Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie mam celownika w awp

Najbardziej trafne tematy dla "nie mam celownika w awp"

1

nie ma celownika w awp

mam problem kiedy mam awp i daje przyblizenie nie ma celownika tylko samo kułko jest czy mozna cos na to poradzic prucz przeinstalowania ...

Odpowiedzi do nie ma celownika w awp :

2

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 50%

4

Mam admina, którego nie mam...

Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...

Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :

5

Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P

:roll: no więc jeśli chodzi o Steam to zainstalowałem csa i chcę grac w steamie, ale nie bardzo kapuje jak... juz kiedys grałem ale miałem reinstalke i zapomniałem... no wiec sciagnałem steama, i mam tam Counter Strike już, ale cos nie chodzi. pisze ...

Odpowiedzi do Mam pytanie, a jak nie odpowiecie to problem :P :

6

Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone...

Jak wchodze na servery to mam pingi grubo ponad 200, a na niektorych nie moge nawet wejsc do teamu, bo jes jakies cl_flush_enity... czy cos takiego i niemoge sie ruszyc, i znikaja elementy mapy.. nie mam zadnych wirusow, wszystkie programy ...

Odpowiedzi do Mega pingi,nie mam wirusów, wszytkie programy wyłączone... :

7

Mam pytanie- tym razem nie kasujcie

mam prosbe. mam plugin, chyba autorstwa Seby, oto jego kod: Kod: /* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #define PLUGIN "Death Sound" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR ...

Odpowiedzi do Mam pytanie- tym razem nie kasujcie :

8

Nie mam dźwieku choc powinien byc

Witam. Wszystkie opcje glosnosci w counter-strike mam na full i glosniki sa napewno sprawne poniewaz mam glos w innych grach. Dlaczego wiec nie mam glosu prosze o ...

Odpowiedzi do Nie mam dźwieku choc powinien byc :

9

Nie mam kurwa broni!

...

10

Mam nie jeden problem.

mam kilka problemow z Cs'em mianowicie: 1.Jak ustawiam grafike na mniejsza rozdzielczosc niz 800*600 to mi ucina prawy bok ekranu. Przy wiekszej rozdzielczosci celownik mi sie strasznie wolno zchodzi. =( 2.Kolejny problem tyczy sie listy serverow ...

Odpowiedzi do Mam nie jeden problem. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie mam celownika w awp"

1

słuchajcie mam problem z wskaznikem np; w awp niemam wogule skaznika i nie wiem

słuchajcie mam problem z wskaznikem np; w awp niemam wogule skaznika i nie wiem gdzie sztrzelać pomocy :evil: :lol: ...

Trafność: 75%

2

1.Zaloz swoj wlasny temat 2.AWP nie ma celownika... 3.Celowanie Prawym

1.Zaloz swoj wlasny temat 2.awp nie ma celownika... 3.Celowanie Prawym ...

3

Awp + dgl, M4, Kałach famas jak nie mam kasy ;p

awp + dgl, M4, Kałach famas jak nie mam kasy ;p ...

4

No Prosze juz 3 dni mam ten problem na mapach awp np awp.india nie da sie grac

No Prosze juz 3 dni mam ten problem na mapach awp np awp.india nie da sie grac Blagam ...

5

mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze

mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez ...

6

no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm pomozesz

no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm pomozesz ...

7

Cytat: Napisał sleepsss no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm

Cytat: Napisał sleepsss no bo ja mam klase C nie wiem co to znaczy hmmm pomozesz wczesniej piszesz ze jak masz C to nie mozesz miec admina.. to wreszcie wiesz o co chodzi czy nie ?? (pytanie retoryczne) sa 3 typy serwerow (mi znane): 1. steam ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie mam celownika w awp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam