Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie dziala mi gfx.wad

Najbardziej trafne tematy dla "nie dziala mi gfx.wad"

1

Nie włacza mi się CS... W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Siema. Jak chcę włączyc CS Non Steam to wyskakuje mi taki błąd widoczny na screenie: http://img78.imageshack.us/img78/6258/beztytuutk6.jpg a jak właczam CSa przez ikonke Counter-Strike to nie widze napisów jak inni pisza tylko #Cstrike_Chat_AllDead ...

Odpowiedzi do Nie włacza mi się CS... W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad :

3

IP mi nie dziala

Wlaczam find serwa biore favorits add......ip wpisuje rozne IP roznych serwow i biore refresz i nic zaden nowy serw mi sie nie pojawia o co chodzi prosze o odpowiedz najlepiej jak najszybciej bo nie mobe zyc bez cs'a P.S. zaczelo mi sie tak robic ...

Odpowiedzi do IP mi nie dziala :

Trafność: 66.67%

5

nie dziala

wgralem gotowego AMX moda do cs condition zero.... robilem wszystko zgodnie z instrukcja i nie dziala mi mod ;/ robilem serwer przez HLDS i przez Custom Game i na tym i na tym nie dziala ;/ co moze byc przyczyna ...

Odpowiedzi do nie dziala :

6

problem z CS:S (NIC NIE DZIALA !! )

otoz mam problem !! robie wszystko zgdonie z poradnikami jak zrobic mody i pluginy (sourcemod i mani-admin-plugin ) i co ?? nic nie dziala a wedlug poradnikow wszystko powninlo dzialac !! (robie to na NS !!) w cs 1.6 niby nie ktore rzeczy dzialaly a ...

7

Cos Nie dziala ?!

Witam mam problem z polączeniem 2 komputerow przez siec lan bez uzycia swicha podlaczam 2 komputery kablem zkrosowanym i wyskakuje polaczenie lokalne i komunikat "kabel sieciowy jest odłaczony" kabel z pewnościa jest w 100% sprawny tak jak ...

Odpowiedzi do Cos Nie dziala ?! :

8

komenda amx_off nie do konca dziala

Witam mam taki problem polegajacy na tym ze jak chce wylaczyc amxx np na sprara i wpisuje komende amx_off to widocznie nie wszystkie pluginy sie wylaczaja. Pisze ze zatrzymano iles tam pluginow ale po jednej rundzie na graczach pojawia sie kolorowa ...

Odpowiedzi do komenda amx_off nie do konca dziala :

9

Bullet nie dziala?

Mam Więc taki problem ściągnołem z nemore packa bullet damage i wgrałem na serwer za chwile zresetowałem serwer i nie chciało działac, scianołem z jakiejs innej strony zrobiłem to samo i też nie działa. Prosze O PoMoC Z Góry ...

Odpowiedzi do Bullet nie dziala? :

10

Nie dziala say_team

Jak pisze do kogos z teamu prezz U (say team) to oni nie widza jezeli oni cos napisza to ja widze OCb ...

Odpowiedzi do Nie dziala say_team :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie dziala mi gfx.wad"

1

Logo musi miec nazwe tempdecal i rozszerzenie .wad. JesliCi nie dziala to

Logo musi miec nazwe tempdecal i rozszerzenie .wad. JesliCi nie dziala to kliknij prawym przyciskiem myszki na tempdecal.wad/wlasciwosci i zaznacz "tylko do ...

Trafność: 100%

2

hehe ja tez jestem dzieckiem neo ;(( :D:D mi to nie dziala ;(

hehe ja tez jestem dzieckiem neo ;(( :D:D mi to nie dziala ;( ...

3

zapewne dlatego ze serv nie dziala?? :o

zapewne dlatego ze serv nie dziala?? :o ...

4

te chociarz sproboj go wrzucic... moze u ciebie nie dziala ale u mnie moze

te chociarz sproboj go wrzucic... moze u ciebie nie dziala ale u mnie moze bedzie ...

5

Zaden z tych linków mi nie dziala :( prosze o jeszcze :P

Zaden z tych linków mi nie dziala :( prosze o jeszcze :P ...

6

moze z dOOpy ale nie dziala mi cs'e :P posrako xD pozdro dla pani

moze z dOOpy ale nie dziala mi cs'e :P posrako xD pozdro dla pani z ...

7

dalej nie dziala sprawdzalem programem anty virusowym wykrylo pare virusow ale

dalej nie dziala sprawdzalem programem anty virusowym wykrylo pare virusow ale dalej nie dziala jak probuje zakladac swoj serwer to zatrzymuje sie prawie przy koncu brakuje chyba 2 kresek i po paru minutach sie wylacza i pokazuje sie menu ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie dziala mi gfx.wad"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam