1
jednym slowem na non stema zal kupcie se konta i wtedy szukaicie klanow ...
Trafność: 50%
2
co oferujecie itp? ja z kumplem moze bysmy dolaczyli wiecej na gg 8730581 nicki : neoN i sKr klany ex: neoN revolt.cs i mam kilka cz sKr : AC.cs i tam kilka mniej znanych gramy neoN - 2 lata sKr 3 lata skad: neoN - Bydgoszcz sKr - Poznan prosim o ...
3
Kod: jednym slowem na non stema zal kupcie se konta i wtedy szukaicie klanow A jak ktos nie ma 30 zł na ...
4
a moje nicki wzięły się z: Andzey mój kumpel wymyślił na francuskim kiedyś Mace Windu to taki czarnuch ze star warsów, prawie jak yoda 23 numer koszulki takiego pro koszykarza który grał kiedyś w CHICAGO BULLS a i tak jak gram to używam wielu nicków ...
5
Serwer może i dobry, ale bieda nie powinien mieć tam admina (zmienia nicki graczom, slapuje itp.) Jakiś koleś wbił kiedyś na serwa i otrzymał zaszczytny nick spuscizna :). Nie polecam grać przy adminie... Mi też ostro pocisnął więc nie wiem czy mu ...
6
94kuba94, taktyka to takie coś dla klanów - wyznacza jak i którędy pójść etc. ...
7
mój się wziął z pewnej gry, gdzie nicki się samemu dostawało i tak już został ...