1
chudy11, twoj kumpel stawia serwer przez hlds a nie daje new game i ty sie do niego ...
Trafność: 80%
2
Nom ale na hamachi zbytnio sie nie opłaca ponieważ za dużo wejść na serwer nie ...
3
Sprawdź, czy po wejściu na serwer nie refresh'uje ci się lista serwerów... Jeśli tak, to kliknij "Esc", i wybierz "Find servers" i "Stop Refresh"... Jeśli to nie tego wina, to może sterowniki są zjechane?? Reinstaluj ...
4
gdy dałem na nick nie mogłem wejśc na serwer, ucieszyłem sie bo wtedy jescze nie miałem setinfo wpisane w configu i pomyslałem że działa. Wpisałem setino_pw "hasło" I nadal nie mogę wejść an serwer. Dałem na steam id admin ajko tako działa ...
5
a ja zrobilem serwer hlds z amx x i mi sie nie tnie ani laguje mam 8 a 10 slotow procesor pentiun 4 ram 1024 polaczony z 256 net neostrada 512 kb/s niedlugo bede mial 1 ...
6
"Invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer jeżeli masz zainstalowany zły patch lub nie masz go wcale, ewentualnie jeżeli zainstalowałeś jakieś "dzikie" dodatki które rozwaliły ci cs-a. Najlepiej i ...
Trafność: 60%
7
Tez tak czasem mam. Powód: Jeśli nie masz sxe-I to po wejściu na serwer objęty ochroną wyżej wymienionego antyczita, ściemnia ci ekran i po chwili wywala cie. Pózniej gdy chce wejsć na inny serwer po chwili wywala. W takim wypadku zawsze wyłączam i ...
Trafność: 60%