Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: nie moge podlaczyc sie do serwera non steam

Najbardziej trafne tematy dla "nie moge podlaczyc sie do serwera non steam"

1

Nie mogę włonczyć Cs non steam

Zaczołem grać w cs non steama od grudnia ubiegłego roku piewrszym razem wszystko było okey ale po 2 miesiącach zaczął się ten problem... PIerwszym razem gdy włanczałem grę wyświetlali mi się tych dwóch gości z pistoletem i shotgunem a potem ...

Odpowiedzi do Nie mogę włonczyć Cs non steam :

Trafność: 57.14%

2

Nikt nie moze sie podlaczyc do serwera

Kod: Connection to steam servers successful. Adding master server 68.142.72.250:27010 Adding master server 72.165.61.189:27010 UDP port mam 27015 Mam neostrade 1 MB i patch v32 i serwer uruchamiam z folderu z gry (nie z pulpitu) Mój kolega może ...

Odpowiedzi do Nikt nie moze sie podlaczyc do serwera :

3

Nie da się banować non steam.

Mam serwer non steam na PIFPAF.pl Gdy banowałem kogoś ze steamem to żaden posiadacz steama wejść nie mógł, więc wgrałem binarki ze steam id na non steam, VACa wyłączyłem bo mi lagował serwer, ale pojawił się następny problem nie mogę zbanować nikogo ...

Odpowiedzi do Nie da się banować non steam. :

4

Nie moge podlaczyc sie do serva

...

5
6

Nie da się wejść na serwer Non Steam

Witam. Mam taki problem, że ani na non steamie (wcześniej) a teraz na steamie nie mogę wejść na serwer. nie mogę go dodac do ulubionych. Wpisuje poprawe ip. ale i tak nie działa... Proszę o pomoc. Z góry ...

Odpowiedzi do Nie da się wejść na serwer Non Steam :

7

Bład gdy podlaczam sie do serwera non-steam

siema mam problem gdy podlaczam sie do serwera non-steam wyskakuje mi taki blad: ale na serwerach steam moge normalnie ...

8

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

10

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "nie moge podlaczyc sie do serwera non steam"

1

Nie da się kupić serwera Non Steam, ponieważ jest to nielegalne. Możesz zmienić

nie da się kupić serwera non steam, ponieważ jest to nielegalne. Możesz zmienić wartość sv_lan w serwerowym configu. Wejdź w dział "Firmy hostujące serwery CS". Tam na pewno coś znajdziesz ...

Trafność: 71.43%

2

obaj na Non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i

obaj na non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i tak ...

3

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...

4

Po : 1.masz cs-a non steam wiec musisz grac na serverach non steam wiec sie nie

Po : 1.masz cs-a non steam wiec musisz grac na serverach non steam wiec sie nie dziw ze ciezko ci sie dobic na jakis :P 2.jesli dobrze zrozumialem nie mozesz sie poruszac jak juz wybierzesz postac i team tak ?? zobacz jaki masz ping :) moze to ...

5

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te

problem w tym ze nawet postaci nie moge wybrać tak mam wersje non steam ale te serwery to gdzie moge znalesc ? bo dopiero zaczynam grac w cs przeszlem na cs z vietconga gdy wejde do gry mam napis polacz z lagownia.pl - w to sie nie da wejsc (pisze ...

6

U nas coś takiego nie wypali, bo Non-Steam jest nielegalne i gościu od infy sie

U nas coś takiego nie wypali, bo non-steam jest nielegalne i gościu od infy sie nie zgadza. Mówi że można by zrobić jakby każdy miał steama ...

7

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "nie moge podlaczyc sie do serwera non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam