1
nie da się kupić serwera non steam, ponieważ jest to nielegalne. Możesz zmienić wartość sv_lan w serwerowym configu. Wejdź w dział "Firmy hostujące serwery CS". Tam na pewno coś znajdziesz ...
Trafność: 71.43%
2
obaj na non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i tak ...
Trafność: 57.14%
3
Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...
4
Po : 1.masz cs-a non steam wiec musisz grac na serverach non steam wiec sie nie dziw ze ciezko ci sie dobic na jakis :P 2.jesli dobrze zrozumialem nie mozesz sie poruszac jak juz wybierzesz postac i team tak ?? zobacz jaki masz ping :) moze to ...
5
problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...
6
U nas coś takiego nie wypali, bo non-steam jest nielegalne i gościu od infy sie nie zgadza. Mówi że można by zrobić jakby każdy miał steama ...
7
nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...