Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie mam pliku z mapami na steam

Najbardziej trafne tematy dla "nie mam pliku z mapami na steam"

1

Nie mam pliku hlds.exe

...

Odpowiedzi do Nie mam pliku hlds.exe :

2

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 40%

4

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

5

Nie włączający się steam

Przedwczoraj kupiłem sobie CS Anthology. I po instalacji steama, a następnie stworzyłem konto i ściągnąłem CS i resztę. Gdy następnego dnia chciałem se pograć to nie włączał się steam. Zrobiłem deinstalkę i ponownie zainstalowałem, to następnego ...

Odpowiedzi do Nie włączający się steam :

6

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

7

source non steam nie ta wersja??

...

Odpowiedzi do source non steam nie ta wersja?? :

9

MAM nietypowy problem z cs non steam

Witam :mrgreen: mam następujący problem opiszę to dokładnie, więc tak : Zgrałem od kolegi csa <wersje już wsześniej zainstalowaną> zrzuciłem to na kompa utworzyłem skrót i dopisałem do niego -nomaster -game cstrike i wszystko było gitara Ale ...

Odpowiedzi do MAM nietypowy problem z cs non steam :

10

Mam admina, którego nie mam...

Witam, mam taki mały problemik... (dla was może banalny). Ok przejdźmy do rzeczy... mam serwer HLDS na którym mam AMXX na nim mam admina na IP (tzn. kazdy z mojego IP ma admina). Na HLDS admin działa, jak zrobie w grze new game (bo fajnie czasami z ...

Odpowiedzi do Mam admina, którego nie mam... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie mam pliku z mapami na steam"

1

ale ja nie mam pliku steam

ale ja nie mam pliku steam ...

Trafność: 80%

2

Teraz zrobiłem reinstala i po Updating Steam pisze mi że nie mam pliku

Teraz zrobiłem reinstala i po Updating steam pisze mi że nie mam pliku steam.dll wgrałem go a później steamUI.dll też go wgrałem ale ciągle mi ...

Trafność: 80%

3

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i

ja mam inny problem. wszyscy widza moje logo tylko nie ja :( a mam steam i wszystko zrobione poprawnie :( ...

Trafność: 60%

4

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

5

Ale ja mam CS Non Steam a nie Steam ! próbowałem to i nie działa...

Ale ja mam CS Non steam a nie steam ! próbowałem to i nie działa... Poddaje ...

6

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non steam a Jak Wlasnie nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

7

ubolewam już nad sobą. Ściągnęłam boty. A że w pliku valve poźniej nie mam

ubolewam już nad sobą. Ściągnęłam boty. A że w pliku valve poźniej nie mam cstrike, wrzucilam je ogolnie do valve. Podczas gry wcisnełam H i co i standardowo po lewej stronie wyskoczylo mi :help i cos tam niżej. Super :P tylko szkoda, ze wyskoczylo ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie mam pliku z mapami na steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam