do Problem ze skórkami na strone klanową :

5

Baza klanów non steam

...

7

Ranking Klanow CS Non Steam

Mam do zaproponowania ranking klanow cs non steam strona do rankingu: www.ffa.gumisstudio.com tam dowiesz sie wszystkiego czytajac regulamin rankingu mysle ze dobry pomysl poniewarz klany beda mogli grac na pkt ...

Odpowiedzi do Ranking Klanow CS Non Steam :

9

TopLista klanów i stron o tematyce cs

Witam zapraszam do dodawania wszystkich stron klanu oraz strony o tematyce counter strike 1.5, 1.6, Condition Zero, Source. URL - ...

Odpowiedzi do TopLista klanów i stron o tematyce cs :

10

Zrobił by mi ktoś strone klanową

Zrobił by mi ktoś strone klanową jakoś się odwdzięcze prosze muj gg : 7603642 ...

Odpowiedzi do Zrobił by mi ktoś strone klanową :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nicki klanów cs"

1

jednym slowem na non stema zal kupcie se konta i wtedy szukaicie klanow

jednym slowem na non stema zal kupcie se konta i wtedy szukaicie klanow ...

2

co oferujecie itp? ja z kumplem moze bysmy dolaczyli wiecej na gg 8730581 nicki

co oferujecie itp? ja z kumplem moze bysmy dolaczyli wiecej na gg 8730581 nicki : neoN i sKr klany ex: neoN revolt.cs i mam kilka cz sKr : AC.cs i tam kilka mniej znanych gramy neoN - 2 lata sKr 3 lata skad: neoN - Bydgoszcz sKr - Poznan prosim o ...

3

Kod: jednym slowem na non stema zal kupcie se konta i wtedy szukaicie klanow A

Kod: jednym slowem na non stema zal kupcie se konta i wtedy szukaicie klanow A jak ktos nie ma 30 zł na ...

4

a moje nicki wzięły się z: Andzey mój kumpel wymyślił na francuskim kiedyś Mace

a moje nicki wzięły się z: Andzey mój kumpel wymyślił na francuskim kiedyś Mace Windu to taki czarnuch ze star warsów, prawie jak yoda 23 numer koszulki takiego pro koszykarza który grał kiedyś w CHICAGO BULLS a i tak jak gram to używam wielu nicków ...

5

Serwer może i dobry, ale bieda nie powinien mieć tam admina (zmienia nicki

Serwer może i dobry, ale bieda nie powinien mieć tam admina (zmienia nicki graczom, slapuje itp.) Jakiś koleś wbił kiedyś na serwa i otrzymał zaszczytny nick spuscizna :). Nie polecam grać przy adminie... Mi też ostro pocisnął więc nie wiem czy mu ...

6

94kuba94, taktyka to takie coś dla klanów - wyznacza jak i którędy pójść etc.

94kuba94, taktyka to takie coś dla klanów - wyznacza jak i którędy pójść etc. ...

7

mój się wziął z pewnej gry, gdzie nicki się samemu dostawało i tak już

mój się wziął z pewnej gry, gdzie nicki się samemu dostawało i tak już został ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nicki klanów cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam