Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie działają mi słuchawki w skypie

Najbardziej trafne tematy dla "nie działają mi słuchawki w skypie"

1

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 50%

2

Nie działa serwer (dll).

Witam.Jestem nowym użytkownikiem forum.Piszę tu ponieważ natknąłem się na problem.Jest on podany w temacie.Mianowicie nie mogę pograć na żadnych serwerach,ponieważ albo wyskakuje błąd dll,albo gdy wgram pliki dll to wyskakuje mi błąd i wychodzi mi ...

Odpowiedzi do Nie działa serwer (dll). :

3

SXE Nie działa :/

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam taki problem. Gdy próbuję się wbić na serva pisze że nie mam programu anty cziterskiemu ( czy jak to tam sie pisze ) i żeby go ściągnąć. Ok . Ściągnąłem :/ Ale gdy odpalam nadal mnie kickuje :/ Dowiedziałem ...

Odpowiedzi do SXE Nie działa :/ :

4
5

Nie działa komęda

nie działa mi komęda amx_ssay - wiadomosc do wszystkich, bez nadawcy :( pomocy! ...

Odpowiedzi do Nie działa komęda :

6

Nie działa Ci czat (chat) w CS? Zajrzyj!

nie działa Ci czat w CSie? Zamiast chatu pokazuje Ci się coś w stylu #cstrike_all_dead? Skorzystaj z któregoś rozwiązania: 1. Otwórz konsolę (~) i wpisz Kod: hud_saytext 1 . Sprawdź czy działa teraz, jak nie to przejdź do punktu drugiego. 2. ...

7

Rank nie działa - jak naprawić?

Często się zdarza że w ranku są tylko 2 osoby, albo w ogóle nie działa. Pytanie jak go naprawić? Otóż w tym temacie wszystko wyjaśnię. Zakładam że AMXX już macie na serwerze, tak więc let's go! --- 1. Otwórz swój plugins.ini oraz usuń ; przed ...

8

Nie działa Find Servers

Cześć Od dzisiaj, gdy chciałem sobie w CS'a pograć nie działa opcja w menu głównym "Find Servers" A jak wiadomo dzieki niej sie można podłączyć. Co mam zrobić? Mam zainstalowanego patcha v23. ...

Odpowiedzi do Nie działa Find Servers :

9

Dodałem adma i nie działa

Witam, chodzi o serwer płatny gamesnet.pl dodałem kilku adminów na nicki, wysłałem im że mają u siebie w confingu wpisać setinfo_pw "hasło". Do przeinstalowania mojego CS"A działało. Teraz u siebie wpisalem w confingu setinfo_pw ...

Odpowiedzi do Dodałem adma i nie działa :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie działają mi słuchawki w skypie"

1

no to ja już nie wiem u mnie działa elegancko wszystko moj serwerek

no to ja już nie wiem u mnie działa elegancko wszystko moj serwerek Counter-strike 1.6 to taki: ________________________ IP: 88.156.220.144:27015 Podziemia Cs 1.6 PubliC ZApraszam ...

2

hmm... nie działa bo to wychwytuje ip globalne... nie postawisz serva na no-IP

hmm... nie działa bo to wychwytuje ip globalne... nie postawisz serva na no-IP ;p Kto chce postawić serva musi skorzystać z Hamachi. Plik do ściągnięcia na googlach ;] Gdy juz masz ten program to wlazisz do niego zakładasz konto i dostajesz IP. ...

3

Serwer nie działa!!

Serwer nie działa!! ...

4

Serwer niestety już nie działa. Prosze o skasowanie tematu.

Serwer niestety już nie działa. Prosze o skasowanie tematu. ...

5

Jak bym nie miał ich w standadzie i by mi działały to bym nie prosił o

Jak bym nie miał ich w standadzie i by mi działały to bym nie prosił o pomoc....To ktoś wie skad ściągnąc...bo już próbowałem szukać ale nie mogłem ...

6

poziom taki sobie.. na pytanie kto ma adma.. (bo kimenda nie działa) odp:

poziom taki sobie.. na pytanie kto ma adma.. (bo kimenda nie działa) odp: każdy.. i o co chodzi.2?@@?!? poważne to to nie jest ...

7

ja bym zainstalował csa od nowa to zawsze działa. A może zrobiłeś cfg a go nie

ja bym zainstalował csa od nowa to zawsze działa. A może zrobiłeś cfg a go nie uruchomiłeś :D :D :D :D :D w ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie działają mi słuchawki w skypie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam