Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie da sie wejść na serwer hlds

Najbardziej trafne tematy dla "nie da sie wejść na serwer hlds"

1

Nie da się wejść na serwer Non Steam

Witam. Mam taki problem, że ani na non steamie (wcześniej) a teraz na Steamie nie mogę wejść na serwer. nie mogę go dodac do ulubionych. Wpisuje poprawe ip. ale i tak nie działa... Proszę o pomoc. Z góry ...

Odpowiedzi do Nie da się wejść na serwer Non Steam :

2

Zakładam serwer a ludzie nie mogą się podłączyć

Wiele osób pisze posty, że zakładam serwer podaje innym ip i ja mogę wejść a inni nie. Co z tym zrobić tylko tutaj: 1. Sprawdź ustawienia AntyWirusa, Firewalla i Zapory Windows (czy przypadkiem nie blokuje połączenia counter-strike.exe i hlds.exe z ...

Odpowiedzi do Zakładam serwer a ludzie nie mogą się podłączyć :

4

Nie wyświetla się nazwa mapy w HLDS

No więc tak mam serwa który smigał jak ta lala :) do dzisiejszego dnia... Załanczam sobie, by pograć z kumplem a tu bum... Zdziwiło mnie troche, że w hlds nie wyświetlała się nazwa mapy a wszystko inne działa no ale załonczyłem cs-a i nie umiałem ...

Odpowiedzi do Nie wyświetla się nazwa mapy w HLDS :

5

**##**LIFELINE serwer !! FFA !! WbiJ nie waHaj SiE!**##**

Zapraszam na serwer LifeLine -IPserwera: 195.42.112.19:27038 -PW:life -Nazwa serwera:LifeLine Gaming [FFA] -Ilość Slotów: 12 -Typ serwera: Nonsteam -Typ ...

Odpowiedzi do **##**LIFELINE serwer !! FFA !! WbiJ nie waHaj SiE!**##** :

8

Nie moge wejść na swoj serwer

Szukałem ale nic niestety nie znalazłem :(. Otóż gdy zrobie swój svr to gdy chce wejść na niego to wyskakuje komunikat: "VAVLE validation rejected" Na początku nie miałem problemów. Wcześniej to ten komunikat się nawet nie pokazywał tylko ...

Odpowiedzi do Nie moge wejść na swoj serwer :

9

Nie dodaje się żaden serwer

Witam otóż mam taki błąd, wyskakujący podczas gdy chcę dodać jakikolwiek serwer. http://www.imagic.pl/public/pview/14...A0tytu%3Fu.jpg Proszę ...

Odpowiedzi do Nie dodaje się żaden serwer :

10

Serwer nie chcą sie zieniąc mapy :(

Mam Taki problem bijam na serwa iwszytko git dobrze sie gra tylko jak jest zcas na vota to wysjakują mapy do wyborku i po 2 min gosciu zaczyna odliczac do zmainy mnapy a ta mapa sie ie zmienia gdy pisz timeleft to pisz 00.0 co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Serwer nie chcą sie zieniąc mapy :( :

Trafność: 60%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie da sie wejść na serwer hlds"

1

chudy11, twoj kumpel stawia serwer przez hlds a nie daje new game i ty sie do

chudy11, twoj kumpel stawia serwer przez hlds a nie daje new game i ty sie do niego ...

Trafność: 80%

2

Nom ale na hamachi zbytnio sie nie opłaca ponieważ za dużo wejść na serwer

Nom ale na hamachi zbytnio sie nie opłaca ponieważ za dużo wejść na serwer nie ...

3

Sprawdź, czy po wejściu na serwer nie refresh'uje ci się lista serwerów...

Sprawdź, czy po wejściu na serwer nie refresh'uje ci się lista serwerów... Jeśli tak, to kliknij "Esc", i wybierz "Find servers" i "Stop Refresh"... Jeśli to nie tego wina, to może sterowniki są zjechane?? Reinstaluj ...

4

gdy dałem na nick nie mogłem wejśc na serwer, ucieszyłem sie bo wtedy jescze

gdy dałem na nick nie mogłem wejśc na serwer, ucieszyłem sie bo wtedy jescze nie miałem setinfo wpisane w configu i pomyslałem że działa. Wpisałem setino_pw "hasło" I nadal nie mogę wejść an serwer. Dałem na steam id admin ajko tako działa ...

5

a ja zrobilem serwer hlds z amx x i mi sie nie tnie ani laguje mam 8 a 10

a ja zrobilem serwer hlds z amx x i mi sie nie tnie ani laguje mam 8 a 10 slotow procesor pentiun 4 ram 1024 polaczony z 256 net neostrada 512 kb/s niedlugo bede mial 1 ...

6

"Invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer

"Invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer jeżeli masz zainstalowany zły patch lub nie masz go wcale, ewentualnie jeżeli zainstalowałeś jakieś "dzikie" dodatki które rozwaliły ci cs-a. Najlepiej i ...

7

Tez tak czasem mam. Powód: Jeśli nie masz sxe-I to po wejściu na serwer objęty

Tez tak czasem mam. Powód: Jeśli nie masz sxe-I to po wejściu na serwer objęty ochroną wyżej wymienionego antyczita, ściemnia ci ekran i po chwili wywala cie. Pózniej gdy chce wejsć na inny serwer po chwili wywala. W takim wypadku zawsze wyłączam i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie da sie wejść na serwer hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam